Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוס אוברים נחותים מרכבים ריגילים בכל קריטריון(וקשקאי לא ייתן לך פוזה).

לאון קופרה נראת כמו VAN קטן-העיצוב הוא לא של רכב פוזה.

לעומת זאת השירוקו והגולף נותנות גם פוזה וגם כוח.

הייתי ממליץ לך לבדוק את השירוקו(והגולף GTI אם הכוח ממש חשוב לך).

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי השירוקו תפורה עליך (ה-1.4T חדשה, אלא אם כן תמתח את התקציב או תקנה יד שניה את דגם ה-2T), אבל מצד שני אתה רוצה רכב גדול יותר, שהוא לא BMW או מרצדס, ועם פוזה. אני גם הייתי מחכה להגעת ה-BRZ של סובארו, ואם אתה כלכך חפץ בג'יפון עם פוזה (למרות שיימכרו המון כאלה), חכה למאזדה CX5.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה מההצעות כאן לא ברורות לי. איזו פוזה יש בלנהוג על מאזדה? ועוד אחת שבטח תשייט בכביש בכמויות מוגזמות?

וסופרב? זה רכב הגיוני, בטח לא רכב של פוזה...

ובכלל, קרוסאוברים זה לכוסיות... (-:

אני חושב ששני הרכבים שהכי מתאימים לצרכים שלך הם שירוקו 160 חדשה או אלפא 159 משומשת.

דווקא באשר לתקלות, ה159 היא האלפא הראשונה שאינה "מתקלקלת" אם כבר אתה רוצה אלפא אבל חושש מהתחזוקה, ה159 היא התחלה טובה.

בטח גם תוכל לרכוש אחת שהיא עדיין באחריות.

באפן אישי, בתור אחד שנוהג על איטלקיות שנים, אני לא הייתי ממהר לסמוך על מוסכים מורשים. היו לי הרבה נפילות בחיים לפני שמצאתי בעלי מקצוע רציניים.

אלפא קונים בזול אבל משלמים הרבה מאוד כסף על תחזוקה וחלפים וכן, צריך איש מקצוע רציני שאתה סומך עליו.

אבל כשמדובר ב159 כמעט חדשה, זה לא אותו הסרט. אני לא הייתי חושש והולך עם הלב.

פורסם

אתה מאד כללי וכל אחד מחפש משהו אחר מהרכב שלו.

אבל אם אתה כבר שואל:-) - GTI חדשה נכנסת בתקציב של 180K.

ובתקציב של 200K:-D - לאון קופרה R ומגאן RS.

אין לי ספק שלא תקנה אף אחת מהמכוניות הנ"ל, אז תמקד את סדרי העדיפויות שלך.

פורסם
בהחלט חשבתי על 159.

למעשה לפני סבב ההתלבטויות הנוכחי זו היתה המטרה. אלא שמסביב בצד התשבוחות הפחידו אותי למוות מתקלות רבות, קלקולים, עלויות יקרות וחסר בקיאות מספקת במוסכים הרלוונטים (וגם ירידת ערך, אבל זה אני מנח מתקזז כשאני קונה משומשת..). בנוסף, במקום בו אני גר, ירושלים, יש רק מוסך אחד שמטפל באלפות, וגם זה יחד עם עוד רכבים שונים בהם מטפל המוסך.

אני ב159 השלישית שלי. זה הרכב הכי אמין שהיה לי נקודה. לא מתקלקל ולא יקר לאחזקה. בניגוד לכל אגדות העם גם השירות של היבואן מצוין. מה שכן, באמת יש בעיה אם מוסכים בירושלים אם הרכב באחריות. אם עברת את תקופת האחריות יש מוסך מעולה בתלפיות (אלפא מוריס) שיטפל בה במקצועיות ובאהבה הנדרשת.

אם אתה שוקל אותה אז קח בחשבון שכחדשה יש רק 1.8 טורבו ידנית מהדגם המפואר (270-280K). כיד שניה יש את ה2.2 שגם כחדשה היתה זולה יותר כך שאתה יכול למצוא את הדגם המפואר בתקציב שלך ממודל 2010-2011.

