Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי היום sim מגולן לניוד של הקו שלי מפלאפון , מקווה שהכל יעבור חלק.

דקה אחרי שהזנתי בקשת ניוד באתר של גולן קיבלת SMS מפלאפון שמציע לי לצור איתם קשר על מנת לדבר עם נציג בכיר ולהבין את הסיכונים בניוד הקו, חזרתי למספר המופיע ב SMS על מנת לראות אם יש להם הצעה טובה עבורי במקום לקבל מענה מהיר , הגעתי למענה האוטומטי שלהם, לדעתי ככה לא משמרים לקוחות .

m3forever

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזמנתי סים מגולן בחמישי. היום הגיע.

ניסיתי לנייד בערך ב-4 בצהריים וקיבלתי הודעת "שגיאה - פנה לנציג בטלפון".

בטלפון לא ענו אז שלחתי מייל.

בינתיים הקו הישן עובד ואני מחכה שיענו למייל/יהיו זמינים בטלפון כדי לנייד אותי.

פורסם

מישהו כאן ניתקל בבעיה- שיחות לא נכנסות פתאום?

זה נותן צליל חיוג לא תקין.

שיחות + SMS יוצאות תקין

גם הגלישה.

התחיל היום בבוקר ב6 בבוקר

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

קרוב לודאי שאין בעיה בצליל החיוג - יש הוראה של משהת"ק שכאשר מחייגים לקו שנוייד יופיע צליל המזהה כי הקו נוידו מדובר בשריד מימי התשלום הנפרד תמורת הקישוריות. הצליל נשמע כיללה הנמשכת 1-2 שניות, ואז מופיע צליל צלצול רגיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גולן

כבר שבוע, היה תקין הכל עד היום בבוקר.

בשירות לקוחות לא עונים,מגיע ל6 דקות ומנתק.

שוב, שיחות יוצאות-תקין

נכנסות-לא תקין

אינטרנט והודועות תקין

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

סוף סוף עברתי להוט.

ביום שני הגעתי למרכז השירות באשקלון,ציק צק הוצאתי 2 סימים ובתוך שעתים וחצי הקו התנייד.

בינתים הכל בסדר,האם הם התחילו כבר להגביל את רוחב הפס? אני משתף את האינטרנט ללפטופ בספיד טסט אני מקבל 1.30 מגה אבל מוריד בסה"כ על 150 + - למרות שבתחילת ההורדה הוא מתחיל מ400 קילוביט ומתרסק.

פורסם

יש לי תקלות עם הוט מובייל.

יש לי 5 קווים שם, באחד מהם אין בכלל קליטה - באורנית, אף פעם.

הקו שלי עובד לסירוגין (אך מראה קליטה מלאה). כמעט 50% מהיום אני לא זמין.

חוזר בחזרה לעשקניות הגדולות...

פורסם
לדעתי אתה מתרגז לחינם. המסרון שקיבלת הגיע רק במקרה שבריר שניה אחרי זה מגולן והוא אינו קשור לניוד בשלב זה.

כל עוד לא קיבלת והפעלת את הסים של גולן, לא מתחיל שום הליך ניוד ולאורנג' אין מושג ולא חצי מושג על רצונך להתנייד.

הם לא מתעלמים מימך יותר מהרגיל, רק תזמון גרוע ונטול קשר.

מעניין, גם אני קיבלתי מהם סמס מיד אחרי שהזמנתי את הסים (ועוד אחד, עם הצעה יותר אטרקטיבית שניה אחרי שלחצתי על הכפתור להפעלתו).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
מישהו כאן ניתקל בבעיה- שיחות לא נכנסות פתאום?

זה נותן צליל חיוג לא תקין.

שיחות + SMS יוצאות תקין

גם הגלישה.

התחיל היום בבוקר ב6 בבוקר

בהחלט כן,יש שמועות על כך- תראה כאן-

http://www.facebook.com/groups/245192238926646/

http://www.facebook.com/groups/256428414465413/

אני חבר פעיל בשתי הקבוצות. שווה להתעדכן כאן מפעם לפעם. השירות עדיין לא מושלם, אבל כמו שתראה רוב הלקוחות (גם אלה שמגדירים עצמם "מאוכזבים" או ש"לא קיבלו מענה מהחברה" סבלניים ומוכנים לסבול את חבלי הלידה רק כדי לא לפרנס יותר את החברות הגדולות

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא מזמן הופיעה לי הודעה מוזרה במכשיר. מישהו יכול להסביר מדוע?

המכשיר לא היה מחובר {לא הפעלתי בכוונה} לאינטרנט.

מה זה אומר?

Screenshot_2012-06-13-12-53-37.jpg

פורסם

כל מי שאומר שהוט זבל של חברה ואין קליטה אחרי שבוע איתם בינתיים מרוצה מכל רגע שעברתי, המחשה של האינטרנט:

181331_2897825063780_725734388_n.jpg

• תוכן חדש...