Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה VRS רשמית בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני אל תשכח שהרוב הגורף מהרוכשים הפוטנציאליים לא יסתכל על פרקטיות אלא על ספורטיביות,הנאה,כוח

ומחיר.

174 לקליאו ידנית מול 169 למיני-מחיר ממש צמוד בקרב על הבכורה.

למיני יש אולי יותר סטייל ואילו הקליאו יותר הארד קור למשתמשים כבדים.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

על מה אתה מדבר?

רוב רוכשי הספורטיביות לא רוכשים קליאו ספורט לא בגלל העדר ספורטיביות אלא בשל עודף ספרטניות.

כמובן גם בגלל המחיר אבל המחיר היקר הוא בעצם נגזרת של היות הרכב מופשט וספרטני מדי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברים, חמשת הסנטים שלי;

1.אין VRS ידנית. רק DSG.

2.פאביה VRS קיבלה ביקורות יותר אוהדות מפולו GTI.

3.הציטוטים מ-EVO קצת גובלים בנרקיסיזם(של הכותבים שם). קחו ביקורת, כל ביקורת, בפרופורציות ומצאו את הזמן לנסיעת מבחן.

4.נראה לי שהקורסה נתפסת קצת כאנדרדוג(ויהיה מי שימהר לצטט אנדראצ'יוור) משיקולי תדמית או לא יודע מה. כל מכונית ראויה לבחינה ללא דעה מוקדמת. את דעתי עליה קראתם(או שלא) בשרשור אחר - ואני ממליץ לכם בחום להתנסות. כפי שכתבתי במקום אחר, הבחירה במיני על פניה היא בכלל לא אוטומטית.

5.מעבר לספרטניות ולמחיר המנופח, חלק מגורמי המכשלה למכירות הקליאו הן תדמית היבואן ונסיון הבעלות של בעלי דורות קודמים. קרסו עושים מאמצים לשיפור השירות(או כך אני שומע לפחות), אך לתדמית שלילית לוקח זמן להעלם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
את הסיכום שעשית עכשיו צריך לעשות בכל מבחן השוואתי. קצר וממצה.

זהו שזה לא ממש סיכום. סתם רשימת מכולת. מבחן השוואתי כשמו כן הוא - צריך לכלול השוואה.

רוני אל תשכח שהרוב הגורף מהרוכשים הפוטנציאליים לא יסתכל על פרקטיות אלא על ספורטיביות,הנאה,כוח

ומחיר.

174 לקליאו ידנית מול 169 למיני-מחיר ממש צמוד בקרב על הבכורה.

למיני יש אולי יותר סטייל ואילו הקליאו יותר הארד קור למשתמשים כבדים.

הרוב הגורף מסתכל על פרקטיות, נוחות, אבזור וכוח. כל אלו מצביעים לכיוון הפולו GTI וזו אכן המכונית הנמכרת בקטגוריה, למיטב ידיעתי.

המעטים שמחפשים מכונית ספורטיבית יעדיפו משהו כמו הקורסה, הקליאו או המיני.

הקליאו לא שווה 174. ב-155 היא כבר מתחרה טובה לאחרות. מיני לעומת זאת מספקת ערך מוסף אחר ואני יכול להבין את התמחור שלה, אם כי במחיר כזה הייתי מצפה ליותר אבזור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לצערי בנישת השוק הזו אין הנחות יבואן,ניתן להוציא מהם מיגון או עוד אביזר נוסף בלחץ.

למיטב ידיעתי הקורסה נמכרת באזור ה150?

לא כדאי להוסיף בערך עוד 19K ולקבל קופרS/קליאו לצורך העניין?

הרי מי שקונה אותה בסופו של יום מחפש הנאה...הנאה..הנאה..,אין ספק שישנם עוד פרמטרים אבל אני חושב שמי שמחפש הוט קטנה

צריך בראש ובראשונה לראות מה הרכב נותן מבחינת הנאה-קרי מנוע גיר שלדה והגה8)

פורסם

^ על קליאו ספורט הוצע לי בזמנו באחת מהסוכנויות במרכז כ5K הנחה עוד לפני שבכלל הוצאתי מילה על המחיר, אני מאמין שניתן להוציא על הקליאו כ10K הנחה אחרי מו"מ רציני.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
^ על קליאו ספורט הוצע לי בזמנו באחת מהסוכנויות במרכז כ5K הנחה עוד לפני שבכלל הוצאתי מילה על המחיר, אני מאמין שניתן להוציא על הקליאו כ10K הנחה אחרי מו"מ רציני.

