Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי לפעמים יש פניה קרוב וצריך לעבור ובפקק אין הרבה דרכים לעבור נתיב ואני שואל אותך שוב - למה למען אללה, ישו ובודהה לא תיתן לו ולמה כל כך חשוב לך שלא יהיה עוד רכב לפניך ומה אתה מרוויח אם מישהו לא יידחף ? ולא מעניינת אותך הסיבה למה הוא נכנס. זו שאלה רטורית ת'כלס, פשוט להוכיח שמה שנאמר למעלה נכון - כל אחד שיסתכל על עצמו.

אני חושב שברור מאליו שאני לא מדבר על מעבר נתיב בשביל פניה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושב שברור מאליו שאני לא מדבר על מעבר נתיב בשביל פניה.

אבל אמרתי שזו שאלה רטורית, כי דווקא בפקק מי שצריך לפנות שמאלה או ימינה ינסה להשתלב קצת לפני ואתה לא יכול לדעת את וזה וגם אמרתי שזה לא אמור לעניין אותך ולמה שלא תיתן.

פורסם
כאילו ברכב פרטי הם בודקים מתישהו :?

בודקים גם בודקים, אמא שלי שתיבדל לחיים ארוכים ובריאים,

היא בודקת כל בוקר לחץ אוויר עם שעון קטן שהיא קנתה ב40 ש"ח

אני בודק עם השעון של הקומפרסור,

ועכשיו תורי:

נהגי משאיות שצופרים לחברה שלך, (בעיקר אסם ותנובה)

נהגי מוניות שזורגים הערות מיניות לחברה שלך (אם הייתי לידה סביר להניח שהמונית והנהג היו הולכים לגריטה)

נהגי האמר צבאי פתוח עם אוזניות, (לא מספיק לא שומעים כלום מהרוח והרעש של המנוע 6.5 טורבו דיזל,

גם אוזניות עם מוזיקה יש לו)

נהג ליסינג שחותך אותך ואח"כ מתעצבן שאתה חותך אותו

להאט בכוונה כשמסנוורים אותך מאחור עם האורות הגבוהים (אני, וזה כשאני נוסע רק בימני)

כשאתה חונה את המשאית עם שני מטר רווח מאחור כדי שיהיה אפשר לפתוח

את הרמפה, תמיד יבוא איזה אידיוט עם טוסטוס, או איזה צפונבוני עם סמארט ויכנס ברווח הזה,

כשאתה שומר מרחק מהרכב שלפניך, תמיד יהיה את האידיוט שידחף לרווח הזה, (מעצבן, במיוחד שאתה עם משאית או טנדר)

כשאתה אוטם את האוטו כמו אקווריום ונהנה מלד זפלין באמצעות דוקט (לא כל הישראלים - בכל אופן אני)

שערס חושב שאם יש לו קרולה/לאנטיס/205/קליו/אונו/איביזה עם ספויילר ומערכת, אז יש לו רכב ספורט,

הכלבים עם הקסנון שמסנוורים לך את הצורה, (הרבה ישראלים)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

נהגי האמר צבאי פתוח עם אוזניות, (לא מספיק לא שומעים כלום מהרוח והרעש של המנוע 6.5 טורבו דיזל

בהאמר צבאי המנוע ללא טורבו. היה לי מנוע כזה עם טורבו זה פשוט מפלצת ועם סאונד ייחודי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באמת יש צורך להכביר במילים...?

צולם באמצעות הפלאפון דרך המראה המרכזית של האוטו ברמזור

רגליים על החלון.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
ב

נהג ליסינג שחותך אותך ואח"כ מתעצבן שאתה חותך אותו

אתה צודק

הוא צודק

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא כל כך על הכביש

אבל שכן מבניין סמוך חונה לנו בחניות של הבניין שרשומות בטאבו וכשהערתי לו על זה בנעימות קיבלתי תגובה כזו:

"אני שם ז עליך ועל המשטרה אני אחנה איפה שבא לי ואם לא תסתום אני אפרק אותך ואת האוטו שלך"

יש לציין שעל יד השוטרים שבאו הוא היה ממש נחמד עד שאמרתי לשוטר מה הוא אמר על המשטרה

והשוטר היה כזה צעיר ומפוחד ממנו שהוא לא עשה לו כלום והרשה לו להשאר בחניות שלנו

פורסם
לא כל כך על הכביש

אבל שכן מבניין סמוך חונה לנו בחניות של הבניין שרשומות בטאבו וכשהערתי לו על זה בנעימות קיבלתי תגובה כזו:

"אני שם ז עליך ועל המשטרה אני אחנה איפה שבא לי ואם לא תסתום אני אפרק אותך ואת האוטו שלך"

יש לציין שעל יד השוטרים שבאו הוא היה ממש נחמד עד שאמרתי לשוטר מה הוא אמר על המשטרה

והשוטר היה כזה צעיר ומפוחד ממנו שהוא לא עשה לו כלום והרשה לו להשאר בחניות שלנו

1. אתה יודע איפה הוא חונה.

2. אין לו שום כוונה לכבד את החוק.

3. ...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
הכי מעצבן אותי יותר מכל דבר אחר: אנשים שנכנסים לצומת כשזה לא פנוי ואז חוסמים את התנועה לכיוונים האחרים.

וכשנהג שפוי ונורמלי לא עושה זאת והם מאחוריו, הם צופרים לו.

פורסם
באמת יש צורך להכביר במילים...?

צולם באמצעות הפלאפון דרך המראה המרכזית של האוטו ברמזור

אני רואה טוב? ההגה בצד ימין?:shock:

ואחד משלי: כשאנשים מהבהבים לך עם האורות אחרי שעקפת אותם מימין כשהם מתנחלים בשמאלי:roll:

פורסם

קצת פחות קשור להתנהגות על הכביש אבל בכל זאתL

אתמול בלילה אני נוסע לכיוון הבר האהוב עליי בירושלים, אז בשביל להחנות את הרכב במקום קרוב, אני צריך לעבור בין סמטה צרה.

בכניסה לסמטה אתמול, אני נכנס ואני רואה בן אדם מולי, אני מסמן לו לזוז, בינתיים הבחור החליט שהוא עושה פיפי מולי ובאמצע הרחוב מול עוד 20 איש.

בתור אזרח טוב כיביתי את האורות של הרכב, לאורות מעבר כחולים, בשביל ההרגשה הביתית :D

כעבור שלושים שניות וסגירת רוכסן אחד. הצלחתי לעבור... פשוט לא יאומן.

אני עד עכשיו לא מאמין שזה קרה :?

Polo 2012

• תוכן חדש...