Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה VRS רשמית בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה רומז שמיטי זה רק עולה למעלה בגודל? מתי מגיעה סופרב VRS?

צחוק צחוק, לא יודע אם זה אמיתי, אבל היו לה סמלים של VRS...:lol:

529510_3647470187990_1311500193_3484093_111454735_n.jpg

543239_3647472028036_1311500193_3484094_479623141_n.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
צחוק צחוק, לא יודע אם זה אמיתי, אבל היו לה סמלים של VRS...:lol:

2.0TSI DSG6

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מדובר במהדורה מוגבלת (לציון 100 שנה לראלי "מונטה קרלו") המבוססת על ה"ספורט" (וה"ספורטליין")...

השוני הקוסמטי:

גריל מושחר, פנסים קידמיים עם רקע מושחר (גם הערפל / DRL), פנסים אחוריים בגוון כהה יותר (בורדו - ולא אדום), מראות וגג צבועים בשחור מטאלי, חצאיות בגוון זהה לשל הגג והמראות, חישוקי 16' או 17' מושחרים, ספויילר אחורי עליון, הנמכה קלה (15 מ"מ תודות לקפיצים ובולמים שונים שמקורם ב-vRS) וחוסר הזוי לגמרי בפסי הגנה בדלתות (בדומה ל-vRS ובניגוד ל"ספורט").

השוני בתא הנוסעים:

הגה / ידיית הילוכים ובלם יד עוטים עור עם תפירה אדומה, דוושות אלומיניום, ספי דלתות אלומיניום עם לוגו המהדורה, בקרת שיוט, לוח שעונים MAXI-DOT, מערכת שמע משודרגת מדגם AMUNDSEN עם שליטה מההגה ו-8 רמקולים (קיים בגרמניה. במידות אחרות באירופה הן מגיעות עם ר"ד SWING - כאשר הר"ד היקר יותר אופציונלי יחד עם השליטה מההגה), מושבים תומכים עם ריפוד שחור / אדום (או שחור / אפור - כמו ב"ספורט" הרגילה), חלונות אחורים כהים (SUNSET) וכמובן כל שאר האבזור הקיים ב"ספורט" (בקרת אקלים דיגיטלית, 6 כריות אוויר, חלונות חשמל מסביב וכדומה).

מבחינת צבעים:

לבן פנינה + גג שחור, כסוף + גג שחור, אדום + גג שחור, צהוב + גג שחור, אפור כהה + גג שחור ו... הכל שחור :-)

.

מהדורה מוגבלת כ"כ מפוארת עם רשימת איבזור כזאת ועוד עם סימלון קטן של הראלי מעל הוינקר... נראה לי שתמחור הוגן יהיה 400K ש"ח . :fist::twisted::fist:

סטגדוש!

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מהדורה מוגבלת כ"כ מפוארת עם רשימת איבזור כזאת ועוד עם סימלון קטן של הראלי מעל הוינקר... נראה לי שתמחור הוגן יהיה 400K ש"ח . :fist::twisted::fist:

סטגדוש!

כל היופי הוא שזה סקודה ולכן מחיר מקסימלי יהיה 170... בלחץ :)

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם

סטגדוש!

נראה לך את זה הם שומרים לפאביה "טריביוטו למבורגיני".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מעניין, באחד מהמבחנים שצויינו פה שהשוו את ה OPC, הפולו GTI והמיני קופר, הפולו גברה על ה OPC.

לא שאני מגן נלהב של הקורסה, אין לי עדיין מניות באופל אבל צריך להבין שהבון-טון של כל עתונות הרכב הבריטי מזה שנים ארוכות הוא לחבוט ולבעוט בכל מה שנקרא ווקסול.

