Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר ריאלי לאלפא 159

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

למי שהיה שותף לפרק הראשון שלי, אז הפרק השני, הנוכחי, אומר שכנראה החלטתי על אלפא 159.

אז ככה. פשפשתי במודעות ב WINWIN וביד 2. דבר ראשון הוא הפערים העצומים בין מחירון לוי יצחק למחירון יד 2. ה159 זולות ב 20K - 10K במחירון יד 2 לעומת לוי.

המוכרים כמובן נצמדים ללוי ומזלזלים במחירון האחר. אפילו באוטודיל נצמדו ללוי ועוד הוסיפו כמה אחוזים על קילומטרז' נמוך ומועד עליה לכביש ברכב בן 3.

שאלתי היא :

האם מישהו יודע מה המחיר הריאלי של רכישת אלפא 159 יד 2 שנת 2009 עד 2011 (קלאסיקו + או אלגנטה), בהשוואה למחירון. נניח של לוי.

לומר למוכר שאני מוכן לשלם 15% - 20% פחות מהמחירון של לוי (שזה בערך 10% פחות ממחירון יד 2) זה ריאלי בשוק הנוכחי?

אנא בלי תשובות שהמחיר הנכון הוא מה שהמוכר והקונה מסכימים עליו. את זה אני יודע.

ועוד שאלה- כמה לדעתכם חשוב לקנות רכב כזה שהוא עדיין באחריות יצרן.

הרבה תודה רבה.

פורסם

ה-159 היא אחת המכוניות המפוספסות בארץ -

קודם כל היא איטלקית, מה שאומר שהמחירון שלך הוא בגדר המלצה ממילא

שנית כל, זו אלפא, על כל המשתמע מכך (וכלום כמעט מזה הוא לא טוב) אמינה יחסית לתדמית, אבל פה זה נגמר. אין יותר מידי מוסכים שמבינים באוטו הזה וככה זה גם נראה.

שלישית - כדי להוסיף לכל הכיף שכתוב מעל -היבואן גם דפק היטב את בעלי ה159 כשחתך את המחיר בחצי באיזה מבצע מטופש שהחליט לערוך.

אז אחרי כל זה - להחליט לקנות בכל זאת 159 מראה על סוג של אומץ (או לחלופין, נכונות לשפוך המון כסף בשביל רכב ממוצע) ואם צריך להחליט על איזה מחירון ללכת - הייתי מתעקש על מחירון יד2, הוא משקף את השוק בצורה אמינה יותר.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שנית כל, זו אלפא, על כל המשתמע מכך (וכלום כמעט מזה הוא לא טוב) -(אתה אמיתי? מתי נהגת ב159 לאחרונה?)אמינה יחסית לתדמית, אבל פה זה נגמר. אין יותר מידי מוסכים שמבינים באוטו הזה (באיזה מוסך נתקלת שלא ידע לטפל ב159?, ובאיזו תקלה בדיוק? ) וככה זה גם נראה (לא הבנתי כמו מה זה נראה. ה-159 נחשבת אמינה מאוד, אז מה זה ה"ככה זה נראה".?).

שלישית - כדי להוסיף לכל הכיף שכתוב מעל -היבואן גם דפק היטב את בעלי ה159 כשחתך את המחיר בחצי באיזה מבצע מטופש שהחליט לערוך.

אז אחרי כל זה - להחליט לקנות בכל זאת 159 מראה על סוג של אומץ (או לחלופין, נכונות לשפוך המון כסף בשביל רכב ממוצע)- (שוב, לפי מה הגדרת אותו ממוצע? כמה ק"מ נהגת עליו? ) ואם צריך להחליט על איזה מחירון ללכת - הייתי מתעקש על מחירון יד2, הוא משקף את השוק בצורה אמינה יותר.

לנסיך, רשמתי לך את הערות באדום.

