Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והדלק עוד פעם עולה ,נמאס!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל זה טוב ויפה (בעצם זה די קשקוש, אבל לא משנה), ואני מקבל את זה שמחיר החבית עולה (עדיין הוא נמוך יותר ממחיר השיא) ולכן גם מחיר הדלק יעלה. אבל למה שטייניץ מנסה למכור לנו שכל הורדה מהמס תהווה פגיעה בתקציב? הרי התקציב חושב כשאף אחד לא היה יכול לדעת שמחיר הדלק יגיע למחירים כאלה, ומכיוון שהמס על הדלק נקבע (בחלקו) באחוזים מהמחיר (מע"מ) אז בעצם אם לא יורידו את המס הממשלה תרוויח יותר ממה שהיא תכננה מלכתחילה!

אם כך, למה שלא יצא עכשיו שטייניץ ויודיע בזו הלשון: בתאריך 31/3/2012 אני מקפיא את גובה המס (הכולל) על הדלק בישראל למחירו כיום בשקלים, כחסם עליון. אם מחיר החבית יעלה עוד, העליה היחידה שתחול על הצרכן בישראל היא העלייה האפקטיבית במחיר הנפט, ולא תתווסף אליה עלייה נוספת במס. אם יקרה נס ומחיר החבית ירד, המס ימשיך להיות מחושב כמו היום (כלומר שגם המס ירד במעט, לרווחת התושבים). במילים אחרות - קביעת חסם עליון על ערך המס הכולל בשקלים לליטר דלק בישראל. כך חישובי התקציב לא ייפגע (להיפך, חישובי התקציב לקחו בחשבון מחירי דלק, ומכאן מיסי דלק, נמוכים יותר) אבל האזרח לא ירגיש שהממשלה הזאת מנצלת את ההזדמנות לדחוף את היד עמוק יותר לתחת (סליחה, לכיס) שלו, סתם כי היא יכולה.

מחיר מנת פלאפל קפץ ב4 שנים אחרונות מ10 שקלים ל17 שקל ,דהיינו 17 שקל .אנשים קונים והרבה .הרי כל החומר בפלאפל מסובסד ,למה העלייה ?

מדוע לא רואים בכבישים ירידה בכמות הרכב הנוסע ?

מה שהכי מוזר בעיניי הוא ההמתנה לשרות עצמי בתחנה ובתור לקנטינה שמוכרת הכל וגם מקבלת תשלום מזומן על דלק ,5 דקות לאחר מכן אותה ממתינה או ממתין משלמים עשרות שקלים על אוכל במסעדה או תשלום לצימר... לא שמעתי שיש תלונות בנושא .

אולי יכול מישהו להסביר לי כיצד עלה הפלאפל ב70 אחוז ?

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני קם היום מוקדם והולך לסוכנות של פורד, קיה ורנו,

מזמין לעצמי אחת מהסופר מיני הידניות שלהם.

נשבר לי ה*** מהמחירים של הדלק,

אי אפשר לנסוע ברכב שעושה 1:11-1:12 בעיר כבר.

כך תדפוק את עצמך פעמיים - תקנה מכונית חדשה לעצמך ותשלם על עוד מכונית לכבוד פקיד האוצר שלך. (:

פורסם
אני לא מבין למה אתה מתאמץ. אם לציבור באמת היה מפריע מחיר הדלק היו עושים משהו בנידיון. כל עוד אנשים מקטרים וממשיכים לתדלק דלק לא יקר.

:lol:

אתה רומז שמחיר הדלק בארץ קשור למחיר חבית ולאירן.

הדלק היום עולה יותר מבעבר, ואילו חבית נפט עולה פחות מבעבר, אז איפה בדיוק הקשר לאיראן?

