Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני צריך המלצה למחשב נייד .

השימוש יהיה עבור גלישה באינטרנט .

התקציב עד 2,500 ש"ח .

חשוב לי מאוד שיהיה אמין , אחריות ארוכה , שירות טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

האם מדובר במחשב שינוייד הרבה או שיעמוד על השולחן כתחליף לשולחני?

האם יש דרישות מיוחדות מבחינת מימדים ומשקל?

האם יש צפי לשימושים נוספים - כגול ללימודים או עבודה?

עקרונית לצרכים בסיסיים כגון גלישה כל מחשב יעשה את העבודה. עם זאת אני ממליץ לך לערוך סקר ולהתרשם מהדגמים המוצעים, שכן התחושה האישית הסוביקטיבית חשובה לא פחות מהמפרט הטכני. מכשב יכול להיות בעל מפרט מצויין, אבל אם המסך לא נעים לעיניך או שהמקלדת לא מתאימה לאצבעותיך לא תהה ממנו.

דבר חשוב נוסף הוא תנאי האחריות - כל שנת אחריות שווה 250-300 ש"ח, ורצוי מאוד לודא שיש 3 שנות אחריות (גם אם מדובר בהוצאה נוספת). כמוכן חשוב מי המעבדה הנותנת שירות, תנאי השירות (הבאה למעבדה, נקודות איסוף באיזור מגוריך או שירות עד הבית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המחשב לא יהיה בשימוש מחוץ לבית . כך שזמן סוללה חשוב אך פחות .

משקל שלא יהיה כבד מדי .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

השאלות הראשונות צריכות להיות:

איזה גודל מסך מועדף?

אם מיועד לניידות או לשימוש כתחליף נייח? (פחות חשיבות למשקל)

שימושים עיקריים במחשב?

עם או בלי מערכת הפעלה?

ישנם ניידים שנכנסים לתקציב שציינת אך ענה על השאלות שרשמתי כדי שהחברים כאן יוכלו לתת לך כיוון ממוקד יותר לנייד.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לפיכך כל מחשב "15.6 יתאים - המשקל (2.5-3 ק"ג) מאפשר העברה די מוחה בין המטבח לחדר השינה, יש שקעים בכל מקום כל שאין בעית חיי סוללה.

ממליץ לך להתרשם מכמה דגמים ולקרוא עליהם חוות דעת באתרים מתמחים. לשים לב כי לעתים אותו דגם משווק כמה מפרטים, כמובן שעליך לוודא כי חוות הדעת מתיחסת למפרט שברצונך לרכוש.

כמוכן - ממליץ לפנות לפורומים מתמחים במחשבים כגון hwzone

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שיהיה אמין , אחריות ארוכה , שירות טוב .

הדרישות שלך נכונות, במיוחד לגבי השירות והאחריות. ההמלצה שלי, מנסיוני האישי, היא לשמור מרחק מכל מה שמקבל שירות מ"מעבדות טלדור", שזה אייסר, פקארד בל, HP ואולי עוד מותגים. לא אחזור על הסיפור שלי - תוכל בטח למצוא אותו בפורום, אבל אפשר לתמצת אותו (באנדרסטייטמנט) כשירות רע.

מצד שני, רכשתי כתחליף לאייסר של אשתי, מחשב של סמסונג - וזאת עקב מה שקראתי על השירות הטוב שנותנים "מעבדות IBM", ואכן התמזל מזלי להזדקק לשירות די מהר. השירות היה יעיל ומהיר, ובהחלט אמליץ לקנות מוצר שמקבל מהם שירות (נדמה לי שגם חלק מהאסוס והלנובו).

:turn-l:
פורסם

ניסיוני האישי עם מחשב של Dell (המחשב עליו אני מקליד כעת) - אפס תקלות במשך 4.5 שנים, ומשמש בדיוק למטרות כשלך. כמוכן יש לי שני מחשבים מתוצרת Asus האחד נטבוק בן 3 שנים שמשמש בעיקר בעת נסיעות ולבן הבכור מחשב "13.3 בן שנה שעובד קשה (סטודנט בטכניון, והמחשב נמצא תמיד באחד משני מצבים - או עבודה מאומצת או סחיבה על הגב). משלושת המחשבים אני מרוצה מאוד. לבן הבכור היה גם מחשב של HP מדגם המוגדר כמחשב מדיה, עם מעבד AMD - המחשב אכזב: אמנם מסך ומקלדת מדהימים, אבל המחשב היה רועש מאוד ושבק לאחר שתי שנות עבודה.

פורסם

אני הייתי ממליץ על מחשב שולחני אם זה בא בחשבון, במיוחד לעבודה ממושכת. מהסיבות הבאות:

מקלדת של נייד לא דבר הכי בריא בעולם ולאורך זמן עלול לגרום לכאבים בכפות הידיים.

מסך קטן, לאומת למשל 24״ בשולחני.

מתחמם ופחות מומלץ לעבודה סביב השעון, למשל להורדות סרטים.

איטי יותר, קיבולת דיסק קשיח.

ועוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מקלדת של נייד לא דבר הכי בריא בעולם ולאורך זמן עלול לגרום לכאבים בכפות הידיים.

בדיוק ההפך. אני עובד כבר קרוב לעשור עם ניידים,

הם הרבה יותר בריאים לידיים בגלל החום שבוקע מהמכשיר.

נסה פעם להקליד במקלדת רגילה בחורף ירושלמי טיפוסי,

כשהחימום לא משהו במהלך שעות האור. תוך כמה דקות

של עבודה מאומצת זה פשוט כואב.

'צטער, אני לא חוזר לנייחים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פרוקסימה - המחשב שאתה מציע בכלל לא מתאים לצרכיו. הבחור צריך מחשב לא נייד (לכל היותר בתוך הבית), לצרכים בסיסיים ובתקציב מוגבל. זה אומר מחשב בגודל "15.6 בסיסי. אתה מציע לו מחשב יקר במיוחד. אמנם לא חיפשתי ברשת, אבל הגודל - "13.3 - וכונן ה-SSD יגדילו את המחיר הרבה מעבר לתקציב.

• תוכן חדש...