Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,

לאחרונה הזרם אצלנו נהיה ממש חלש וזה נורא להתקלח ככה.

היה אינסטלטור שפתח את הברז ואת החיבור לצינור בקיר וניקה הכל

אך הזרם עדיין חלש, מה יכולות להיות הסיבות לכך ומה אפשר לעשות בנידון?

בבקשה עזרו לי להתקלח כמו בנאדם... :wink:

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

לנו בזמנו היה חור קטן פצפון בצינור שמוביל מים לאמבטיה שהתגלה כמובן בדיעבד לאחר שהצינור התפוצץ :D

מאז שהחלפנו צינור יש זרם טוב יותר - אני משער שזה חלק מהסיבה.

8)
פורסם

אני עברתי סיוט עם הנושא הזה של לחץ חלש במקלחת.

היות והעירייה טענו שלחץ המים שנכנס לבניין תקין,בשלב ראשון החלפנו את החנוכייה של שעוני המים של הדירה, אח"כ החלפנו את קו המים הראשי של הבניין שעובר בין השעון של העיירה לשעונים הפרטיים.

כל זה לא עזר (השיפור היה מינורי) והיות וכבר לא רציתי להשקיע יותר והאינסטלטור טען שהשלב הבא הוא הצנרת בבית עזבתי את זה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

היתה לנו בעייה דומה. אחד השכנים קדח בקיר ומהזעזועים שנוצרו הצינור הראשי התחיל להתקלף מבפנים וסתם את כל הברזים ונהיה זרם ממש חלש. כל הברזים נוקו מבפנים והזרם חזר להיות חזק.

תנתק את הברז הראשי, נתק את הברז ותדליק שוב את הראשי ותבדוק אם הזרם שיוצא מהצינור הוא חזק. אם הזרם ללא הברז חזק אז כנראה שהבעיה בברז שנסתם.

פורסם

כל בעיה של לחץ מים תוקפים בצורה שונה.

נכון שהרוב נפתרים בזה שמעלים את לחץ המים בכניסה לדוד ואז לחץ היציאה גובר בהתאמה.

אם הבעיה היא גם במים הקרים צריך לראות כדי להבין ממה נובעת הבעיה.

אין דבר כזה שאי אפשר להגביר את הלחץ במקלחת, תמיד יש אפשרות הבעיה היא עלות או אסטטיקה (צינור חשוף).

אבל באיכות חיים לא צריך לפגוע.

מקלחת טובה זה אחת מהנאות החיים וזה בלי הגזמה.

גילוי נאות למי שלא יודע, מים חמים זה ההתעסקות שלי.

פורסם

איזה קומה אתה גר?

האם רק אצלך זה הבעיה?או יש עוד דיירים הסובלים מזה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

את הלחץ צריך למדוד בשיבר.

ולהשוות נפילות לחץ בדירה.

כמה שנים הצנרת הזו קיימת ? האם מדובר בצנרת ברזל ? אם מדובר בצנרת ישנה האבנית יכולה להצטבר עד כדי הצרת הצינור

לקוטר קטן מאוד.

אז חוץ מהפתרון היקר של שבירת קירות והחלפת הצנרת, הפתרון המקובל והזול הוא יצירת מעקף עם צינורות פקסגול או SP המותקנים על הצד החיצוני של הקירות והמתחברים לברז בנקודה הקרובה ביותר האפשרית, עם התערבות כירוגית מינימלית.

אם מדובר בבית פרטי זה עוד יותר פשוט.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים, לא הגבתי עד עכשיו כי הייתי במקלחת... :wink:

בכל מקרה, אנחנו בקומה שנייה והבניין קיים כבר מעל 40 שנה.

יש כבר דיבורים על "פינוי-בינוי" פה לכן אין טעם ורצון להשקיע בצנרת חדשה.

למיטב ידיעתי לשכנים אחרים אין את הבעיה הזו אבל אני אבדוק את זה שוב.

אין דבר כזה שפשוט מגבירים את הלחץ בברז הראשי של הדירה?

רוב הסיכויים שמדובר בחור בצנרת איפשהו?

פורסם

הניסיון הכי פשוט זה למשוך קו מים מהמונה ולהתחבר ישירות בכניסה לדוד ללא ביטול הצינור הישן.

יש מצב שהמים שיגיעו בלחץ חזק יגבירו את הזרם בדירה עקב הגעתם מכיוון הפוך למה שהיה קודם לכן.

פורסם

גם מישהו עם ידע מוגבל באינסטלציה יכול בהשקעה של פחות מ1000 ש"ח למשוך קו מהשיבר שלו עד לבית דרך הקירות החיצוניים.

הבעיה היחידה זה נקודת ההתחברות לצנרת בדירה.

פורסם
גם מישהו עם ידע מוגבל באינסטלציה יכול בהשקעה של פחות מ1000 ש"ח למשוך קו מהשיבר שלו עד לבית דרך הקירות החיצוניים.

הבעיה היחידה זה נקודת ההתחברות לצנרת בדירה.

כמו שכתבתי אין צורך להתחבר בדירה אפשר להתחבר בכניסה לדוד.

אם הצנרת במונה המים כולה מתכת יהיה לך קשה להתמודד לבד אם אין לך ידע בסיסי.

אם יש צנרת פלסטיק אז יהיה לך יותר קל להוסיף T על הקו הקיים ומהיציאה הנוספת להגיע לדוד עדיף לחבר ברז לשליטה.

(חוץ מזה אינסטלטור לוקח בערך 1000 ש"ח להגברת לחץ.)

• תוכן חדש...