טוב, התחלתי לצטט תגובות של אנשים עד שנמאס לי. אתם רוצים קופת חולים? אתם רוצים בית ספר? אתם רוצים תנאים סוציאלים, רוצים קיצבאות ילדים למרות שקיצצו אותם (וטוב שכך) רוצים את כל זה? וואלה, אז תשלמו. אין אף מדינה בעולם שהיא לא מדינת עולם שלישי שבה הדלק יותר זול מבישראל נקודה. איכות חיים עולה כסף והדלק היא אחת הדרכים של כל מדינה בעולם לגייס את הכסף הזה. בפעם המיליון תבינו, אנשים בוכים למה גאלון באמריקה עולה 4 דולר ואילו בישראל גאלון בנזין עולה כבר 8 דולר. באמריקה אין ביטוח לאומי, אין קופת חולים, ביטוח בריאות הוא פרטי וכך גם הוא הבית ספר. אנשים משלמים מיסים גבוהים עבור הבית ספר וגם המיסים העירוניים שלהם גבוהים בטירוף ולא צודקים באמריקה לא משלמים 200 שקל לביטוח בריאות שהם 50 דולר שזה ממש בדיחה. באמריקה משלמים 500 דולר לחודש ותאמינו לי שזה כואב לראות את זה יורד בתשלוש משכורת כל חודש. לכן הם משלמים דולר לקורט בנזין (0.9 ליטר). הלוואי שיקום אי פעם השליט שיהפוך אותנו לאמריקה. אז יחדלו כל הקיצבאות לאוכלי החינם למינהם שרק קוראים בכתובים כל היום או לנרקומנים שדופקים את ביטוח לאומי אז אבו חליל מאום אל פאחם ואליעזר מבני ברק לא ישריצו בין 6 ל 18 ילדים שלא יתרמו במאומה לחוזקה המדיני, הכלכלי והצבאי של המדינה.

הבעיה של מדינת ישראל היא יותר מדיי "צדק חברתי". ישראל היא יותר מדיי סוציאלית. בשביל לממן את כל הקיצבאות הללו המדינה צריכה לגבות מיסים כבדים. ישראל מדורגת מס 17 באיכות החיים, של מדד האו"ם מתוך 190 מדינות. מבחינת אירגון ה OECD שזה איגוד של 44 מדינות בערך מדינת ישראל מדורגת במקום האחרון. במקום האחרון מבחינת מיטות אישפוז פר חולה, מבחינת רופאים פר חולה, מורים פר תלמיד, תלמידים פר כיתות ועוד ועוד ועוד. זאת למה? פשוט מאוד, ממוצע ילודה הכי גבוה בכל מדינות OECD. אין אף מדינה באירגון שבה עושים כל כך הרבה ילדים כמו בישראל. אז כן, בנורווגיה ובדנמרק האמא מקבלת שנה אחת בתשלום לאחר הלידה זאת בניגוד חמור לישראל שבה האם מקבלת רק 3 חודשים. אבל מצד שני, בדנמרק אין את אבו חליל מאום אל פאחם שמשריץ 18 ילדים או את אליעזר מבני ברק שמשריץ 12 ילדים. אנשים עושים בממוצע ילד או ילד וחצי כאשר בישראל הממוצע עומד על 3 ילדים. ישראל מובילה בממוצע הילודה מזה 20 שנים למרות שהצטרפה לאירגון לפני כמה שנים. אז הנה לכם הוכחה, ככל שישראל היא יותר "צדק חברתי" ככה איכות החיים יורדת והמיסים עולים.

בטח שמחיר חבית נפט יותר זול מפעם אבל מחיר הבנזין גבוה מפעם. זאת בגלל שהמיסוי על הדלק גבוה מבעבר. המדינה צריכה יותר כסף על מנת לממן את מהפכת "הצדק החברתי" שלה ולכן היא מחפשת מאיפה לגבות את הכסף הזה. מי רוצה להיות זה שיבשר לאוכלי החינם שסוגרים להם את הברז? מי רוצה להיות זה שיגיד לאם חד הורית שמפסיקים לה את התמיכה של ביטוח לאומי? אין ארוחות חינם, רוצים לעזור לאומלל ולמסכן אז זהו המחיר שאנחנו צריכים לשלם.