פורסם

הבן אדם ירד מBMW ומרצדס ויש פה שמציאים לו פולו ? נו בחייאת ראבק. או גולף מצידי שתיהיה GTIRONFAS היא עדיין תיהיה גולף פשוט עם עוד אגזוז מאחורה ומנוע שונה .

ה159 לפי דעתי מהממת לא פחות ולא יותר זה פשוט רכב עם עיצוב גאוני , מיקס של מנהלים ויוקרה עם חוצפה ספורטיבית אני מטורף על העיצוב של האלפא .

פורסם

ירדת מ BMW 318 ומרצדס 200C ,לכן אני לא מאמין שתלך על מאזדה או גולף וכו' .

אומנם ירדת מ BMW אבל לא מהנכונה :wink: רוצה פוזה ? איכות וכוח ? BMW Z4 קבריולט מנוע 3 ליטר ,שנת 2009 ( רצית לרדת מקסימום שנה ,בשביל BMW כדאי לך לרדת עוד ) אתה יורד מ 200K בכיף .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
אני ב159 השלישית שלי. זה הרכב הכי אמין שהיה לי נקודה. לא מתקלקל ולא יקר לאחזקה. בניגוד לכל אגדות העם גם השירות של היבואן מצוין. מה שכן, באמת יש בעיה אם מוסכים בירושלים אם הרכב באחריות. אם עברת את תקופת האחריות יש מוסך מעולה בתלפיות (אלפא מוריס) שיטפל בה במקצועיות ובאהבה הנדרשת.

אם אתה שוקל אותה אז קח בחשבון שכחדשה יש רק 1.8 טורבו ידנית מהדגם המפואר (270-280K). כיד שניה יש את ה2.2 שגם כחדשה היתה זולה יותר כך שאתה יכול למצוא את הדגם המפואר בתקציב שלך ממודל 2010-2011.

למיטב זכרוני ה159 החלה להגיע לארץ במודל 2007 ?

אם כן, אז איך 3 רכבים ב5 שנים יכולים להיות אינדיקציה לאמינות ?

אני מניח שהם גם חדשים מהחברה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לאשתי יש את היונדאי IX35 וכשבדקנו אותה היא עדיפה בהרבה על הקשקאי בביצועים, בנוחות ובמרווח. לכשעצמה ה-IX מכונית חזקה ונוחה, אבל אם אתה יכול למתוח את ההתקציב כהדגרתך ל-200 אז לך כבר על הטיגוואן שהוא רמה אחת לפחות מעל כל הג'יפונים העירונים. אם אתה לא מתעקש על קרוסאובר, גם הסופרב לפי דעתי בתקציב הזה מאוד ימצא חן בעיניך גם מבחינת האבזור וגם מבחינת הביצועים.

פורסם
הבן אדם ירד מBMW ומרצדס ויש פה שמציאים לו פולו ? נו בחייאת ראבק. או גולף מצידי שתיהיה GTIRONFAS היא עדיין תיהיה גולף פשוט עם עוד אגזוז מאחורה ומנוע שונה .

ה159 לפי דעתי מהממת לא פחות ולא יותר זה פשוט רכב עם עיצוב גאוני , מיקס של מנהלים ויוקרה עם חוצפה ספורטיבית אני מטורף על העיצוב של האלפא .

אוי איזה הגזמות.. רואים שלא נהגת לא במרצדס, לא בבמוו ולא בגולף.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני זורק הצעה לאויר, יש הרבה סיכוי שלא תמצא חן בעיני כולם.

אבל וולבו C30 עם מנוע T5 חדשה נכנסת לך בתקציב.

נכון היא לא מבריקה, וקצת שתיינית.

אבל היא יפה, ייחודית, איכותית מבפנים, והיא טיל קטן!!!

פורסם

אתה צודק ,אבל הוא רצה פוזה ולדעתי מכל ההמלצות פה הכי פוזה זה מה שאני נתתי לו BMW Z4.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תוכן חדש...