Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר לטויוטה אייגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחת רחוק מידי. אני הגבתי בהומור לתגובה שציטטתי, כי המיני הללו לא שוקלות טון כלל וכלל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל אלה שחושבים שזה "עגלה" ואוטו לעיר...

אני באמת לא מבין אותכם?!?! האוטו נוסע 100 וגם הרבה מעבר , חסכוני בטירוף, את ירושליים הוא יעשה בקלי קלות אז איפה בדיוק הבעיה??

אנשים שוכחים שלפני 20 שנה 80 כ"ס היה ה120 של היום... וגם אז עלו לירושליים וירדו לאילת! ועם מחירי הדלק של היום זה

ה-רכב.

פורסם
אתם נותנים יותר מדי קרדיט לישראלי הממוצע. :lol:

לדעתי המיצוב והתדמית של טויוטה בארץ כרכב אמין יכריעו בסופו של דבר לטובת האייגו, אפילו על חשבון רכבים מקטגוריה מעל באותו טווח מחיר כמו הפאביה/קליאו 1.2.

כוחם של מיצוב ותדמית חזקים יותר מכל הבדל טכני שהוא. הרבה ישראלים יבלעו את הגלולה ויקנו אותה רק בגלל שמדובר בטויוטה זולה מניילונים.

יש גם עניין של מיצוב היבואן, ולובינסקי לא מצטיין בעניין זה.

צריך לראות גם מה עלויות האחזקה - 1000 ש"ח במחיר הקניה עשוים להתגמד לאחר שני טיפולים תקופתיים אם התמחור שונה.

אישית, אם הייתי צריך לבחור, הייתי בוחר בטויוטה - פשוט בשל ניסיון חיובי משך מספר שנים במוסך מסויים המטפל ביצרן זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין ליבואנים סיבה לתת שירות לרכב של המתחרה, אבל למוסכים הבלתי מורשים זה ודאי יהיה כדאי.

מכיוון שמדובר בשני יבואנים מתחרים עם מוצר כמעט זהה , יהיה מעניין לראות מה יהיו ההבדלים (אם בכלל) באחריות, עלות ואיכות השירות.

פורסם

להערכתי הלהיט יהיה הטויוטה אייגו ה"אוטומטית". כמובן שמדובר בתיבה רובוטית מצמד אחד , כמו שטויוטה נכוו בה עם הקורולה,

אבל הפעם הם בתחכום רב קוראים לה "אלקטרונית" , נשמע מתקדם וקורץ...

ברור שהידנית ב - 68 בעלת פוטנציאל יריבות חזק ,כולל מידניות מיני בתחום 60-65 (I10,פיקנטו) ובוודאי מידניות סופר מיני בתחום

70-75 (פיאסטה,קליאו,איביזה,פאביה).

אולם בנישה של רכב קטן נטול קלאץ' , דהיינו אוטומטי , קטן וחסכוני במחיר עד 75 יש לטויוטה את היתרון הענק של תדמית ומיתוג

שמעניק לו יתרון מוחץ מול מעט המתחרות (האחיות מבית לובינסקי "צרפתיות" , קיה פיקונט "קוריאנית" , אלטו "הודית").

נשמע רכב אידאלי לנשים / בנות שתשמחנה לאוטומט קטן ומבית "טויוטה האגדית".

פורסם

אני לא חושב שהיא תהיה להיט, אנשים שינו את תרבות הצריכה, הידיעה שהכל יקר ובכל מקום גוזרים קופון שמן על כל לקוח גורמות ללקוח לחשוב טוב ולחשב עלויות לפני כל רכישה, גם בקניות בסופר.

בנוסף עניין התיבה הרובוטית של טויוטה רוב הציבור כבר מעודכן אבל מי שמוכן לקנות את הפיג׳ו עם התיבה הזאת יהיה מוכן לקנות גם טויוטה.

בנוסף לתגובות הקודמות שלי בפוסט הזה, הפרסומים האחרונים על מידת החיסכון בדלק של הרכבים האלה גורמים ליבואנים לנסות לתפוס גל אבל כל לקוח שחושב מעט ויודע כמה הוא נוסע בשנה אמור לדעת שההבדלים מסתכמים לרוב במאות שקלים בשנה אבל ההפרשים במחירים בין הרכבים הוא כמה אלפים ויעברו כמה שנים עד שהוא ״יחזיר״ את ההוצאה הנוספות בחיסכון בדלק.