פעם אחרי פעם, אנשים לא מבינים. שאלת המיליון לא צריכה להיות למה גובים מאיתנו את כל הכסף הזה. במקום זאת שאלת המיליון צריכה להיות לאן כל הכסף הזה הולך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
טוב, התחלתי לצטט תגובות של אנשים עד שנמאס לי. אתם רוצים קופת חולים? אתם רוצים בית ספר? אתם רוצים תנאים סוציאלים, רוצים קיצבאות ילדים למרות שקיצצו אותם (וטוב שכך) רוצים את כל זה? וואלה, אז תשלמו. אין אף מדינה בעולם שהיא לא מדינת עולם שלישי שבה הדלק יותר זול מבישראל נקודה. איכות חיים עולה כסף והדלק היא אחת הדרכים של כל מדינה בעולם לגייס את הכסף הזה. בפעם המיליון תבינו, אנשים בוכים למה גאלון באמריקה עולה 4 דולר ואילו בישראל גאלון בנזין עולה כבר 8 דולר. באמריקה אין ביטוח לאומי, אין קופת חולים, ביטוח בריאות הוא פרטי וכך גם הוא הבית ספר. אנשים משלמים מיסים גבוהים עבור הבית ספר וגם המיסים העירוניים שלהם גבוהים בטירוף ולא צודקים באמריקה לא משלמים 200 שקל לביטוח בריאות שהם 50 דולר שזה ממש בדיחה. באמריקה משלמים 500 דולר לחודש ותאמינו לי שזה כואב לראות את זה יורד בתשלוש משכורת כל חודש. לכן הם משלמים דולר לקורט בנזין (0.9 ליטר). הלוואי שיקום אי פעם השליט שיהפוך אותנו לאמריקה. אז יחדלו כל הקיצבאות לאוכלי החינם למינהם שרק קוראים בכתובים כל היום או לנרקומנים שדופקים את ביטוח לאומי אז אבו חליל מאום אל פאחם ואליעזר מבני ברק לא ישריצו בין 6 ל 18 ילדים שלא יתרמו במאומה לחוזקה המדיני, הכלכלי והצבאי של המדינה.

הבעיה של מדינת ישראל היא יותר מדיי "צדק חברתי". ישראל היא יותר מדיי סוציאלית. בשביל לממן את כל הקיצבאות הללו המדינה צריכה לגבות מיסים כבדים. ישראל מדורגת מס 17 באיכות החיים, של מדד האו"ם מתוך 190 מדינות. מבחינת אירגון ה OECD שזה איגוד של 44 מדינות בערך מדינת ישראל מדורגת במקום האחרון. במקום האחרון מבחינת מיטות אישפוז פר חולה, מבחינת רופאים פר חולה, מורים פר תלמיד, תלמידים פר כיתות ועוד ועוד ועוד. זאת למה? פשוט מאוד, ממוצע ילודה הכי גבוה בכל מדינות OECD. אין אף מדינה באירגון שבה עושים כל כך הרבה ילדים כמו בישראל. אז כן, בנורווגיה ובדנמרק האמא מקבלת שנה אחת בתשלום לאחר הלידה זאת בניגוד חמור לישראל שבה האם מקבלת רק 3 חודשים. אבל מצד שני, בדנמרק אין את אבו חליל מאום אל פאחם שמשריץ 18 ילדים או את אליעזר מבני ברק שמשריץ 12 ילדים. אנשים עושים בממוצע ילד או ילד וחצי כאשר בישראל הממוצע עומד על 3 ילדים. ישראל מובילה בממוצע הילודה מזה 20 שנים למרות שהצטרפה לאירגון לפני כמה שנים. אז הנה לכם הוכחה, ככל שישראל היא יותר "צדק חברתי" ככה איכות החיים יורדת והמיסים עולים.

בטח שמחיר חבית נפט יותר זול מפעם אבל מחיר הבנזין גבוה מפעם. זאת בגלל שהמיסוי על הדלק גבוה מבעבר. המדינה צריכה יותר כסף על מנת לממן את מהפכת "הצדק החברתי" שלה ולכן היא מחפשת מאיפה לגבות את הכסף הזה. מי רוצה להיות זה שיבשר לאוכלי החינם שסוגרים להם את הברז? מי רוצה להיות זה שיגיד לאם חד הורית שמפסיקים לה את התמיכה של ביטוח לאומי? אין ארוחות חינם, רוצים לעזור לאומלל ולמסכן אז זהו המחיר שאנחנו צריכים לשלם.

פעם אחרי פעם, אנשים לא מבינים. שאלת המיליון לא צריכה להיות למה גובים מאיתנו את כל הכסף הזה. במקום זאת שאלת המיליון צריכה להיות לאן כל הכסף הזה הולך.

נראה לי שאתה מפספס את הנקודה ובגדול.

1. מה הקשר לאיראן ולמה אתה מאמין לבולשיט הזה?

עוד לפני שנכנס למערכת העולמית של מסחר בנפט, קיימת עובדה פשוטה אשר סותרת את כל הנאום שלך בנוגע לאיראן.

