Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות מקרה דומה במנהרות הכרמל, נהג אחד הזדחל על 60 בנתיב הימני ואיזה שמוק החליט שהוא נוסע לידו בשמאלי במקביל באותה מהירות בדיוק. במשך איזה 2 דקות צופרים לו מהבהבים עם האורות הוא לא עובר וגם לא מראה סימן שיש לו כוונה לעשות זאת. אחרי שכל אחד בתורו מנסה לסמן לו לעוף מהשמאלי נהג מונית נדחף לראש טור הממתינים. כנראה השלט הצהוב הבהיר לו, בסופו של דבר, שאם אכפת לו משלומו של הפגוש האחורי שלו כדי לו לזוז. בסופו של דבר הנהג מונית הצליח לעקוף מימין, עקף אותו והאט. השמוק עכשיו לא היה מוכן לנסוע עד כדי כך לאט אז הוא ניסה לעקוף מימין הנהג מונית עבר לימין וחסם אותו. הוא ניסה לעקוף משמאל ונהג מונית חסם אותו שוב, עוד פעם מימין, אבל אל דאגה חברנו נהג המונית שולט במצב. בשלב זה הנהג מונית הוריד אותו כבר לאיזה 20 קמ"ש, אנשים סוף סוף יכלו לעקוף משמאל, כמו שהמחוקק התכוון. זה היה כמו יציאת מצרים, שיירה של כ-10 רכבים ששוחררו ע"י משה נהגנו (במונית).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מילא מנהרות הכרמל, אתמול אחרי הצהריים אידיוט בפונטו חבוטה משנות ה2000 המוקדמות החליט להזדחל ב431 ב80 קמ"ש בנתיב השמאלי. מיותר לציין שהאמצעי והימני היו באותה המהירות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לנסוע עם פנסי ערפל דלוקים.

לנסוע כאשר ילד עומד במושב האחורי כמובן לא חגור.

להצמד לפגוש שלך ולא לשמור מרחק.

לאותת ולא לעבור נתיב.

לא לאפשר לך לעבור נתיב כאשר אתה מאותת.

לא לאפשר להשתלב לתנועה.

נתיב אחד, אתה נוסע במהירות חוקית, קו הפרדה רצוף והנהג מאחור לא רק לא שומר מרחק, אלא חצי רכב בנתיב השני כאילו הוא עומד לעקוף.

את המוסיקה שלו כולם חייבים לשמוע.

מתקין גנטים מגנזיום וספויילר, חושב שיש לו רכב ספורט ונוסע בפראות.

לנסוע בשיא החום עם סאנרוף פתוח שכולם יראו שיש לך.

לשים את הרגליים על דשבורד.

להוציא יד החוצה בפוזה של יד תלויה על החלון.

להאיץ חזק כדי להגיע ראשון לרמזור אדום הבא.

לפנות מנתיב שמיועד לנסוע ישר כי בנתיב פנייה יש תור ארוך של רכבים ולא בא לו להמתין.

לנסוע בכביש כאילו כולם חייבים לו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

* להדליק אורות גבוהים כי לא רואים ואז לסנוור את כולם, ואחרי שאתה מסמן לו שיש לו אורות גבוהים הוא מוריד לנמוכים ושניהם שרופים

חחחח

זה מצחיק כי זה נכון

* ללחוץ ברקס כל הדרך בירידה בכביש בין עירוני, כדי חס וחלילה לא לעבור את ה80 קמ"ש

* לתת פול גז בירידה בכביש בין עירוני

* לצפור ברמזור 2 שניות לפני שהאור נהיה ירוק (נתקלתי בתופעה הזאת רק באיזור תל אביב)

* לתת פול גז איך שהרמזור נהיה ירוק

* לשים 2 ידיים על ההגה כשרואים משטרה

* לחכות חצי שעה בפקק כדי לפנות שמאלה ברמזור ובסוף מישהו מגיע מימין ונדחף לפניך

* להידבק לתחת של משאית

* לחכות עד שיצא כוכב שלישי בשביל להדליק אורות

פורסם

לא לאפשר לך לעבור נתיב כאשר אתה מאותת.

לא לאפשר להשתלב לתנועה.

לנסוע בכביש כאילו כולם חייבים לו.

אוי כמה שאני שונא את אלה...אתה מאותת והם במקום להאט דופקים גז כדי לא לתת לך חס וחלילה!

מוסיף עוד משהו -

* אלה שעוצרים באדום לבן להוריד/לעלות נוסעים באמצע הכביש, במיוחד בכביש דו נתיבי ובמיוחד אחרי כיכר או צומת, שם איך שאתה מסיים את הסיבוב אתה רואה רכב עומד ושתוקע את כל התנועה.

