Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להקיף את אותו כיכר פעמים כאשר מזהים בלש מאחוריך.:lol:

כבר קרה לי כמה פעמים שזיהיתי בלש (קורולה\I20), ופשוט המשכתי להקיף את אותו כיכר עוד פעם.

בסוף הם מבינים שזיהיתי אותם, ונוטשים את הכיכר.

תלמדו את הבלשים לעקוב!

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק שלא יעקוב אחריך איזה גשש בלש לסמטה חשוכה

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
להיות נהג מונית שנכנס לכיכר בלי להיסתכל שמאלה לשניה ולגרום לחצי מהאנשים בכיכר כמעט להיכנס בו

שאותו נהג מונית מסתכל לך בעיניים, רואה שאתה מטר ממנו ועדיין נכנס לכיכר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
להיכנס במישהו מאחור ולצעוק עליו שהוא אשם.

לחטט באף - כולם עושים.

להידחף לתור מכוניות לפנייה.

לקצר בשביל עפר כדי לחתוך פקק.

לחנות על שתי חניות.

ובצד הטוב- נהגים שמצדדים ימינה כדי שתעבור עם הדו"ג בקלות בין רכבים.

נהגים שמסמנים לך כשאתה עומד על נתיב שמאלה כשהשעה להפעלת הרמזור עוד לא הגיע.

גבר תמיד יעצור לאישה שנתקעה עם רכבה.

לא שמעת על "ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה" ?

פורסם
- לפתוח דלתות מכל הלב על הרכב שלידך

- לחנות בשיטת "בום-עצור" או עד שרואים את הרכב מאחורה "מקפצץ"

- לנסוע עם הניילונים על המושבים ברכב חדש למען "יראו ויראו"

- להיות סתום ולא להבין איך להשתלב כאשר נתיב אחד נגמר:

Tamrur.jpg

- לעלות על המחלף כשיש פקק, כדיי לרדת בהמשך ולהידחף בערך 3 רכבים יותר קדימה והכי חשוב לא להבין שבדיוק ההדחפויות האלה עושות את הפקק

- לחתוך פקק דרך תחנת דלק ואז להידחף בחזרה

- להידחף לנתיב פנייה מנתיב לנסיעה ישר במקום לחכות כמו כולם ול"מנומסים" שמביניהם - לעשות כאילו "אני לא מפה, טעיתי בפנייה"

- לשים את הילד על הברכיים (של הנהג) ולנהוג

- לזגזג בפקק בלי לאותת כשההתקדמות שמושגת מכך - אולי 3 מטר

- לבלום בסיבוב\עיקול בדרך מהירה

- לא לבדוק לחץ אויר בצמיגים כי זה אוטו מליסינג

- לעצור על נתיב הנסיעה ליד איזה חבר ולהתחיל להריץ דחקות ולעשות פקק ברחוב ואחר כך להרים את היד ולהגיד: "יאללה, מה קרה?"

חחח כל הכבוד בדגש עם ההשתלבות, זה הורג אותי שכל מי שאני מכיר פשוט מתעלם מהדבר הזה.

פורסם

לשמור בחירוף נפש על צד שמאל.

כשאתה רוצה לפנות ויש נתיב האטה ארוך, במקום להמשיך באותה מהירות, לרדת לנתיב ההאטה, ואז להתחיל להאט, קודם להאט, לבלום את כל התנועה מאחוריך, לתת להם להתעצבן, לעקוף או להתנגש אחד בשני, מבלי לנצל את נתיב ההאטה לו הוא יועד, בשניה לפני הפניה "לגעת" בנתיב ההאטה, ולפנות כאילו הוא לא שם ואף אחד לא צריך אותו.

פורסם

קרה לי רק לפני חצי שעה:

אני בנתיב פניה ימינה לפני צומת, פתאום חותך אותי איזה טמבל מהנתיב שממשיך ישר.

כשאני צופר לו על-מנת שלא יתנגש בי, הוא מתחיל לנופף בידיו בעצבים - כאילו אומר נו תעבור

כבר מה אתה רוצה ממני!!! :evil: וההרגשה בסוף כאילו אני חתכתי אותו בנתיב שלו ולא להפך.

אני די בטוח שהוא היה משוכנע שהוא צודק, עצוב.

פורסם

-להציע עזרה כשרואים מישהו מתעסק ברכב. זה אמיתי. כשפירקתי פגושים בחניה של הבית עצר לידי מישהו ושאל אם אני צריך

בדגש על שטיפה.

"אולי תשטוף אחר זה גם את שלנו?"

"סחתיין על השטיפה אח שלי"

תראה איזה יופי הוא שוטף את האוטו"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

להיות נהג מונית (שירות) שנוסע על 2 נתיבים וכמעט להכנס במכוניות בנתיב ליד בלי לדפוק חשבון רק כי הוא חושב שהכביש הוא של אבא שלו.

פורסם

סיפור שקרה באמת אתמול.

נסעתי לתוך העיר חיפה באוטובוס כיוון שלא רציתי להכנס לבעיות חניה לאיזור שאליו היתי צריך להגיע.

משאית עוקפת את האוטובוס בפראות-כנראה שהנהג אוטובוס שגה באיזה שהוא אופן, התחיל לזחול לאט בכדי לעצבן את הנהג אוטובוס-שיצא גדול ולא הגיב, וכאשר הגיע לרמזור הוא לא נסע בירוק, וכאשר האור התחלף לכתום הנהג משאית חצה את הצומת וכל זאת על מנת לעכב את האוטובוס שמאחריו ברמזור אדום.

אמר פעם מישהו שעדיף להיות פושע ולא טיפש, כיוון שפושעים נחים לפעמים, טפשים אף פעם לא.

האמת היא שאין לי הגדרה לנהג המשאית הזה, לצערי מה שקורה במגרשי הכדורגל הוא המראה שלנו בכל ההתנהלויות בחיים, שנאה עד כדי רצח.

• תוכן חדש...