Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב עם גיר ידני, הסתכלתי על פונטו גרנדה, תחושה מפחידה עם ההגה החשמלי שם שהוא רך כמו חמאה ושמעתי שלא זול להחליף שם את המנוע החשמלי במקרה של תקלה.

בקיצור,לא מצא חן בעיני התחושה של ההגה....

יש לי פונטו מודל 2000 S60 אומנם מצועצעת, אבל שם לפחות הרכב מרגיש שהוא מחובר לכביש כי מערכת ההיגוי שם הידראולית.

מעבר לכך נסעתי על גולף 2002 , 1600, הקלאצ' נורא עמוק שם ולא נוח, בלי קשר נראה שהקלאצ' ברכב שנהגתי בו היה לא במצב טוב, ולא לטעמי הנסיעה שלו, האוטו כבד ולא מרגיש שיש הצדקה למחיר.

אם הבנתי נכון, בגולף 2002-2003 יש קלאצ' הידראולי וזה לא משהו שנתון לכיוון, האם בכל גולף בשנים האלה הקלאצ' כזה עמוק? ונכנס לפעולה רק כשאתה מתחיל לשחרר 2/3 ממנו?

 

ומה יותר אמין מערכת הגה כוח חשמלית או הידראולית?

ועל איזה רכב עם גיר ידני וקלאצ' נמוך הייתם ממליצים עד 35,000 +- ???

 

תעזרו לי אני מתוסכל :roll:

Keep it simple, Keep it stupid 8)

פורסם

הגולף היא כבר משפחתית,בכזה מחיר אין הרבה אופציות למשפחתיות,זה בעיקר רכבי סופר מיני כמו הפיאט,איביזה,פולו, בפיאט יש אופציה לCITY שבה ההגה ממש קל זה עובד עד 50 קמ"ש נסעת יותר מהר או רק בעיר? הבעיה של ההגה החשמלי הייתה בדגמים הראשונים של הספייס,היום התיקון כבר יותר זול.

בכזה תקציב לרכב ידני זה רכב מומלץ אך אם לא אהבת אז אין מה לעשות.

 

עוד אופציה היא הגטס,תוכל לקנות מדגם מתקדם יחסית,רק לא לקנות דגם GLF דל ללא ABS וכרית אוויר אחת,עדיף להתמקד ב GLS\GLI\GLX למרות שהרבה היו בליסינג\השכרה.

 

אני לא ממש מכיר את האביזיה שהיא די דומה לפולו,אך שווה להריץ חיפוש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...