בחן את מחיר הדלק בשיאו לפני שנים ספורות לעומת מחיר הבנזין בא"י ותשווה נתונים אלו לנתונים המקבילים היום.

מעבר לכך, בראייה עולמית יש עוד כמה מדינות עם רזרבות נפט מספיק גדולות כדי שלא נרגיש את איראן.

2. אתה משווה את רמת החיים בארה"ב לישראל? נראה לי שהתבלבלת קצת.

אבל למה להרחיק עד לארה"ב? בוא ניקח כדוגמא את אירופה, בה מחיר הדלק גבוה מאשר מחירו בישראל. מחיר המוצר הינו יחסי, יחסי להכנסה של הפרט. מסיבה זו, הגרמני הממוצע, או האיטלקי הממוצע יכול לרכוש יותר דלק תמורת שכר עבודה שעתי/חודשי ממוצע. בישראל מחיר הדלק מהווה קרוב לחמישית מהשכר (ברוטו) השעתי הממוצע במשק, באירופה, בה הדלק יקר יותר, מדובר על אחוז נמוך יותר באופן משמעותי.

3. מדינת ישראל אינה סובלת מרווחה יתרה אל משימוש לא יעיל בכספים אשר עומדים לרשותה. על נקודה זו אני מניח שאנו מסכימים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
המון המון מילים

יקירי, את נושא איראן אתה העלת, והקשר בין איראן למחירי הדלק בארץ הוא כמו הקשר בין מחט לתחת. מחירי הדלק עולים כי המס על הדלק מכניס כמויות עצומות של כסף למדינה ואף אחד שעובד במרחק שעולה על חמישה ק"מ מביתו לא יכול לרדת מהרכב לטובת תחבורה ציבורית.

בנוגע לשאר טענותיך - תעשה לכולנו טובה ותפסיק לשגל את הדעת. בארה"ב הכל כך מזעזעת לדעתך, אנשים שעובדים למחייתם יכולים לממן בקלות ביטוח בריאות טוב (או שהם כבר מקבלים אותו מהעבודה), במדינות אירופה הדלק אמנם יקר יותר אבל רמת החיים גבוהה בהרבה, ובאוסטרליה הרחוקה יש המון חלילים ואחמדים ומוחמדים ועדיין רמת החיים טובה יותר ויוקר המחיה נמוך יותר.

אם הייתי טיפה יותר חשדן הייתי מבקש ממך גילוי נאות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני אגלה לכם את העתיד, הדלק יגיע גם ל-10 שקלים לליטר וזה לדעתי יקרה עוד השנה. הכינו את עצמכם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא נכנס לויכוח, אבל השימוש בפועל "משריץ", פשוט מבחיל. חבל לתבל טיעונים עיניניים, לתפיסתך, במילים שמוציאות את החשק להתייחס אליהם.

פורסם

מחאה לא תעזור פה חברים. רק מעשים, ומעשים פרטניים לדאוג לתחת שלנו !

יש לי רעיון שכבר הרבה זמן מתבשל לי בראש אבל יהיה קצת קשה ליישם אותו. אני משתף אותכם בתקווה שאנשים עם כיס וראש יותר גדול משלי אולי יזיזו משהו.

צריך להקים ייבואן/מוסך לקטנועים לא למטרות רווח אלא לרווחת הציבור על מנת לחסוך בדלק ועלויות אחזקת רכב דו"ג.

עסק כזה שיהיה בבעלות קבוצה גדולה של אנשים פרטיים ולא תייקון ( אולי מאוד גדולה :lol:) שלא יהיה למטרות רווח אלא רק למטרת כילכול עצמי ושירות הציבור . ( מישהו אמר מפעל הפיס ?) אפילו חשבתי על שם - "מוטור תרזה" . :lol: ( מי שלא הבין פשוט שיעשה חיפוש אמא תרזה ויקרא בוויקפדייה )

אגב משכורות של מכונאי אופנועים/קטנועים היא לא בשמיים אבל אפשר לתגמל את העובדים בכך שיקבלו אחזקה חינם של רכב דו"ג ורק ישלמו על החלקים.