בלי קשר, אחד מכללי הפורום הבסיסיים זה איסור לתת מידע לא מבוסס/ נכון. זה בדיוק מה שעשית פה. אוסף של סטיגמות/ השערות שאולי שמעת או קראת איפשהו ולא ממש קשורות למציאות. את אלפא לא נראה לי שאתה ממש מכיר...

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אם אתעלם מדעותיו הלא מבוססות של החבר מעלי אוכל לומר לך,

כי מחירון יד 2 אינו משקף ואינו קובע בשוק אלה מחירון לוי יצחק.

בשל מצב השוק גם ה159 נסחרת בפחות ממחיר מחירון אך לא בשעור של האחוזים שציינת.

כמובן שהכל תלוי במצב הרכב ונתוניו.

אם אתה מעוניין באלגנטה 2010 יד ראשונה עם 22K ק"מ במצב חדש פנה בה"פ.

עריכה- דברי התייחסו להשערותיו של הנסיך ולא של ש.לוזון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם אתעלם מדעותיו הלא מבוססות של החבר מעלי אוכל לומר לך,

כי מחירון יד 2 אינו משקף ואינו קובע בשוק אלה מחירון לוי יצחק.

בשל מצב השוק גם ה159 נסחרת בפחות ממחיר מחירון אך לא בשעור של האחוזים שציינת.

כמובן שהכל תלוי במצב הרכב ונתוניו.

אם אתה מעוניין באלגנטה 2010 יד ראשונה עם 22K ק"מ במצב חדש פנה בה"פ.

עריכה- דברי התייחסו להשערותיו של הנסיך ולא של ש.לוזון.

עידן

היי edanj

כיון שאני חדש אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית. אבל אשמח לקבל אחת..:)

פורסם

אכן הערותיו של הנסיך חסרות אחיזה במציאות ומשקפות דעה אישית מאוד ובורות.

בתור בעלים של אחת כזו מזה כשנה וקצת, אני יכול להעיד שהרכב אכן מפוספס, אבל רק לטובה. מדובר בתמורה מדהימה למחיר לדעתי (מעניין איזה אלטרנטיבה מוצעת באותו מחיר בסגמנט זה). לשאלתך, ובתור מי שרכש כזו, לדעתי הפחתה של כ-10% ממחירון יצחק לוי יהיה הגיוני, כאשר האלגנטה אמורות להיות יקרות יותר (די משמעותית) מהקלסיקו+ בגלל שהן היו יקרות ונדירות יותר במקור.

אין לך מה לדאוג לגבי מוסך - המרכזי (ולא רק הוא) יודעים לטפל ברכב היטב. הוא אמין מאוד אפילו הייתי אומר. אכן הייתה הפחתה משמעותית במחיר במהלך 2008 או תחילת 2009, אבל זה רק לטובתך בשלב זה.

כנראה שאין תחליף להתחיל לחרוש את השוק, תבדוק כמה מכוניות, תתמקח מעט ותראה מה מוצאים. ממליץ לקרוא קצת בפורום של אלפא ללמוד מה לבדוק (כעיקרון אין יותר מדי).

פורסם

מנהלים, אנא הפעילו את סמכותכם ומחקו את ההודעה המטעה והלא נכונה של הנסיך.

אכתוב רק מנסיון אישי, מכרתי כבר שתי מכוניות אלפא 159 ואת שתיהן במחיר מאוד קרוב למחירון יצחק לוי.

זה לא אומר שלא כדאי לך להתמקח כי בלי קשר לסוג הרכב השוק הוא כרגע שוק של קונים כך שלהתמקח על 10% מתחת למחירון נשמע לי סביר בהחלט.

הרכב מאוד אמין כך שאין מניעה מיוחדת לקנות אחרי אחריות. גם הטיפולים השוטפים בה מאוד פשוטים, פילטרים ושמנים (וברקסים כשצריך) וזהו. פלגים כל 100000 וטיימינג בא בשרשרת ולא מוחלף אלא אם יש תקלה.