פורסם

לעשות פרסה באמצע הכביש כאשר יש עוד 100 מטר כיכר.

למה?

למה!!!

לפעמים ממש בא לי לנסוע עם תבנית ביצים ליידי.

כל מי שירגיז אותי בכביש יקבל ביצה לשמשה קדמית או גג לבחירתו.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לכל אלה שכתבו: אתם ישראלים, נכון? אז אני מציע שמי שיכתוב על "הישראלי" שישבץ את עצמו באחת או יותר מהתכונות.

פתאום נראה שאנחנו מה-זה-דנים או שוודים ווטאבאר

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם אני לא מוצא פה תכונות רעות שאני יכול לשייך את עצמי להן, אבל אני רואה אותן כמעט כל יום בכביש?

-לחנות את האוטו על הדשא של איזה אי תנועה בערב יום העצמאות, אפילו שאתה גר 500 מטר מהאזור של ההופעות.

-לחסום את הנתיב הימני כדי לעצור מול קיוסק ולשלוח את חבר שלך שיקנה לך סיגריות מהקיוסק.

-לעצור באמצע הכביש כדי לדבר עם מישהו שראית ברחוב, וכשצופרים לך שתתקדם אתה עושה תנועה עם היד מהחלון "למה מה קרה?"

-לשים נורות לד כחולות אולטרה חזקות במספר רישוי מאחורה.

-לתקוע משהו בתפסן של החגורה כדי שזה יפסיק לצפצף כשאתה נוסע בלי חגורה.

-לנסוע בדיוק על קו ההפרדה כדי שאנשים יפחדו לעקוף אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכי מרגיז, ובעלי ידניות מכרים את התופעה, בפקק שאתה לא רוצה כל שניה לשלב לראשון להתקדם מטר וחצי ולהוציא לניוטרל, אז אתה מחכה שיהיה רווח מוצדק. ברגע שיש 2 מטר בין הרכבים, מתחילים לצפור כאילו העוד 2 מטר האלו ישנו משהו או יותר גרוע מישהו נדחף מנתיב ליד.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
ואם אני לא מוצא פה תכונות רעות שאני יכול לשייך את עצמי להן, אבל אני רואה אותן כמעט כל יום בכביש?

.

אז אתה כמו כל המקטרים על "הישראלי". "כולם חוץ ממני"...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
הכי מרגיז, ובעלי ידניות מכרים את התופעה, בפקק שאתה לא רוצה כל שניה לשלב לראשון להתקדם מטר וחצי ולהוציא לניוטרל, אז אתה מחכה שיהיה רווח מוצדק. ברגע שיש 2 מטר בין הרכבים, מתחילים לצפור כאילו העוד 2 מטר האלו ישנו משהו או יותר גרוע מישהו נדחף מנתיב ליד.

הנה הוכחה לזה שמה שמישהו אמר שתיים או שלוש תגובות קודם נכון (שאתם בעצמכם כאלה), וזה בהתייחס למשפט האחרון שלך - כי לי זה לא מפריע אם מישהו נדחף ברווח שנוצר, כי זה בדיוק המקום להשתלב אם אתה צריך, ולי זה לא מפריע ואני מאפשר ולא נצמד לרכב לפניי ומצמצם רווחים כל שניה כדי למנוע משהו שהוא לגיטימי (במיוחד בפקק שאין כל כך דרך אחרת).

פורסם
מה לגיטימי לבעבור נתיב בפקק? מה זה נותן? האם בנתיב השני אין פקק?

כי לפעמים יש פניה קרוב וצריך לעבור ובפקק אין הרבה דרכים לעבור נתיב ואני שואל אותך שוב - למה למען אללה, ישו ובודהה לא תיתן לו ולמה כל כך חשוב לך שלא יהיה עוד רכב לפניך ומה אתה מרוויח אם מישהו לא יידחף ? ולא מעניינת אותך הסיבה למה הוא נכנס. זו שאלה רטורית ת'כלס, פשוט להוכיח שמה שנאמר למעלה נכון - כל אחד שיסתכל על עצמו.

פורסם
לעשות פרסה באמצע הכביש כאשר יש עוד 100 מטר כיכר.

על יד הבית שלי כל הזמן עושים את זה גם תושבים קבועים. 50 מטר מהם יש צומת שאפשר לעשות פרסה בבטחה. אבל במקום זאת הם מעדיפים לעשות מהלך מסובך במקום צפוף כולל רוורס וחסימה של שני נתיבים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...