אותו הדבר לגבי תחנת דלק, אם תקום חברה כזו שתיתן מחיר שישבור את כולם בלי מטרת רווח אלא רק על מנת לקיים את עצמו כלכלית. ואגב התדלוק לרכבים ממשלתיים לא יהיה אפשרי :lol::lol::lol: . כ#$ אמא שלהם !!!

אם היה לי את הממון והקשרים הייתי עושה זאת בעצמי. כרגע אני מוקף בסביבת צעירים הרוב סטודנטים, כולם אהבו את הרעיון אבל לא ניתן ליישם אותו במעגל החברים שלנו. כולם באוברדרפטים רציינים ואנשים בקושי גומרים את החודש.:-(

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

אגב אם מישהו חושב שלרעיון שלי מגיע מקום בהודעה משלו או דביק משלו אני בעד.

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

Cerebral Cortex - יש לי הרגשה שיש לך רכב חברה ואתה לא משלם בכלל דלק. מישהו התלונן שהוא משלם ביטוח לאומי? מישהו התלונן שהוא משלם מס בריאות? על מה אתה מדבר, כולם יודעים שהדברים הללו חשובים ולא תשמע עליהם שום תלונה!

יש עודף כסף בממשלה ולא משנה מה תגיד.

הבעיה היא, כמו שכבר נאמר, ניהול הכספים כושל, יש יותר מידי כסף ולא יודעים מה לעשות איתו אז פשוט מפזרים אותו, ככה הכי נוח למה ששטייניץ יקח מחשבון ויתחיל לשבור ת'ראש מאיפה הוא יכול לחסוך ולאן הוא יכול לתת יותר? מה הוא בכלל מבין בכלכלה?!?!? הוא פקינג פילוסוף!!!!

הרכב שלי נועד לספק 2 צרכים עיקריים:

1. נסיעה לעבודה.

2. תענוגות והנאה.

את סעיף 2 הורדתי כמעט לחלוטין!! בילויים ירדו לפעם בשבוע ורק בסביבה, הרגליים התחילו לעבוד שעות נוספות (חוץ מספורט) אך עדיין, לא משנה מה אעשה, חשבון האשראי שלי הוא 85% דלק!!!!!!! וזה מהווה כמעט 40% מהשכר שלי!!!!

מה עם משכנתא (אם היינו מספיק חכמים לחסוך כשהיה אפשר והצלחנו לקנות בית)? מה עם קניות? מה עם חשמל (שגם הרקיע שחקים)? ארנונה? מים? ועוד לא דיברתי על ילדים.

בואו נעשה משחק קטן - אני מזהיר, בסוף המשחק אתם תתמרמרו עוד יותר.

קחו את חשבון האשראי החודשי,

בדקו כמה פעמים מופיע דלק - קחו את הסה"כ תוציאו ממנו 60%

אח"כ מסה"כ החשבון האשראי - תוציאו 16%

בעלי המשכנתאות - תוציאו את הריבית

לא סיימנו - קחו את תלוש המשכורת ותראו כמה מס הכנסה אתם משלמים

כל זה בהנחה שלא הפסקת להסתכל על הספידומטר כדי לא לחטוף גם דו"ח מהמצלמות החדשות, כן?

חיבור פשוט של כל האחוזים אלה ותקבלו את הרווח של המדינה מאזרח מסכן.

מה זה עוזר לך שלמדינה שלך יש כ"כ הרבה כסף אבל אתה חי כמו מסכן?

אח"כ מתפלאים למה המוחות החזקים בורחים מפה, ואז צריך לעשות תכניות להחזרתם ארצה.

עם כל זאת יש לנו מזל גדול, שישראל היא המעצמה הטכנולוגיות מהגאוניות שיש, אחרת? באמת שלא היינו פה.

עוד נקודה קטנה למחשבה, מישהו בממשלה לקח את סך עלויות טילי כיפת ברזל והשווה אותם מול פעולת ניקוי בעזה?

מישהו בממשלה חשב מה יקרה עם איזה טרוריסט מחורבן מעזה יבין שהוא לא צריך להרוג אזרחים כדי למוטט אותנו? גם פה משוואה פשוטה, כמה עולה לו תמרור שהוא שולח? 400 שקל? כמה עולה טיל כיפת ברזל?

עכשיו את החשבונות תעשו לבד.

וכל הקשקשנים שאומרים "אני לא אבחר בביבי", במי תבחרו? בציפי לבני?! בשאול מופז?! יאיר לפיד!?