עדיף לקנות רכב שטופל רק במוסך המרכזי בתל אביב או מוסכים מורשי יבואן אחרים שם בטוח עובדים לפי הספר.

מומלץ לקבל היסטוריה כתובה ממחלקת השירות של סמל"ת. הבעלים צריך לבקש את זה והם מכינים תוך יום יומיים.

אם תעשה את כל אלה תכסה את עצמך עד כמה שניתן.

כתחזוקה מונעת עדיף כמובן להתשמש בשמנים איכותיים ובפילטרים מקוריים וזה אמור להספיק ומומלץ להצמד למוסכים מורשים למרות שזה יותר יקר.

פורסם

שנית כל, זו אלפא, על כל המשתמע מכך (וכלום כמעט מזה הוא לא טוב) אמינה יחסית לתדמית, אבל פה זה נגמר. אין יותר מידי מוסכים שמבינים באוטו הזה וככה זה גם נראה.

אז אחרי כל זה - להחליט לקנות בכל זאת 159 מראה על סוג של אומץ (או לחלופין, נכונות לשפוך המון כסף בשביל רכב ממוצע) ואם צריך להחליט על איזה מחירון ללכת - הייתי מתעקש על מחירון יד2, הוא משקף את השוק בצורה אמינה יותר.

ההודעה שלך מלאה סתירות פנימיות, מעבר להיותה קצת מוזרה, אבל מה שמענין באמת היא ההנחה שמחירון של מכוניות איטלקיות הוא המלצה בלבד, מה שמביא למסקנה שבמכוניות ממוצא אחר מחיר המחירון אינו המלצה אלא מחיר נכון וזו חדשה בהחלט טובה.

ולפותח, למרות שביקשת אי אפשר להמנע מההשערה הדי סבירה שהמחיר הנכון לאוטו הזה הוא המחיר האחרון שאתה מציע לפני שהמוכר יראה לך את הדלת. והואיל ובכל מקרה מדובר בשוק לגמרי חופשי ומאוד גמיש וגם עתיר משתנים בנוסף לכל הצרות, פשוט תרשה לעצמך להציע הצעות חצופות בלי לשרוף גשרים.

פורסם

תגיד לי אתה מאמין לרצף שטויות שאתה כותב?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

התגובה של נסיך מבוססת על סטיגמות על רכבים איטלקיים ועל דעה אישית מאוד.

משיטוט ביד 2 ניתן לראות שאלפות שומרות על ערכן בצורה טובה יחסית:

מודל 2009 כ120000

מודל 2010 כ140000

היו על הרכב מבצעים (נמכר באיזור ה200).

המחיר הריאלי להציע זה המחיר הממוצע בשוק (אלא אם כן נתקלת במציאה/דגם ספורט שמצדיק תוספת מחיר).

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לפי דעתי הלא מחייבת: אני יכול להמליץ לך לפסוע (לדלג) ,על הפרק השני ולעבור ישר לפרק השלישי ,רביעי ואפילו חמישי.

אבל שוב הבחירה שלך בלבד.

נ.ב. תסתכל בחתימה שלי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

רוצה לנמק את הבחירה או סתם ככה מטעמי גזענות מוטורית?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לפי דעתי הלא מחייבת: אני יכול להמליץ לך לפסוע (לדלג) ,על הפרק השני ולעבור ישר לפרק השלישי ,רביעי ואפילו חמישי.

אבל שוב הבחירה שלך בלבד.

נ.ב. תסתכל בחתימה שלי.

צודק, אם תתמיד ולא תיחת, בקצה הדרך המייסרת והמאוד קשה, מחכה לה איזו טויוטה או סובארו זוהרת שכל אחת מהן היא בהחלט פיצוי מתוק, עתיר הנאה, אמינות מופתית, שמירת ערך של ואן גוך לפחות ושנאת מוסכים עזה כשאול.

• תוכן חדש...