לאחר שאמרתי את זה, צריך לדעתי להיות בעל אינטרס נסתר בכדי לדבר במבחן על "רכבים שהם לא מספיק הוט-האטצ'", לנהוג בפולו ואח"כ בקורסה ולהגיד שהפולו טובה יותר אבל יאללה, שיהיה לו לבריאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הם גם אוהבים לחבוט בתוצרת צרפת ועדיין הסיטרואן קיבלה מקום מכובד. לא נהגתי על אף אחת מהן אז אני באמת לא יודע, אבל אין לי סיבה להעדיף את הדיעה של רוני על הדיעה של כריס או להיפך.

emotion of motion

פורסם

קודם כל תודה. מצאתי גם את המבחן המלא הכתוב (ראה ציטוט למטה)

הם גם אוהבים לחבוט בתוצרת צרפת ועדיין הסיטרואן קיבלה מקום מכובד. לא נהגתי על אף אחת מהן אז אני באמת לא יודע, אבל אין לי סיבה להעדיף את הדיעה של רוני על הדיעה של כריס או להיפך.

תמיד תעדיף את הדעה של עצמך :wink:

אני משוכנע שלכריס האריס יש הרבה יותר ניסיון מלי, אבל אני עדיין מעט מופתע מחלק מהדברים שנכתבים שם. להלן:

Catchpole had done most miles in it before we arrived in Wales and liked its slight rawness, which is entirely in keeping with the VXR ethos; a bit of scrabble under power, a slightly edgy feel to the rear.

מסכים לגמרי.

That same rawness is less welcome here, though, and makes exploiting the performance a nervy affair. As Chris Harris observes, the Corsa and Clio have similar spring rates but the quality of their damping is poles apart; the VXR never settles with the road, its steering in particular always being distracted by some bump or camber. It also lacks feel, so you’re not sure where you are on this wet road, meaning your right foot hovers where it’s planted in the others.

אני מבין שמדובר בכביש רטוב - וגם כאן אני יכול לקבל את העובדה שהיא מעט עצבנית מדי בעומס כבד (אני לא נהגתי בה על כביש רטוב, אבל מההתנהגות על יבש - זה לא מפתיע). גם את ההשוואה לקליאו אני מעריך בחיוב.

THE ROADS HAVE dried out by mid-afternoon but this doesn’t improve the enjoyment of the Corsa; you simply don’t get the feel to work with, the sense that the car is planted and you can choose how much to lean on the grip. It’s hard not to feel a bit frustrated on such a spectacular bit of road, though part of the problem is that you know there are other hatches that tackle it with much more confidence and make it fun, which is why it brings up the rear in this test. It’s not bad but it could be better with some fine tuning.

זה כבר קצת מפתיע. היא לא טובה כמו הקליאו, זה בטוח, וגם לוקח יותר זמן ללמוד אותה וללמוד לסמוך על ההיגוי הקל מדי. אבל אחרי כמה שעות איתה כבר השגתי רמת בטחון גבוהה, קצב מהיר והערכה ליכולת השלדה.

שימו לב שבגדול הם כותבים שהיא לא רעה אבל תוכל להיות טובה יותר עם קצת פיין טיונינג.

The VXR beaten by the bland Polo? Well, yes. The VW’s motor sounds odd and it seems as if everything about the car has been set to five on a scale of ten, but on asphalt finally dried by the weak sun, the Polo comes alive, still digging for grip but now with steering feel you can use and some adjustability. Catchpole is amazed: ‘The chassis is transformed, and there’s something appealingly old-school about it. I don’t even mind the DSG…’

וכאן ההפתעה - אחרי הניתוח המעמיק יחסית על הקורסה, הם כותבים על הפולו רק "עדיין אין הרבה אחיזה אבל יש תחושה מההגה ויכולת כיוון". עוד לפני זה הם מודים שנדמה שכל דבר במכונית הזו מכוון להיות 5 מתוך 10 - וזו לטעמי אמירה חמורה הרבה יותר מכל מה שהם אמרו על הקורסה. היא גם מאוד נכונה - ההיגוי, הבלמים, האחיזה, השלדה - הכל לחלוטין ממוצע בפולו. שום דבר מלהיב, אולי חוץ מהמנוע הנהדר.

