Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מתערוכת אוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדון אלפא קלאסיק ביקר באוטומוטור, התרשמנו ונהננו.

שמחנו שעלה בידנו להעניק את הכרטיסים המוזלים ביותר לחברינו וזאת בעזרת "אוטואיטליה" יבואני פרארי ומזראטי, תודות על ארוח ה-VIP של סמל"ת ואוטואיטליה, ובעיקר תודות לחברי מועדון אלפא קלאסיק על הייחוד והאחדות, כיף להיות חלק מהמועדון הנפלא הזה.

את שאר התמונות ניתן לראות בקישור הבא גם למי שאין פייסבוק:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.303597929710868.67159.100001819902127&type=1&l=c649601e1c

DSC_0309.JPG

DSC_0307.JPG

DSC_0325.JPG

DSC_0332.JPG

DSC_0359.JPG

DSC_0364.JPG

DSC_0340.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מאוד נחמד בשעות שאני הייתי היה די הרבה אנשים והיה צפוף קצת.

כמה מכוניות מאוד מעניינות ומלא מכוניות מאוד לא מעניינות.

קצת כאב לי לראות מלא שטח מנוצל על צי ליסינג כל שהוא.

שילמתי מחיר מוזל ובהחלט היה שווה את הכסף.

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם

פעם ראשונה שהייתי בתערוכת אוטומוטור ונהנתי.

נכון שרוב המכוניות לא היו מכוניות-על.. אבל לא השתעממתי שם, העברתי שעתיים וחצי. הייתה אווירה טובה, הכל היה די מסודר ומאורגן.

ממה שראיתי ולשמחתי לא הייתה התחרעות ונסיונות חבלה ברכבים הפתוחים.

בין היתר היה גם את מכונית הפורומולה של אונ' בן גוריון, שאותה הציגו הסטודנטים שעבדו עליה.

לדעתי היה שווה את הכסף(אפשר גם היה להשיג את הכרטיס במחיר מוזל דרך בהצדעה, חבר וכו').

אין מה להשוות בין לראות בתמונות, לבין להיות שם.

אבל זה כמו לנסות להסביר למי שלא מתעניין בכדורגל למה ללכת לראות משחק באצטדיון, ולא לצפות בו בטלוויזיה..

פורסם
אבל זה כמו לנסות להסביר למי שלא מתעניין בכדורגל למה ללכת לראות משחק באצטדיון, ולא לצפות בו בטלוויזיה..

כל מילה ברזל. אישית לא מבין מה הקטע בכדורגל. לא מבין אנשים שמוכנים לשלם כדיי לראות את זה..

ועוד להרוס לעצמם את השמיעה מכל הצעקות והרעש ואולי גם את הבריאות (אלימות בכדורגל עד לא מזמן היה חובה כמו פרסומות בערוץ 2)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
סליחה אבל לא כל משפחה יכולה לעמוד כיום בהוצעה של כמינימום 150 ש"ח לגולגולת עבור עלק 'תערוכה', עוד לפני ששכללנו דלק/רכבת הלוך וחזור.

אם למארגנים באמת היה אכפת מהציבור הפוקד את התערוכה, היו מורידים את המחיר ל50-60 ש"ח, אפילו מחיר זה גבוה לתמורה שמקבלים. להזכירך, מחיר כניסה לתערוכות פי כמה וכמה יותר גדולות בעולם עולה כחצי ממחיר המופקע שדורשים פה.

סליחה אבל אין שום סיבה שתביא את כל המשפחה לתערוכה כזאת, אני אפילו נגד זה, באמת שאני לא רואה סיבה שיהיו שם ילדים בני 6, זה באמת בזבוז כסף, הם גם לא מבינים מה הם רואים והם סתם עושים נזק, תבוא עם חברים/אישה (אם היא אוהבת מכוניות), חוץ מזה שכמעט כל אחד פה עשה מילואים/קבע/ישראכארט/עובד במקום עם הנחות/מכיר מישהו שיש לו הנחות ואפשר להשיג כרטיס ב50 שקל ממש בלי בעיה, אני בזבזתי על כל התערוכה הזאת 55 שקל, שילמתי רק על כרטיס, אז מינימום 150? לא נראה לי...

אל תשכח שלתערוכותך גדולות בעולם הרבה יותר קל להביא רכבים נדירים, כי שם זה לא יבואן שצריך לפרפר כדי להשיג איזה LFA שיהיה לו משהו למשוך את הלקוחות, זה היצרן, ולו כנראה שאיןן בעיה להשיג LFA לתצוגה

פורסם

הייתי בתערוכה והתאכזבתי מכמה דברים.

