Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שיוצא לי לצערי לעבוד בליל הסדר ביום שישי הקרוב רציתי לשאול אתכם כמה שאלות על זה שלא ברורות לי.

אני עובד בסיור בעיר מחברה פרטית.

מכיוון ששמו אותי לעבוד בליל הסדר רציתי לדעת אם ישנו חוק שאומר שביום הזה צריכים לשלם לי יותר מביום רגיל שאני עובד.

עכשיו בגלל שזה יוצא ביום שישי גם ככה משלמים לי 150% משעה 18:00,אני שואל כי שמעתי שיש כאלה שמקבלים 200% ביום הזה.

עוד שאלה,ביום רגיל אני יודע שאם עובדים מעל 8 שעות יש שעות נוספות של 125%,ביום שישי אחרי שניכנס שבת משעה 18:00 בערב אני עובד עד 4 לפנות בוקר,סה"כ 10 שעות משמרת,הם צריכים לשלם לי 150% על 10 שעות או אחרי 8 שעות מגיע אחוז גבוהה יותר גם בימי שישי\שבת?

תודה.

Scan Speak

פורסם

קודם כל, התוספת לשבת ולחג הם אותו הדבר. אין כפל תוספת.

שנית, מאחר ואתה עובד 10 שעות תקבל שכר גבוה יותר על 2 השעות הנוספות. כלומר: נניח ואתה מתחיל משמרת מ-18:00 אז תקבל 9 שעות של 150% לשבת + שעתיים של 200%.

פורסם

לא הבנתי את המשפט האחרון.

אני עובד מ 18:00 בערב (שזה בדיוק איך שניכנס תעריף של שבת) עד 4 לפנות בוקר,ז"א שאני מקבל 9 שעות של 150% ושעה אחת של 200%? או שהתבלבלת והתכוונת שעל 8 שעות אני מקבל 150 ועל השעתיים הנוספות 200 כל שעה?

תודה.

Scan Speak

פורסם

אני אסביר ועל הדרך אתקן את עצמי:

8 שעות ראשונות הן בתעריף של 150%

שעתיים אחרונות הן בתעריף של 125% מהשכר הגבוהה כלומר: 125% על ה-150%.

דוגמא:

שכר שעתי שלך הוא 25 שקלים לשעה.

עבור 8 שעות ראשונות תקבל 37.5 שקלים לשעה

עבור שעתיים אחרונות תקבל 46.875 לשעה.

פורסם

נצל"ש,

ביום עבודה מ8 בבוקר עד 1 בלילה, איך מתחלק התשלום? (9 שעות רגיל, 2 ב125, עד 10 בלילה 150, והשאר 200?).

משכנתא זה קל

פורסם

מגיע לך לפחות פי 1.5 מהשכר הרגיל שלך + שעות מנוחה כנגד השעות שאותם עבדת.

או בניסוח אחר ומכיון שמין הסתם לא תקבל שעות מנוחה חילופיות, מגיע לך שכר של 250%

• תוכן חדש...