Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מראש אני מזהיר- פוסט קצת מעצבן, אולי. :)

מתלבט מאד מה לקנות בסכום הנ"ל. בעשר השנים האחרונות נהגתי בב.מ.וו 318 ובמרצדס 200C.

כרגע אין רכב שממש מוצא חן בעיני. לא רוצה שוב את אלה (מצוינות אבל מיציתי) ומנגד מחפש משהו עם קצת פוזה, חדש או באיזור שנה על הכביש. לא רוצה משהו זולל דלק, ואם אפשרי לא לזהם את הסביבה בטרוף. השימוש- בית עבודה, וקצת מחוץ לעיר. (עושה 16, 17 אלף קמ' בשנה).

חשבתי על קרוסאובר- ראיתי קשקאי, IX35 ואולי אסגור על כזה (נוטה יותר לקשקאי עם האיבזור המלא). אבל זו תהיה סוג של פשרה.

הכיוון הכללי- פרייבט עם אלמנטים ספורטיביים או קרוסאובר.

אם זה יהיה ממש שווה אני יכול למתוח את עצמי ל 200K אבל לא רוצה להשקיע מעבר.

אז מה הייתם קונים אתם?

שבת שלום.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק מתנהל בפורום כללי דיון על מדוע יש כל כך הרבה מתנגדים לקבוצה הזאת של ג'יפונים/קרוסאוברים

ואם אין לך כוח לקרוא אני אקצר פה: לג'יפון בהשוואה לרכב מנהלים או פרייבט איכותי באותו מחיר יהיה בדר"כ אבזור נחות, מרחב בתא נוסעים קטן, ביצועי כביש פחות טובים ולא מספיק יכולות שטח כדי לפצות על זה. היתרונות הם בתנוחת הישיבה שיש שאוהבים אותה , בנוחות לאנשים עם ילדים (להכניס ולהוציא את הילדים מהכסאות) ובהיבט הבטיחותי ראייה יותר טובה קדימה (מעל הרכב שמלפנייך).

משפחתית שימושית עם נגיעות ספורט?! גולף GTI מאובזרת בת שנתיים נכנסת בתקציב

פורסם

שנה שנתיים????

איזה סידרה 5 אתה מביא ב180 ממודל 2010?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גולף GTI בת שנה עונה על כל הקריטריונים שלך ותהיה משמעותית יותר חזקה ומעניינת לנהיגה מהמכוניות הקודמות שלך.

אם אתה רוצה חדש אז יש את הג'ולייטה (שאני לא סובל) ויש את הב.מ.וו סדרה 1. הסדרה 1 צריכה להתאים לך לא רע, היא חסכונית מאוד (לפחות לפי נתוני יצרן), עם מנוע חזק למדי, ובתקציב שלך נכנסת ה118 ברמת גימור הפשוטה יותר. רמת הגימור הגבוהה עולה 199K.

אתה יכול לבדוק אם נשארו A3 אצל אודי אבל היא מיושנת ועומדת לפני החלפה כבר השנה. אם אתה מעוניין לחכות עד סוף השנה, הA3 החדשה תהיה מעניינת (השמועות מדברות על חסכון יוצא דופן מבחינת צריכת דלק).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה לכל המגיבים.

ואם הייתי הולך על פרטי אבל קצת יותר גדול מהמיטו, ה A3 , גולף וכו' אבל עדיין ספורטיבי וליטל ביט פוזאיסטי, שלא יעשה את הירידה ממרצדס דרמטית מדי?

או הופך הכל לכיוון של קרוסאובר?

אם אתכם אני קצת משגע, תארו לעצמכם מה אני עושה לעצמי..

:)

שבת שלום.

פורסם

אפשר גם פולו GTI חדשה או שירוקו (עדיין מת על העיצוב שלה)

ג'ולייטה הייתי קונה משומשת רק בגלל ירידת הערך. אבל באופן אישי, אם כבר משומשת אני אוהב הרבה יותר את המראה של ה159. ואם הבנתי נכון, המראה מעניין אותך יותר, אז ה159 נשמעת כמו הפתרון הכי אידיאלי עבורך.

פורסם

אם כבר הלכת לכיוון הקרוסאוברים, חכה להשקה של המאזדה CX-5.

ואם אתה מחפש משהו יותר יוקרתי אתה יכול ללכת לכיוון אודי Q5 שנת 2009, אבל ברוב הדגמים בשנתון הזה (ובחלק מה 2010) יש בעיות של צריכת שמן מוגברת, הבעיה נתפרה חלקית ע"י ריקול אבל אני מכיר אקזמפלר ספיציפי שמבקר במוסך פעם בחודש והבעיה עדיין לא נפתרה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
סדרה 5 ב180K רק משנת 2008 ולדעתי זו פשרה.

השאלה התייחסה לרכב שהוא שנה על הכביש, עם אפשרות למתיחת התקציב עד ל-200000

מי שחושב שאי אפשר להשיג סדרה 5 מ-2009/2010 מתחת ל-200, פשוט לא חי את מצב שוק היוקרה הנוכחי. השוק מת לחלוטין.

מי שרוצה BMW740 משנת 2008 מתחת ל-200000, מוזמן להציץ באוטו דיל.

תשכחו מהמושג מחירון ברכבים האלו. זה פשוט לא קיים.

נכון שאי אפשר להשיג BMW 550 או 540 משנת 2010, אבל את המנועים החלשים יותר ניתן גם ניתן.

פורסם
אפשר גם פולו GTI חדשה או שירוקו (עדיין מת על העיצוב שלה)

ג'ולייטה הייתי קונה משומשת רק בגלל ירידת הערך. אבל באופן אישי, אם כבר משומשת אני אוהב הרבה יותר את המראה של ה159. ואם הבנתי נכון, המראה מעניין אותך יותר, אז ה159 נשמעת כמו הפתרון הכי אידיאלי עבורך.

בהחלט חשבתי על 159.

למעשה לפני סבב ההתלבטויות הנוכחי זו היתה המטרה. אלא שמסביב בצד התשבוחות הפחידו אותי למוות מתקלות רבות, קלקולים, עלויות יקרות וחסר בקיאות מספקת במוסכים הרלוונטים (וגם ירידת ערך, אבל זה אני מנח מתקזז כשאני קונה משומשת..). בנוסף, במקום בו אני גר, ירושלים, יש רק מוסך אחד שמטפל באלפות, וגם זה יחד עם עוד רכבים שונים בהם מטפל המוסך.

פורסם

גם אני לא הייתי מתקרב לקרוסאובר - לא אוהב.

לא ציינת אם חייב להיות אוט' או לא, בכל מקרה:

אמרת שאפשר למתוח את התקציב עד 200 -

אז בסכום הזה אתה לא חייב להתפשר גם על יד 2, אתה יכול לקנות GTI חדשה (188k לידנית 3 דל', תצטרך להוסיף קצת ל5 דל' ו-dsg אבל עדיין כמעט בתקציב) ואם אתה רוצה יותר מקום לאון קופרה בחירה מצויינת. חדשה עם כל התוספות היום ב-199k. שתיהן יענו לך על הצרכים והרבה יותר חזקות מהרכבים שהיו לך עד כה.

אם אתה רוצה יותר פוזה ורכב משפחתי יותר ואוטומטי - סופרב 2011 2 ליטר אלגנס תיכנס בתקציב ו-1.8 ליטר אפילו חדשה בתקציב.

בקיצור לא חסר אופציות -

אבל תמקד אותנו טיפה יותר.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...