Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והדלק עוד פעם עולה ,נמאס!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה יש כאן 4 אופציות

1. לצאת ולהפגין - ממש עזר פעם שעברה .

2. למחות בקלפי - דיי קשה כשהאופציות העומדות בפנינו דיי גרועות (וכן הפוליטקאים שלנו זבל אחד אחד)

3. לצאת ולשרוף את המדינה עד שחבריי הכנסת והעומד בראשם יפחדו פחד אלוהים לחייהם - מה שנראה היום כאופציה הכי מהירה לשינוי .

4. להגיד לכולם שהם בכיינים ואז לחזור אל מול המחשב ולהמשיך לספוג את התעמרות הממשלה כמו כולם .

כמו קיץ שעבר מחר אני הולך להפגנה ואני מקווה שעוד אנשים יבואו איתי .

1. להפגין תמיד אפשר. זכותך.

2. בהחלט קיימות אלטרנטיבות. מה לעשות ישראלים מעדיפים ללכת לים או לעשות שופינג במקום ללכת לקלפי. במגזר החרדי נרשם 100% השתתפות בבחירות וזו הסיבה לכוח הרב שיש למפלגות חרדיות ביחס לגודל המגזר החרדי מכלל האוכלוסיה.

3. אם אתה חושב שאלימות זו הדרך אין יותר על מה לדבר איתך. לידע כללי מהפכות אלימות לאורך ההיסטוריה לא שיפרו אף פעם אתה המצב. לרוב המצב הוחמר משמעותית.

4. גם אתה גיבור מקלדת. נראה אותך זורק בבקבוקי תבערה ובוזז חנויות של חזירים קפיטליסטים. מי יודע אולי יבזזו את ביתך וישרפו את הרכב שאתה כל כך אוהב. ככה זה באנרכיה.

אם אתה לא מסכים עם מדיניות הממשלה תשמיע את קולך בבחירות. אם ביבי יבחר לקדנציה נוספת רוב העם מסכים עם החלטותיו. כמה לא נוח בשביל אנרכיסטים קטנים עם פה גדול.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגביי ליצמן אתה לא רוצה לדעת מה אני חושב עליו .

לגביי סעיף 2 ההבדל הוא שחבריי הפורום עובדים בחברות פרטיות , וזה לא בא מכיסי הפרטי ומכיסיהם של כל אזרחי המדינה .

לגביי שטייניץ אין לי בעיה לשלם למדינה על שירותים שניתנו אבל המחיר פשוט נהיה גבוהה מידי ואני עדיין לא מעלה את משכורתי ב 40 אחוז כל שנתיים .

אם המשכורת שלי היתה תלויית מדד (מה לעשות השוק הפרטי לא עובד כמו הממשלה ) אז לא הייתה לי בעיה לשלם את המיסים אבל זה לא המצב ולמדינה אין זכות לעשוק את אזרחיה .

תפנה לאנשים שמומחים בדבר והם יגידו לך שאם שטייניץ היה בשוק הפרטי הוא היה מרוויח הרבה יותר. פי כמה. כמה שזה לא מקובל על הרבה אנשים הממשלה צריכה לשלם לו משכורת שעדיין אינה תואמת את כישוריו. את זה אני אולי מקבל אבל אמת, ישנם לא מעט אוכלי חינם בכנסת שהומצא להם סתם תיק על מנת לסגור הסכם פוליטי כזה או אחר.

אתה אדם מתנשא ויהיר וזו הסיבה שלא הצלחת בשום דבר בחייך וכנראה תאלץ להמשיך ללכת עם נעלי גלי ולנסוע בעגלות, סליחה מכוניות.

אתה יודע מהם הקריטריונים של על גבם נקבע הסקר הזה? כי אני לא! איך אפשר להשוות בכלל את רמת החיים של תושבי מדינת ישראל להודו או לארה"ב? אני משער שאתה לא גר בשדרות אם אתה באמת מאמין שאנחנו במקום 17.

זה נכון אולי למדינת הרצליה.

אתה פונה לאנשים פה כאילו אתה איזה אלטרואיסט (פעילות הנעשית ללא מניע אנוכי, בשביל שתבין על מה אני מדבר). אני לא רוצה לחיות כמו ההורים שלי, אבא שלי קיבל את הבגדים של של אחיו הבכור שעברו אצל האח השני השלישי והרביעי ורק אז אבא שלי. למה שאני אחיה ככה? אבא שלי אכל חרא כל חיו בשביל שאני יאכל את אותו החרא? אני לא רוצה לאכל את החרא ואני מעביר לך אותו בשמחה.

אתה לא העיפרון הכי מחודד בקלמר... הנה הרשימה:

http://www.knesset.gov.il/mmm/data/pdf/m01454.pdf

לתשומת ליבך הרשימה הינה מוגבלת עד 2006 (כמובן עד לעליה הגדולה).

בשנת 1999 המס על הדלק לא כולל מע"מ (רק בלו) היה 2.02 ש"ח כיום הבלו עבר את רף ה - 3 שקלים.

לאחר חישוב גס (בלי להיכנס למע"מ שגם יורד כתוצאה מכך) המדינה עושה כמעט 70 שקלים על מכונית שנכנסת לתחנת הדלק (מכונית בעלת מיכל של 60 ליטרים) בישראל יש כיום 2,390,000 מכוניות שזה מעט יותר מבשנת 1999. המדינה מרוויחה כיום הרבה מאוד כסף מיבוא המכוניות (שמספרם עלה כפי שאתה רואה), ממספר התדלוקים ליום (שמספרם עלה כפי שאתה רואה) מה השתנה? על מה ולמה אנחנו צריכים לשלם יותר? מכוניות שרד? השירות האדיב של ביטוח לאומי? תשתיות הכבישים הנהדרות מ - 1999 ועד היום דבר לא השתנה ואין כל סיבה בעולם לגבות מאיתנו יותר כסף על דלק שיגבו מס קבוע על הדלק ושלא יבלבלו לנו את המוח.

