Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמצאה הנוסחה לעושר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמר ברוס ספרינגסטין בראיון שפורסם עימו השבוע:

"אם אין בדברים שאתה עושה איזושהי תחושה של המשכיות, תחושה של מחויבות ואחריות קהילתית, של ציפייה לעתיד בשילוב עם תחושת אסירות תודה לעבר - תהפוך לבסוף להיות בן זונה רדוד ורודף בצע, שרק מנסה לשים את ידו על כל מה שהוא יכול להשיג"

לצערי הרב, במשרד הגדול שבו עבדתי, הרושם שלי היה שכל השותפים (וגם הלקוחות) היו כאלה. עד האחרון שבהם. וזאת למרות הפנים הכאילו מתחשבות שעטו על עצמם לעיתים. במשרד שהקמתי, אנחנו משתדלים להתנהג אחרת, כלפי העובדים וכלפי עמותות למיניהן.

לשמחתי הרבה, אני מכיר גם כמה מצליחנים שלא שוכחים לתרום מעצמם, מזמנם ומכספם, לקידום החלשים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קודם כל לא מסכים עם קביעת המחקר הזה וזה מתוך הכרות אישית עם כמה עשירים מופלגים שתורמים ברוחב לב אבל באנונימיות מוחלטת.

אם המחקר הזה היה נכון אז אני הייתי מעדיף להיות עני אבל בן אדם.

לגבי קבצנים אני נותן לאלה שבאמת מסכנים. לא לאדם צעיר ובריא שיכול למצוא עבודה (ומי שמסוגל 8 שעות לטייל בצומת ונראה סביר יכול גם לעמוד בכניסה לקניון).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קודם כל לא מסכים עם קביעת המחקר (...)

מדברים שם על אחוז גבוה יותר, לא על "100 אחוז מהעשירים הם ככה וככה". זה הכול.

- - - - -

מה שהרבה יותר מעניין מהכותרת, הם הפרטים הקטנים: כל מיני ניסויים

שבהם אנשים שקיבלו באופן זמני הרגשה שיש להם יותר כסף פשוט שינו את ההתנהגות שלהם.

אני ממליץ לקרוא בעיון, גם אם לא מסכימים עם כל מה שנאמר שם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האמת שזו כתבה מאוד מעניינת, וגם מפתיעה בחלק מהדברים שהיא מציגה.

לגבי הקביעה הראשית, אני יכול להסכים איתה, וזה אכן מאפיין אחוז גבוה יותר

של העשירים, מאשר מעמד ביניים או נמוך.

נכון, זה לא 100%, ואת זה צריך לזכור תמיד, אלא שבאחוזים, יש אנשים פחות מוסריים

בקרב העשירים.

• תוכן חדש...