אני ממש לא מתכוון לדבר על דוכני האוכל/שתייה הסופר יקרים ומגעילים שהיו שם.

אני מדבר על זה שרוב הרכבים בתערוכה היו נעולים. למעט רכבים עממיים יותר עד 130K ש"ח.

לא ניתן היה להתרשם/לצלם את פנים הרכב כראוי.

את רכבי היוקרה והסופר ספורט היה ניתן לראות ממרחק של 10 מטרים. שחס וחלילה הנשימות המזוהמות שלנו לא יעטפו את הרכב.

רק האנשים ששיחקו אותה שהם הולכים לקנות את הרכב, קיבלו טעימה מתא הנוסעים.

ואני שואל,

שילמתי כסך בשביל מה? לשבת בקאיה? הרי למה אנשים כמוני באים? באים כדי להיות הכי קרוב לדבר המושלם הזה,

את רכבי האודי לא הפסקתי ללטף ולהרגיש . וגם הם היו נעולים.

אני ראיתי כבר את הרכבים האלה על הכביש ושמעתי אותם נוסעים. לא קיבלתי שום דבר מעבר ללראות. המון חושים לא עבדו שם

וחבל.

חשבתי לראות את המאזדה CX5 החדשה ובכלל את דגמי המאזדה החדשים.

פשוט היה לי חבל.

ודרך אגב,

מי שרוצה כבר לשים חצי מליון או שני מליון שקל על רכב לא בא לתערוכה . הוא הולך ישירות לחברה או ליבוא אישי

וזוכה לייחס מפנק במיוחד+ נסיעת מבחן+ בקבוק שמפניה וסושי איכותי.

אז שיצאו מהסרט של מכירת רכבי יוקרה שם.

פורסם

אתה יודע מה? אני הייתי נהנה יותר אם כל הרכבים היו נעולים.

אולי לך זה לא הפריע כל הילדים בני 14 שישבו ברכבים ושברו כל כפתור וידית אפשרית (או לפחות ניסו לשבור) וכל הצופרים שהופעלו "סתם בשביל לנסות".

מה עם הלקסוס קבריולט שהייתה שם? למה לשחק עם הכיסאות שזזים קדימה\אחורה בלחיצת כפתור רק כי אפשר להגיע אליו?

זה פשוט מרתיח.

למה לגעת? למה לשבור? 89שח באמת נותן את הזכות להתעלל ברכב?

(לא מדבר על אנשים שבאמת ובתמים התעניינו ברכב ורק רצו לשבת להתרשם, אלא על אלו שהגיעו עם ילדים חסרי שליטה שרק התרוצצו והרסו את החוויה לכל שאר הקהל)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

NINJMNKY

אני ממש לא איתך בנושא, לובינסקי לדוג' פתחו את כל הרכבים שלהם(בניגוד לצ'מפיון שאפילו ג'טה לא פתחו) וזה היה ממש תענוג, כל הערסים הקטנים הלכו לRCZ והשאירו את הDSים ושאר הרכבים יחסית ריקים ככה שהיה ניתן להתרשם מהם.

פורסם

רק אני אף פעם לא הבנתי את הדחף והרצון של ישיבה ברכבים בתערוכה? :roll:

באמת קשה לי להבין מה כל הרעש סביב רכבים שנעולים ולא ניתן לשבת בהם, מה ההתלהבות של לשבת במכונית רגילה או מכונית כמו פרארי 458. למרות שאני מודה באשמה ישבתי ואפילו הצטלמתי בפרארי 288 GTO (כמובן בחו"ל) ובעוד כמה דברים שכנראה פשוט לא תיהיה לי עוד הזדמנות לשבת בהם... אבל באמת שאני לא מבין את הצורך והדחף לשבת בכל אותן משפחתיות שמביאים לתערוכה, או לעשות תמונה במושב הנהג. מי שבאמת רוצה להרגיש את האוטו הולך לסוכנות ולוקח רכב לנסיעת מבחן ולא יושב ומשחק עם ההגה בתערוכה. וכן אני יודע שבתעורכות בחו"ל כל הרכבים פתוחים וגם אלה שלא אם תבקש יבוא סוכן ויפתח אותם, אבל בטח לא תראה אנשים עומדים בתור לשבת ברכב או להצטלם בו.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

נכון,כול הזמן היו צופרים מילדים קטנים,לדעתי חייב להיות גיל כניסה מינימלי,בלתי אפשרי לחכות כדי להכינס לתוך רכב לילדים קטנים שסתם משחקים עם כול הכפתורים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...