Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמצאה הנוסחה לעושר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך פשוט להיות שקרן וקמצן .

טוב, להוציא את ביל גייטס מאז הפאזה הפילנטרופית מהחשבון ועוד כמה שהוא גרר באוזן לפרוייקט ה 50%.

אבל המחקר הזה מאשש את מה שאני מכיר מהמציאות, האולטרה עשירים בד"כ פוצים.

"בהתחלה בדקנו את הרגלי הנהיגה של אנשים. השתמשנו במכונית שלהם כמדד שמשער את עושרם - זה לא מושלם, אבל אם אתה נוהג בלקסוס יש סיכוי טוב שאתה יכול להרשות אותה לעצמך - ומצאנו שנהגים עשירים לא מצייתים לחוק פי שלושה־ארבעה מאחרים, בין אם זה בעקיפות או בכך שאינם עוצרים להולכי רגל במעבר חציה, שני דברים שאינם חוקיים פה בקליפורניה"."

פורסם

תוצאות דומות למחקר הזה ניתן לראות בכל רמזור המאוייש על ידי קבצן.

מכוניות הפאר לא תורמות הטרנטות כן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אפשר לקחת את זה לכיוון השני, של השקעת משאבים ביעילות.

ההשפעה של תרומה לקבצן ברמזור תהיה זניחה לעומת תרומה לאחר מחקר לעמותה יעילה עם מטרות מוגדרות. אותם אנשים גם ישפיעו את מאמציהם וכספם טוב יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא תורך לקבצנים מסיבה פשוטה מאוד - אני רוצה להרחיקם מהצומת.

בצומת צבר הסתובבה משך מספר חודים קבצנית עם שלט שהיא אם חד הורית. היא נדרסה למות. אני לא רוצה לעודד עוד קבצנים להגיע למצב זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לקבצן התרומה יכולה להיות ההבדל בין לחיות ללמות, והרי לשם כך מוציאים מיליארדים במחקרים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הדברים האלו הם ברורים מאליו. מי שיהיה מוסרי וילך בדרך הישר לעולם לא יתעשר.

בעולם שלנו, בשביל להצליח, צריך להיות שונה. אחד מהדברים שכלולים בלהיות שונה זה לרמות ולמצוא דרכים עקיפות להשיג דברים מסויימים.

מי שילך בדרך הישר, ירומה על ידי אלו שלא.

אין זה סוד.

פורסם

אתה יכול להשתמש רק ברגלים. היה שם שומר כל הזמן. רק 500 דולר היו מקוריים. השאר מזוייף.

http://creativecriminals.com/ambient/3m-security-glass/

בקשר לעשירים, אני חושב שהעניים מתוסכלים, אז הם מחפשים למצוא משהו על העשירים.

הקבצן אולי בשבילו הכסף הוא חיים או מוות, אבל בדרך כלל מדובר בכסף לסמים או לבזבוזים.

אני לא ראיתי אדם אחד, שלא נכה (והקבצים בצומת לרוב לא נכים), שאם רצה, לא מצא עבודה.

קבצן או לא, הוא בחר את זה.

פורסם
אתה יכול להשתמש רק ברגלים. היה שם שומר כל הזמן. רק 500 דולר היו מקוריים. השאר מזוייף.

http://creativecriminals.com/ambient/3m-security-glass/

נו, אז זאת עוד הוכחה למסקנות המחקר.

בקשר לעשירים, אני חושב שהעניים מתוסכלים, אז הם מחפשים למצוא משהו על העשירים.

הקבצן אולי בשבילו הכסף הוא חיים או מוות, אבל בדרך כלל מדובר בכסף לסמים או לבזבוזים.

אני לא ראיתי אדם אחד, שלא נכה (והקבצים בצומת לרוב לא נכים), שאם רצה, לא מצא עבודה.

קבצן או לא, הוא בחר את זה.

למה לעוות טיעונים שיתאימו לתפישת המציאות שלך ?

מה הקשר בין המצב התעסוקתי של רוב הציבור לעושר ?

פורסם

במקום לתת לקבצנים תרומה, תציעו להם עבודה.

תראו באיזה מהירות הם בורחים מהרכב שלכם, משום מה. זה בדוק ע"י אבי.

לא יודע אם לצחוק או לבכות.

ובכל מקרה, אני תורם כשיש משהו לתת. כשאין גם לי, אין מה לעשות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא תורם, ואני ממש לא נוהג במכונית פאר.

לקבצן התרומה יכולה להיות ההבדל בין לחיות ללמות

כן, אם הוא לא ישלם לאלה שמפעילים אותו, הוא בהחלט יכול למות. מצד שני לא בא לי לממן את התתי אדם האלה :evil: (אני לא מדבר על הקבצנים עצמם, אני מדבר על אלה שבאים בסוף היום לצומת עם X5, ואוספים את דמי החסות מהקבצן)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בשביל לקחת 3 מליון דולר אני מוכן להשתיל ברזלים ברגליים ולהיכנס בזכוכית הזאת עד הסוף :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני לא תורם, ואני ממש לא נוהג במכונית פאר.

כן, אם הוא לא ישלם לאלה שמפעילים אותו, הוא בהחלט יכול למות. מצד שני לא בא לי לממן את התתי אדם האלה :evil: (אני לא מדבר על הקבצנים עצמם, אני מדבר על אלה שבאים בסוף היום לצומת עם X5, ואוספים את דמי החסות מהקבצן)

אתה היוצא מהכלל

בכל צומת בא הX5 ?

ובוא נניח לרגע שכן , והוא מטיל על הקבצן לאסוף X ש"ח ביום כי אם לא כן הוא ירצח אותו.

לכן אם לא תרמת לו גרמת לרציחתו .

בשביל לא לתרום שקל שניים ליום לא צריך להמציא תיאוריות כמו שכאן העלו חברים יקרים.

הם בדיוק מוכיחים את המחקר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...