כמעט ואין הנחות על הדגמים הספציפיים האלו,כך שזה נראה מוזר:oops:

פורסם

את המשחק הזה של "לא עדיף להוסיף 19K" אפשר לשחק עד שתגיע לווירון.

תכלס, יש הרבה אנשים שמותחים את התקציב ל 150 ולא יכולים להגדיל בשום פנים ואופן ובתקציב הזה מדובר לטעמי בתמורה נהדרת לכסף, אולי התמורה הכי טובה לכסף.

פורסם

מאוד בקרוב, גם אני :twisted:

פורסם
את המשחק הזה של "לא עדיף להוסיף 19K" אפשר לשחק עד שתגיע לווירון.

תכלס, יש הרבה אנשים שמותחים את התקציב ל 150 ולא יכולים להגדיל בשום פנים ואופן ובתקציב הזה מדובר לטעמי בתמורה נהדרת לכסף, אולי התמורה הכי טובה לכסף.

מכבד מאוד את דעתך,ברור שאין סוף להגבלת התקציב.

אבל אני התכוונתי ל10% +- ,

פורסם
לצערי בנישת השוק הזו אין הנחות יבואן,ניתן להוציא מהם מיגון או עוד אביזר נוסף בלחץ.

למיטב ידיעתי הקורסה נמכרת באזור ה150?

לא כדאי להוסיף בערך עוד 19K ולקבל קופרS/קליאו לצורך העניין?

הרי מי שקונה אותה בסופו של יום מחפש הנאה...הנאה..הנאה..,אין ספק שישנם עוד פרמטרים אבל אני חושב שמי שמחפש הוט קטנה

צריך בראש ובראשונה לראות מה הרכב נותן מבחינת הנאה-קרי מנוע גיר שלדה והגה8)

סלח לי על שפתי הבוטה, אבל איך לכל הרוחות אתה משוכנע ששווה להוסיף 19K מבלי שנהגת על כל השלוש?

מה אתה יודע על המנוע גיר שלדה והגה של כל אחת מהן? ציטוטים מהעתונות? סרטונים מיו-טיוב?

קל לך כל כך להפרד מ-19K נוספים? תרום אותם לבגירה :wink:.

אשמח לקרוא את תובנותיך לאחר נסיעות המבחן שלך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קודם כל גם לי קשה לגרד 19K -תאמין לי אני עובד ממש קשה בכדי לרכוש רכב ספורטיבי,אז אל תזלזל.

לגבי "סרטוני יוטיוב וקטעי עיתונות" אותם ציינת בזלזול.... מגזיני הרכב המקצועיים דוגמת CAR,AUTO.CAR&DRIVER

הינם החומר המקצועי בו ניתן לקבל תובנות לגבי רכב מסויים.

ברור לי כי אין תחליף לנסיעת מבחן,אבל אם היית קצת שם לב ציינתי בפירוש כי אין נסיעות מבחן על קליאו ספורט/קופרS

בלי לזלזל היו לי לא מעט מכוניות "ספורט" גם מהאסכולה הישנה כך ששלדה טובה אני כן יודע להעריך.

פורסם

הקליאו לא שווה 174. ב-155 היא כבר מתחרה טובה לאחרות.

כנראה שקרסו לא באמת רוצים למכור את הקליאו ספורט.

היא מיובאת למטרות מיתוגיות בלבד (שזה בסדר) ועושה רושם שמבחינתם - קליאו ספורט על הכביש או קליאו ספורט באולם התצוגה - זה הינו הך. אותו האפקט.

"מקסימום גם ניתן את רכב התצוגה לרוני, וזה ישבח ויפאר אותה לרוב. ככה נמכור עוד כמה קליאו 1.2"

אם הם היו מייבאים את הקליאו קאפ ומציעים אותה במחיר תחרותי (150K~), הם גם היו רואים קצת רווח מהתרגיל השיווקי הזה. גם אנחנו.

• תוכן חדש...