נשגב מבינתי איך היא "קמה לתחייה על אספלט יבש". אני מקבל לחלוטין את חוסר האחיזה אבל תחושת הגה? הם חיים בסרט - יש לה הגה פולקסווגן קלאסי. אפס תקשורת, קצת שטח מת וזהו. ואפילו יותר חמור - כיווניות לשלדה? להפך. ביחס לקליאו ולקורסה, הפולו ממש לא עוקבת אחרי קווי פנייה, לא ניתנת למשחק תוך כדי הסיבוב והשליטה על הזנב מעוטה במיוחד.

משפט כמו "קאטצ'פול המום" הוא בכלל מצחיק. מזה הוא המום? אולי הוא היה חולה באותו יום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את הדיעה שלי לגבי הקורסה אני מקווה לחוות בקרוב. אל הפולו אני כנראה לא אשווה אותה כי אין לי כח ליבואן הזה והיא לא מספיק מעניינת אותי.

גם אם הייתי נוהג על שתיהן, אין לי את הניסיון והיכולות בנהיגה שיש לך או לכריס, אז בכל זאת מעניין אותי לדעת מה אנשים מקצועיים יותר חושבים. זה עוד פרמטר מבחינתי.

emotion of motion

פורסם
השוני המשמעותי בין VRS לבין הפאביה הרגילה הוא לאו דוקוא העיצוב (אם בכלל) אלא במנוע עוצמתי במיוחד של 180 כ"ס.

לדעתי אפילו פולו ג'יטי עם אותו 1.4 TSI לא מגיעה לכמות כזאת של כוח, אני טועה?

וכמו ששעמתי כבר בעבר, לא מביאים אותה לארץ בגלל שהמחיר שלה ישבור את כל השוק של GT ואף אחד הרי לא רוצה לפגוע במכירות של פולו או גולף המתחרות.

1.אותו מנוע עם אותו הספק בדיוק לפולו GTI ולאיביזה קופרה.

2.הפאביה ממש לא מתחרה בגולף.

3.לא מאמין שהיא תתומחר באופן זול משמעותי מהקופרה.

4.לואג כבר שתי מכוניות כמעט זהות לחלוטין בארץ.

5.בנוסף, למרות שאני אוהב את הרכב מבין GTI/CUPRA/VRS לטעמי, הרוב יעדיפו את האיביזה המוחצנת יותר וחלק יעדיפו את האיכות של הפולו.

6. מה שכן, אם יביאו VRS ידנית זה יהיה מצויין. המחיר כנראה יהיה זול משמעותית מDSG באיביזה ובפולו ויש הרבה שמעדיפים את הגיר הדיני, כמוני:)

פורסם

טוב אז אם ככה הדירוג מאוד פשוט על פי EVO

1 : קליאו ספורט

2 : קופר S

3 : פולו GTI

4 : קורסה OPC

הקליאו באמת מכונית נהיגה מושחזת-לצערי באין נסיעות מבחן קשה עד בלתי אפשרי להתרשם:-(

עד היום(מזה כחודש) אני בהתלבטות קשה בין ה-S לקליאו.

גם הדעות לגבי 2 המכונית חלוקות ברוב מגזיני הרכב המובילים בעולם,פעם קליאו ספורט פעם S ...:wink:

אין ספק ש-2 המכוניות מעולות לנהיגה ומהנות,ואילו האופל והפולו יותר פושרות.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

אסור לשכוח שהדירוג על פי EVO מוגבל לשוק שלהם. בשוק שלנו המצב בהחלט יכול להיות שונה. למשל, מבחינה ספורטיבית נטו הדירוג שלי הוא:

1. קליאו ומיני בתיקו

2. קורסה

3. פולו

אם מחשיבים את המחיר:

1. קורסה

2. מיני

3. קליאו

4. פולו

ואם רוצים פרקטיות, נוחות ואבזור:

1. פולו

2. קורסה

3. מיני

4. קליאו

בקיצור - יש מנצחות שונות לצרכים שונים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...