כמובן שדעתי כבר ברורה שלהיט לא יהיה פה אבל תמיד יהיו פראיירים (בעיני) שיסכימו לשלם את התוספת בשביל הסמל בחזית ולקבל חבילה נחותה מהמתחרות.

פורסם

אני מניח שהוא התכוון שאם עכשיו אנשים יתנפלו על מוצר זהה רק בגלל שיש לו סמל יפני אז זה מראה משהו על הישראליות.

אני באופן אישי גם חושב שהיא עדיפה, לא בגלל הסמל, בעיקר בגלל העיצוב הנאה יותר.

בנוסף לכך פריסת המוסכים המורשים גם נותנת יתרון לטויטה מבחינתי. מוסך מורשה של טויוטה נמצא כ-10 ק"מ מהבית שלי והמוסך מורשה של פיג'ו-סיטרואן הכי צפוני נמצא במרחק של שעה נסיעה ו-70 ק"מ מהבית שלי.

פורסם

הרבה אנשים הולכים לפי הסמל שיש מקדימה, הם לא מעדיפים "להתעסק" עם חברה אחרת אם יש ברשותם לקנות אוטו

של טויוטה וכמו שאמרו פה לטויוטה יש פריסת מוסכים מורשים גדולה בארץ אז זה מקנה לה היתרון ענק על השאר המתמודדים באותה הקטגוריה.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם
"תעודת עניות לעם ישראל"?

לא ידעתי שמשה רבנו חבר בפורום הזה.

אולי תסביר ותנמק.

לא רק בגלל העדפה רק בגלל הסמל היפני, אלא בגלל העדפה של רכב נחות יותר במחיר מופקע. אם האייגו תהיה להיט מכירות מטורף במחיר הנוכחי שלה, זה בהחלט יעיד על זה שאנחנו לא צרכנים חכמים וכניראה מגיע לנו כול הגזרות הכלכליות של הקרטלים השונים

פורסם

גם לדעתי "עם ישראל" יצביע ברגליים ויקנה יותר טויוטה.

אם לא בגלל ה"אמינות והאיכות" אז בגלל ש"טויוטה שומרת על המחירון" וגם "טויוטה שמורה נמכרת תוך יומיים, יום לפרסום ויום להעברת בעלות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נמאס כבר לשמוע את ההכללות על "עם ישראל" ובשמו של "עם ישראל", כל הכותבים כאן שייכים אליו בדרך זו או אחרת ועדיין מבטאים דעות מגוונות בנושא.

עוד לא קראתי מבחן רכב המתייחס לגיר הרובוטי של ה-Aygo ולא נהגתי בטויוטה כלשהיא עם גיר רובוטי ולכן לא אצטרף למקהלת המשמיצים. אני בכל מקרה הייתי מעדיף גיר ידני.

לא הבנתי מה הופך את הטויוטה לנחותה מבין 3 האחיות. היא לא היקרה ביניהן אבל גם לא המאובזרת ביניהן.

מבחינה עיצובית, גם בעיני היא המושכת יותר (לסיטרואן עיצוב של צעצוע, והמעצב של ה- C3 הצליח לקלקל את הדגם של הדור הראשון שהיה נאה מאוד).

הבחירה בסמל המותג היא לגיטימית. גם חלק מדגמי VAG הן "אותה גברת בשינוי אדרת". כאן לפחות יש שני יבואנים שונים עם מערכי שירות נפרדים.

פורסם
.

ברור שהידנית ב - 68 בעלת פוטנציאל יריבות חזק ,כולל מידניות מיני בתחום 60-65 (I10,פיקנטו) ובוודאי מידניות סופר מיני בתחום

70-75 (פיאסטה,קליאו,איביזה,פאביה).

אולם בנישה של רכב קטן נטול קלאץ' , דהיינו אוטומטי , קטן וחסכוני במחיר עד 75 יש לטויוטה את היתרון הענק של תדמית ומיתוג

שמעניק לו יתרון מוחץ מול מעט המתחרות (האחיות מבית לובינסקי "צרפתיות" , קיה פיקונט "קוריאנית" , אלטו "הודית").

נשמע רכב אידאלי לנשים / בנות שתשמחנה לאוטומט קטן ומבית "טויוטה האגדית".

למה להשוות לסופרמיני הידניות? מחד הן יותר גדולות ומרווחות, מאידך הן... ידניות. לכן מדובר בקבוצות רכב שונות המיועדות לשווקים שונים, עם חפיפה חלקית בלבד. את הפיאסטה או הפאביה צריך להשוות ליאריס עם תבת הילוכים מקבילה, לא לאייגו הקטנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...