Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפוקוס יש גיר רובוטי (לא מנוע) ולא, אתה לא צפוי לאותה חוויה כמו בקורולה משום שמדובר בשני גירים שונים.

הגיר של הפוקוס מתקדם יותר ובמקום קלאץ' אחד בקורולה לפוקוס יש 2 שמאוד מקצרים את העברת ההלוכים ומונעים לרוב את הטלטול המעיק (כמו בקורולה) בנוסף, הגיר תורם לביצועים וסוחט את המיטב מהמנוע ובנוסף ריבוי ההילוכים עוזר לשמור על סל"ד נמוך בשיוט ותאוצות זריזות מה שתורם לחיסכון בדלק.

אני אישית הייתי בוחר במנוע החזק יותר, הבדלי האבזור בין הספורט לטרנד לא מאוד משמעותיים ויותר נוגעים במראה (מגנזיום, ריפודים, מסך) ופחות בדברים מהותיים, מה שהכי חסר בטרנד זה משענת יד בין המושבים הקדמיים.

בכל מקרה ולמרות שמדובר בליסינג אני ממליץ לנסות לקבל נסיעת מבחן מחברת הליסינג או אצל היבואן עצמו לפחות בדגם אחד כדי לבדוק אם הגיר מתאים לך.

בהצלחה.

פורסם

אני רק מוצא לנכון להעיר שיש אנשים ואני בינהם שכן מרגישים את התנודות וההשהיות בהעברת ההילוכים בפוקוס החדשה ואם אתה רגיש לזה אז תשקול נסיעת מבחן על מנת לקבל החלטה שלא תצטער עליה אח"כ. כמובן שלא מדובר במה שהיה בטויוטה, אבל בתנאים מסויימים זה מעצבן ותלוי מאוד באיפה אתה גר ומה מסלול הנסיעה היומי שלך.

אני דרך אגב הייתי שוקל דווקא את ה1.6, האבזור הנוסף ברכב הזה קורץ ואני בהחלט מסכים עם עניין הטסות, הורס את כל הלוק.

פורסם
אני רק מוצא לנכון להעיר שיש אנשים ואני בינהם שכן מרגישים את התנודות וההשהיות בהעברת ההילוכים בפוקוס החדשה ואם אתה רגיש לזה אז תשקול נסיעת מבחן על מנת לקבל החלטה שלא תצטער עליה אח"כ. כמובן שלא מדובר במה שהיה בטויוטה, אבל בתנאים מסויימים זה מעצבן ותלוי מאוד באיפה אתה גר ומה מסלול הנסיעה היומי שלך.

אני דרך אגב הייתי שוקל דווקא את ה1.6, האבזור הנוסף ברכב הזה קורץ ואני בהחלט מסכים עם עניין הטסות, הורס את כל הלוק.

מצטרף לדעה הזאת .

לי יש פוקוס 1.6 ובפקקים אני פשוט סובל הרכב רועד בזחילה וברגע שטיפה לוחצים על הגז הקלץ' זורק את ההילוך והאוטו פשוט מגביר מהירות בצורה לא טבעית מה שגורם לעצירות מעצבנות .

בנוסף התא נוסעים צפוף מקדימה .

פורסם

במעט פקקים שיוצא לי לעמוד בהם, הוא דווקא מתנהג סביר.

הגיר שלי עבר עדכון תוכנה במוסך - למרות שלא הרגשתי שינוי משמעותי אחרי העדכון - אולי שווה לך לבקש עדכון במוסך.

הם עושים את זה בחינם אם מגיעים לבקש, ואמורים לעשות את זה אוטומטית בטיפול שוטף.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כל נושא הרעידות וההשהיות הוא מאוד אישי... מי שרגיש, אני לא מאמין ששום עדכון תוכנה יעזור לו, זה ככה.

פורסם

אני באופן קבוע שם אותו על s כל עוד אני בתוך העיר. מנטרל כל מיני תופעות לא רצויות.

מחוץ לעיר שם d או נשאר בs שגם שם עובד טוב.

V5

פורסם

מיכאל, ה-S בגיר הנ"ל לא גורם למנוע לעבוד בסל"ד גבוה? כלומר הוא לא סוחב את ההילוך?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...