Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהשכנים שלך חושבים שהחנייה המקורה שלך היא משותפת גם להם רק כי שניכם מאותה העדה + ההורים שלכם מתפללים באותו בית כנסת.

וזה בגלל שהם סגרו את החניה לטובת יחידת דיור. גם כן שכנים...

Polo 2012

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רואה טוב? ההגה בצד ימין?:shock:

::

בציניות ?

אם לא,

כנראה שלא קראת את האותיות הקטנות,

התמונה צולמה דרך המראה המרכזית של האוטו...

אבל מה שמרתיח כמובן אלו כפות הרגליים של הגברת על השמשה בצורה מאוד מאוד בטיחותית...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
attachment.php?attachmentid=284213&d=1335535379

זה שולחן שנגנב לקק"ל

עוד תראה את המדבקה על השמשה האחורית - גועל נפש, + חילול ה'

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

התנהגות ישראלית מהיום:

כאשר אתה ממתין 20 דק' להיכנס לתוך פארק רק כדי לעשות על האש עם המשפחה אבל המחסום סגור, עד שהצלחתי לשכנע את האחראי לפתוח הגיעו שלושה רכבים מהנתיב המהיר (רוקח לכיוון מזרח) ונכנסו בלי בושה וכאשר אתה אומר לאחראי שלא יכניס אותם אז הוא אומר שתחום האחריות שלו נגמר במחסום ולא מעניין אותו שעוקפים:?

כאשר ההוא שעקף נשאל למה הוא עוקף ולא ממתין בתור כמו כולם אז הוא נותן פרצוף (חיוך) דבילי וממשיך לעקוף.

הייתי יכול להמשיך ולהתווכח אבל זה כמו לדבר עם קיר.

שיהיה שבוע טוב.

פורסם
הכי מרגיז, ובעלי ידניות מכרים את התופעה, בפקק שאתה לא רוצה כל שניה לשלב לראשון להתקדם מטר וחצי ולהוציא לניוטרל, אז אתה מחכה שיהיה רווח מוצדק. ברגע שיש 2 מטר בין הרכבים, מתחילים לצפור כאילו העוד 2 מטר האלו ישנו משהו או יותר גרוע מישהו נדחף מנתיב ליד.

בטח ישנה.. אתה תגיע יותר מהר:wink:

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

לשאול אם אתה מתחייב על הבדיקה של הרכב (בעת מכירה) - מה זה בכלל???

מי המציא את המושג המפגר הזה "להתחייב בבדיקה"...על מה ולמה?!

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

משהו הזוי שקה לי היום: בדרך חד סטרית הרכב שלפני עוצר, הנהג יוצא ומדר ערימה של תבניות ביצים בספסל האחורי. מתברר כי מדובר במישהו מבית קפה שהוביל תבניות ביצים לא מקובעות והערימה התמוטטה. למותר לציין כי אילו התקדם עוד 3-4 מ' היה מגיע למקום המאפשר עקיפה אבל הבחור בחר לעצור במקום הצר ביותר בדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נקודה לזכותנו, הנהגים הישראלים- הבהוב עם האורות הגבוהים לנהג ששכח להדליק אורות.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

לעומת זאת - הנהגים היוונים מהבהבים למי שכן מדליק אורות ביום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אופנועים וקטנועים שחותכים אותך מימין ומשמאל בלי לשים לא על החיים שלהם ולא על הפח שלי (שד"א יותר יקר מהחיים שלהם) ועוד מעיזים לצפור לך או לדפוק לך על החלונות אם לא נתת להם מספיק מרווח לעבור אותך. בשבוע שעבר היה מבצע של יחידת האופנוענים של המשטרה בדרך בן-גוריון ברמת גן וכל דו-גלגלי שנתפס מחוץ לנתיב חטף דו"ח - כל הכבוד למשטרה! :-D

אוטובוסים שעוברים נתיב למרות שאתה נמצא בתוך הנתיב ואין לך איך לפנות להם מקום ובכל זאת עולים עליך או מורידים אותך לשוליים כדי לעבור.

עצירה בתמרור עצור רק אם מתחשק ורק 5 מטר אחרי הפס ואתה צריך לבלום בשבילם בסוף.

ברחוב דו סטרי צר לנהוג הכי קרוב לקו ההפרדה (לפעמים גם אחריו, בייחוד אופנועים) למרות שיש עשרות מטרים של כביש פנוי בנתיב שלהם.

אופנועים וקטנועים שנדחפים לפניך בכיכר בדיוק שאתה בא לעבור "כי להם מגיע"

ואחרון: אנשים שבאים לריב איתך בכביש ולא מבינים שבגלל שבן-אדם הוא קטן מימדים הוא נאלץ להתאמן במשך שנים באומנויות לחימה שונות ויכול להרוג אותם עם הידיים עוד לפני שהם יספיקו לכבות את הסיגריה. (מבלי לרמוז, לשייך או לכוון לדבר עבירה על החוק)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

כשמר הכל מגיע לי לוקח לך את זכות הקדימה או עושה על דבר מסכן אחר וכשאתה מעיר לו הוא מסתכל עליך כאילו אתה אשם או אומר לך ״מה יש?״ או ״אז מה״.

אבל זה בסדר, אני מחזיק מקל באוטו :twisted:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כדורגל ישראלי= נהיגה ישראלית מצויה. חבורה של כאלה שחושבים שהם מבינים משהו ומסתובבים באי סדר

• תוכן חדש...