Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות אצלו MOREL DOTECH OVATION 6 5.25 כי ראיתי שרק הוא מוכר ועל הדרך אולי להתקין גם את כל המערכת.

אבל כל מה שאני רואה זה התקנות עם בנייה ותפירה, הוא עושה התקנות פשוטות במחיר סביר ?

פורסם

יוסי עושה התקנות לכל רכב,אתה לא חייב לשלב תפירה וכו' גם התקנה בסיסית ונקייה הוא יעשה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

השאלה היא אם בגלל שהוא רגיל לעשות התקנות מורכבות ויקרות אז הוא לוקח מחיר גבוהה על התקנה פשוטה או שהוא לוקח מחיר מתאים ?

פורסם

אני לא חושב שהעלות יקרה לתמורה שאתה מקבל. הוא עבד לי על הרכב משעה שמונה וחצי בבוקר עד עשר בערב על התקנה "פשוטה". יחס אישי, עבודה פטנדית, מושקעת, נקייה ומסודרת.

פורסם

מבלי להכנס לסוג הרכב ,כיוון שלכול רכב יש רמת מורכבות התקנה משלו

לא כול התקנה היא אותה התקנה כאשר זה מגיע לאיכות החומר

אצל יוסי אתה יכול להיות בטוח שאתה מקבל גם עבודה ברמה הכי גבוהה

וגם איכות חומרים ברמה גבוהה,וכמובן אחריות מקצועית לרכב שלך.

הכי טוב שתשאל את יוסי בעצמך:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=2349

פורסם

מגניב , מותר להמליץ על מתקינים או שבפורום הזה מוצר להמליץ רק על יוסי

Hu-Pioneer 4450dvd .comp-gladen audio ZERO PRO165. Amp-MOSCONI 100.4. Sub-gladen audio. SQX10 bv

פורסם
מגניב , מותר להמליץ על מתקינים או שבפורום הזה מוצר להמליץ רק על יוסי

אני לא ממליץ עליו, פשוט לפי האתר שלו יש לו מוצרים שאני צריך אז חשבתי לעשות גם את ההתקנה אצלו ולסיים את הסיפור של המערכת...

בכל אופן, שלחתי לו הודעה במידה והוא לא יענה אני אתקשר אליו כבר ביום ראשון.

פורסם

אני חושב שלשאול על עלות ואופי ההתקנה כבר נכנס לתחום ההמלצות (האסורות לפי חוקי הפורום להזכירך).

היו פה כבר הרבה דיונים כאלה ורובם לא נגמרו יפה וננעלו לדיראון עולם.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
אני מעוניין לקנות אצלו MOREL DOTECH OVATION 6 5.25 כי ראיתי שרק הוא מוכר ועל הדרך אולי להתקין גם את כל המערכת.

אבל כל מה שאני רואה זה התקנות עם בנייה ותפירה, הוא עושה התקנות פשוטות במחיר סביר ?

בימים אלו (דברים לוקחים קצת יותר זמן בחגים - זה היה צפוי מראש ומתואם) יוסי מתקין ברכב של אבא שלי:

מוראל הייבריד אוביישן - שני חלקים על קרוס פסיבי.

מגבר של סאן דאון 100.4

סאב וופר סאן דאון SA10 כולל תיבה

וזה כחלק מחבילת התקנה שהוא שיווק לאחרונה שכללה במחיר כבר גם את ההתקנה והחיווט.

---------> לאחר גמר ההתקנה אני אעלה תמונות של תהליך ההתקנה בכדי שאתם תראו עד כמה התקנה פשוטה יכולה להיות פדנטית ויפה.

הציוד הוא ציוד מיינסטרים אבל מיינסטרים ברמה טובה מאוד.

ההתקנה במחיר עממי לחלוטין ביחד עם החיווט והריפוד והפלטה.

----------------------- לגביי המלצות

לא, אסור להמליץ על בעלי מקצוע, נקודה.

זה כולל גם את יוסי.

אבל זה לא מנזר שתקנים, אם מישהו שואל - מותר לענות לו.

מותר להמליץ בהודעות פרטיות.

מותר לפרסם בפומבי התקנה שעשית אצל מישהו -> נכון זה פרסום עקיף אבל זכות בעלי הרכב לחלוק עמנו את השמחה שלו ובשביל זה גם נועד הפורום.

לשרשיר הזה יש ריח נוראי של סרחון שמוכר לנו מתקופת עבר מאוד לא נעימה.

מנהלים, נא לנעול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...