Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

דשא סינטטי - הולך עם כלבים?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדודה שלי יש כלבה ומאז שיש להם דשא סינטטי הם אוסרים עליה לעלות על הדשא כי הגנן הפחיד שהצואה והשתן הורסים את הדשא.

 

האם זה נכון?

 

איך דשא סינטטי חי עם זה ובכלל עם כלבים חתולים וציפורים?

 

אני חושב לעשות אצלי ואני פוחד בגלל הכלב והמחיר הלא זול שזה יעלה, אם זה אכן פגיע, אני אלך לכיוון של ריצוף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שתן וצואה של כלבים הורסים גם דשא רגיל,רק שבדשא רגיל יש היתחדשות!כמו כל דבר יש יתרונות וחסרונות בדשא סינטטי מול דשא טיבעי,בתור אחד שעוסק בזה אני יכול להגיד לך שיש מעבר מסיבי לדשא סינטטי עקב חיסכון אדיר במים ואין צורך בגיזום חודשי והוא תמיד ירוק,מצד שני הרכישה הראשונית יקרה וכל כמה שנים צריך לחדש והדבר הכי משמעותי לטעמי זה שאין לו את הריח המדהים של דשא לאחר הגיזום:wink:.

פורסם

ממה שאני יודע זה לא נכון.

המאלף שעבדנו איתו בנה בחצר של המתחם שלו (שמשמש גם פנסיון - ככה שיש כלבים על הדשא 24/7) משטח עם דשא סינטטי. הוא רק דאג שהשיפוע של הניקוז יהיה טוב והוא פשוט שוטף אותו פעם בכמה זמן.

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו אפשר את הטלפון שלו לבדוק באיזה דשא הוא השתמש?

 

אני מניח שיש סוגים חזקים פחות ויש סוגים שיותר עמידים. אם זה מחזיק אצלו זה בטוח יחזיק אצלי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אצלי יש דשא סינטטי והכלבה קבוע משתינה עליו באחת הפינות ואני לא רואה שום שינוי בצבע או בגוון באותה הנקודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גם אם זה נכון, הדשא נמצא בחוץ וסובל מכל פגעי הטבע (שרב, גשם, שמש, רוח עם חול, חריוני ציפורים, שתן חתולים וצואת חתולים) אז לא להרשות לכלבה לעלות על הדשא כאילו מינימום היה שטיח פרסי מפואר בסלון נשמע לי קצת הזוי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם לי נשמע הזוי, אבל הגנן אמר...

 

זאת בדיוק הסיבה שאני מברר, כי היגיון בדברי הגנן לא מצאתי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

1. חוץ מהדשא יש עוד צמחיה שדורשת תחזוקה ומה מונע מגנן להבין בסינטטי?

2. מה הבעיה שגנן יתקין לך דשא סינטטי אם יש לו את הידע? הם יודעים שפחות אנשים רוצים ויכולים להחזיק דשא, אז בשביל לא לאבד עבודה, הם מתחילים לעבוד עם הסינטטי.

some people need a high five

in the face

with a chair

×
×
  • תוכן חדש...