Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים. אני צופה חודשים רבים בפורום ונהנה לראות את המקצועיות הרבה והאווירה הטובה והפרגון בפורום הזה.

שאלתי היא - חמי אמור לקבל פולקסוואגן טרנספורטר לנכה עם מעלית מאחורה. ואמר לו עובד אמין שמטפל לו בפולקסווגן שיש לו עכשיו (גם היא של נכה עם מעלית) שהרכב שהוא אמור לקבל לא טוב לאיזור ירושלים שם הוא גר. משום שהמנוע הולך מהר בגלל העליות הרבות בעיר ירושלים. השאלה מה לעשות. האפשרויות הן:

להוסף כסף ולקבל טרנספורטר יותר יקרה עם תיבת הילוכים DSG שגם היא כפי ששמענו לא ממולצת או לחפש טנדר אחר בסדר גודל הזה. כפי הידוע לי האפשרויות הן יונדאי I800 או סוואנה.

אינני מכיר את הרכבים האלו כלל ולכן אודה למי שיכול להעשיר את הידע שלנו בעניין. הן לגבי הטרנספורטר DSG והן לגבי היונדאי והסוואנה. כשמה שחשוב זה. אמינות. דלק. חלפים. וירידת ערך.

פורסם
שלום לכם חברים. אני צופה חודשים רבים בפורום ונהנה לראות את המקצועיות הרבה והאווירה הטובה והפרגון בפורום הזה.

שאלתי היא - חמי אמור לקבל פולקסוואגן טרנספורטר לנכה עם מעלית מאחורה. ואמר לו עובד אמין שמטפל לו בפולקסווגן שיש לו עכשיו (גם היא של נכה עם מעלית) שהרכב שהוא אמור לקבל לא טוב לאיזור ירושלים שם הוא גר. משום שהמנוע הולך מהר בגלל העליות הרבות בעיר ירושלים. השאלה מה לעשות. האפשרויות הן:

להוסף כסף ולקבל טרנספורטר יותר יקרה עם תיבת הילוכים DSG שגם היא כפי ששמענו לא ממולצת או לחפש טנדר אחר בסדר גודל הזה. כפי הידוע לי האפשרויות הן יונדאי I800 או סוואנה.

אינני מכיר את הרכבים האלו כלל ולכן אודה למי שיכול להעשיר את הידע שלנו בעניין. הן לגבי הטרנספורטר DSG והן לגבי היונדאי והסוואנה. כשמה שחשוב זה. אמינות. דלק. חלפים. וירידת ערך.

לא כ"כ מכיר את הקטגוריה הזו, אבל נראה לי שהמשפט הזה שהמנוע באוטו הזה לא מתאים לירושלים כי היא עיר עם עליות, מתאים

יותר לשנות ה60. עם כל הכבוד לעיר ירושלים, וכירושלמי לשעבר, לא זכור לי שהיא בנויה על מורדות האלפים עם זוויות טיפוס עוצרות

נשימה.

פורסם

מכיוון ששאלת על צריכת דלק אז אתה יכול להוריד את הסוונה מהמשוואה, רכב צמא מאוד עם מנועים גדולים מאוד.

ואני מסכים עם קודמי לגבי הטרנספורטר, מדובר על רכב חדש, למה שיהיו לו בעיות בנסיעה בירושלים או אל ירושלים? אני לא חושב שיש לכם מה לחשוש.

פורסם
מכיוון ששאלת על צריכת דלק אז אתה יכול להוריד את הסוונה מהמשוואה, רכב צמא מאוד עם מנועים גדולים מאוד.

ואני מסכים עם קודמי לגבי הטרנספורטר, מדובר על רכב חדש, למה שיהיו לו בעיות בנסיעה בירושלים או אל ירושלים? אני לא חושב שיש לכם מה לחשוש.

סתם שתדע שבמסגרת האחריות על הטרנספורטר הנוכחית (בת 5) החליפו לו תיבת הילוכים. כך שיש לו ממה לחשוש אפילו שזה פולקססוגן.

מה לגבי האפשרויות האחרות?

פורסם

אשית, כמו שאמרו לך לפני, הסואנה וחסכון בדלק זה לא דברים שהולכים ביחד. היונדאי אמורה להיות אמינה כמו כל המותג, רק שאת ה-800I באופן ספציפי לא מכיר מקרוב. נסעתי בה פעם פעמיים אבל לא נהגתי. הנסיעה נוחה, לגבי נהיגה לא יכול להביע דיעה. מרחוק הוא נראה לי מגושם קצת. בטרנספורטר דווקא יצא לי לנהוג כמה פעמים. לא הבנתי מה אמורה להיות הבעיה עם המנוע, אבל זה נשמע קשקוש. מנוע חזק וזריז וכוח זמין . לגבי הDSG, היתה להם בעיה עם הגירים הקודמים אבל היצרן פתר את הבעיה והמכוניות החדשות כבר מגיעות עם גיר משודרג שאין בו את הבעיות שהיו בקודם. בהצלחה ובריאות.

פורסם

נשמע לי מוזר שהוא חייב וואן גדול/ענק רק בגלל התקנת מעלית לכסא גלגלים.

יש את פולקסוואגן קאדי-מקסי דיזל שהוא ייעודי למטרה הזאת, עולה (הרבה) פחות והרבה יותר חסכוני בדלק ובטיפולים מכל הנ"ל!!

ממש לא חסר לו כח למרות שהוא 1600 סמ"ק - טורבו דיזל עם תיבת DSG, שדיווחו כאן שהיבואן מסכים לתת לה 5 שנות אחריות.

פורסם
נשמע לי מוזר שהוא חייב וואן גדול/ענק רק בגלל התקנת מעלית לכסא גלגלים.

יש את פולקסוואגן קאדי-מקסי דיזל שהוא ייעודי למטרה הזאת, עולה (הרבה) פחות והרבה יותר חסכוני בדלק ובטיפולים מכל הנ"ל!!

ממש לא חסר לו כח למרות שהוא 1600 סמ"ק - טורבו דיזל עם תיבת DSG, שדיווחו כאן שהיבואן מסכים לתת לה 5 שנות אחריות.

זה רעיון.

הבעיה שגיסי (הנכה) מבוגר ולכן צריך טרנספורטר

• תוכן חדש...