נו באמת... הצחקתם ת'סבתא שלי.

אין ברירה אחרת, הוא הכי פחות גרוע :cry:

פורסם

אדון MYSTOPP כפי שזכור לי לא רשמתי את המשפט שמופיע אצלך בציטוט. אני מבקש להבא שאתה מגיב על דבריו לפחות תהיה הגון ואל תביא בתור ציטוט דברים שלא אמרתי.

ROY B.A, אתה מוזמן לבוא ולבקר אותי בבית. אתה תגלה שאני אדם צנוע שנוסע ברכב בן 16 שנים מטופל ושמור. אז בבקשה, אתה יכול להוריד את העניין הזה שאני עובד הייטק שמביא 20K שקל בחודש נקי ומקבל רכב חברה. אני רחוק מאוד מזה.

נכון, אף אחד לא התלונן כל על ביטוח בריאות וביטוח לאומי אבל אלה הן שני המרכיבים הגדולים מתוך כמה מדוע ליטר בנזין עולה 8 שקלים לליטר. אם לא היו כאלה, כמו בארה"ב לא היה שום צורך לגבות בישראל 8 דולר ל 4 ליטר כאשר באמריקה שאין את הדברים הללו גובים 4 דולר ל4 ליטר. אמריקה גם צריכה כסף על מנת לסבסד את קיום המדינה. המינימום שמדינה מתפתחת צריכה לגבות על דלק ללא סיפוק תנאים סוציאלים זה דולר לליטר. המחיר בישראל יכול להגיע קרוב באם יפסיקו לחלוטין את הביטוח הלאומי ויפריטו את ענף הבריאות שיהיה פרטי.

Cuore Sportivo אני לא משווה שום חיים לאמריקה ושום נעליים. אני פשוט מסביר לאלה שבוכים מדוע מחיר הדלק לליטר באמריקה הוא כמו שהוא ושחושבים שאם שם אפשר לגבות דולר לליטר אז גם אפשר פה. זוהי הנקודה שאי אפשר.

[כאן נמחקו התבטאויות לא ראויות כנגד מגזרים שלמים בחברה הישראלית]

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מישהו בממשלה לקח את סך עלויות טילי כיפת ברזל והשווה אותם מול פעולת ניקוי בעזה?

מישהו בממשלה חשב מה יקרה עם איזה טרוריסט מחורבן מעזה יבין שהוא לא צריך להרוג אזרחים כדי למוטט אותנו? גם פה משוואה פשוטה, כמה עולה לו תמרור שהוא שולח? 400 שקל? כמה עולה טיל כיפת ברזל?

עכשיו את החשבונות תעשו לבד.

וכל הקשקשנים שאומרים "אני לא אבחר בביבי", במי תבחרו? בציפי לבני?! בשאול מופז?! יאיר לפיד!?

נו באמת... הצחקתם ת'סבתא שלי.

אין ברירה אחרת, הוא הכי פחות גרוע :cry:

טיל כיפת ברזל עולה 200,000 ש"ח. כרגע בגלל שהמערכת בהרצה יורים שניים על כל גראד/קאסם.

אני כנראה אבחר ביחימוביץ'.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כך תדפוק את עצמך פעמיים - תקנה מכונית חדשה לעצמך ותשלם על עוד מכונית לכבוד פקיד האוצר שלך. (:

כמי שירצה לנסוע לבסיס עם הרכב כנראה שההשקעה תחזיר את עצמה אחריי שנה :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כמי שירצה לנסוע לבסיס עם הרכב כנראה שההשקעה תחזיר את עצמה אחריי שנה :)

השקעה מחזירה את עצמה כשאתה מרוויח כסף. אתה לא תרוויח כסף אלא תוציא כסף ועוד הרבה יותר ממה שאתה מוציא כרגע.

אתה בעצם בוכה על תצרוכת דלק של ליטר ל-12 קילומטר במכונית בה אתה נוסע כיום. מה שאתה מתכנן לעשות כדי לפתור את ה"בעיה" זה לקחת רכב חדש מהחברה שזה אומר בערך 90-100 אחוז מס? ירידת ערך גבוהה יותר, ביטוח יקר יותר, וכנראה ליסוע ברכב פחות נוח כי אתה יורד בגודל הרכב. והכל בשביל להרוויח עוד 3-4 קילומטר לליטר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...