מלבד השר כץ השמנמן שתקוע לנו כמו קוץ בתחת עם מצלמות המהירות שאגב (גם הן מכניסות כסף) לא היה שום שינוי והכביש היחידי שנבנה בצורה רצינית היה כביש 6.. סליחה.. הוא לא נבנה ע"י המדינה וגם עליו אנחנו משלמים.

אין שום סיבה לגבות מאיתנו יותר כסף כפי שאתה אומר אתה הסדרת עם נעלי גלי המדינה הסתדרה עם תקציב מועט יותר אני לא רוצה לשלם יותר Capish?

מי אמר שאנחנו רוצים לחיות כמו בארה"ב? אתה לא מבין שאנחנו לא מדברים על זה בכלל? אתה היחיד שעושה את ההשוואות הטיפשיות הללו, אנחנו מדינת ישראל ואנחנו רוצים לשפר את המערכת פה מה הקשר לארה"ב?

הלו? תתעורר!

נתראה בשבת בהפגנה!

הנה, עוד אדם חמוד מבית היוצר של מר PILLON הידוע לשימצה. כבר חושב שהוא מכיר אותי וקובע עובדות חסרות בסיס. חמוד של אמא, בגיל 25 היה לי כבר עסק משלי. אז נכשל אתה יודע למי אתה יכול לקרוא.

מוזר מאוד מאוד שאתה מחליט לבקר ולמתוח ביקורת על העובדה שאני מעדיף לנסוע ברכב ישן בפורום מכוניות שבו אנשים נוסעים בחיפושיות, וולובוים, וכל מיני מכוניות ישנות. יש כאן אפילו חבר אחד או שניים שנוסע בפיאסטה משנות ה 80 המקדמות. אז האם זה אומר שכל אלה הם אנשים נכשלים? אתה פשוט כסיל.

אתה לא חיי כמו אבא שלך שלקח את הבגדים מאח שלו וכיוצא בזה, אל תבלבל לי בביצים. המדינה התקדמה הרבה מאז. נכון, יש אנשים שגם בימינו ידם רחוקה מלשגת דברי פאר והדר אבל לומר שהיום כל המדינה ככה זוהי טעות אז בקשר לחרא קח אותו בחזרה.

לא מבין מה כואב לך? זה ברור שהמדינה ממסה את הדלק בצורה גבוהה. זה לא סוד. כפי שאחרים ואני בניהם אומרים זה לא כמה גובים על הדלק זה לאן הכסף הזה הולך. האם אתה עד כדי כך אטום ובעל מחשבה מעוותת להבין שגם למדינה הזו יש חשבונות לשלם? לתפעל בית חולים אחד במדינת ישראל עולה 50 מיליון שקל בשנה פחות או יותר. תעשה חשבון כמה בתי חולים יש לך ותבין כמה כסף צריך.

אם הכסף הולך לבניית עתיד יותר טוב לדור הבא אז דיינו. הבעייה שסכומים עצומים הולכים למימון וקיום אוכלי חינם שלא תורמים במאומה לבטחונה הכלכלי, הצבאי והמדיני של המדינה. אז אל תבכה אל אחוז המיסוי, תבכה למה הכסף נשפך בכדי לממן פרזיטים כאלה ואחרים.

מצד אחד אתה מזכיר את שדרות ומצד שני אתה מביא עובדה שכמות יבוא המכוניות גדלה ומספר התדלוקים גדל. עוד עובדה, אתמול בעיתון אם אינני טועה היה רשום שלמרות העלייה במחירי הדלקים, צריכת הדלק בישראל גדלה ב 8 אחוזים משנה אשתקד. אהה באמת? חשבתי שבמדינה האח מעביר לאח ואחר כך לאחותו את הבגדים? לגבי שדרות, בכל מדינה יש את הערים שמפותחות יותר ואת אלה שמפותחות פחות. אם אנחנו מס 17 בעולם, תחשוב איך זה נראה במדינות אחרות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
1. להפגין תמיד אפשר. זכותך.

2. בהחלט קיימות אלטרנטיבות. מה לעשות ישראלים מעדיפים ללכת לים או לעשות שופינג במקום ללכת לקלפי. במגזר החרדי נרשם 100% השתתפות בבחירות וזו הסיבה לכוח הרב שיש למפלגות חרדיות ביחס לגודל המגזר החרדי מכלל האוכלוסיה.

3. אם אתה חושב שאלימות זו הדרך אין יותר על מה לדבר איתך. לידע כללי מהפכות אלימות לאורך ההיסטוריה לא שיפרו אף פעם אתה המצב. לרוב המצב הוחמר משמעותית.

4. גם אתה גיבור מקלדת. נראה אותך זורק בבקבוקי תבערה ובוזז חנויות של חזירים קפיטליסטים. מי יודע אולי יבזזו את ביתך וישרפו את הרכב שאתה כל כך אוהב. ככה זה באנרכיה.

אם אתה לא מסכים עם מדיניות הממשלה תשמיע את קולך בבחירות. אם ביבי יבחר לקדנציה נוספת רוב העם מסכים עם החלטותיו. כמה לא נוח בשביל אנרכיסטים קטנים עם פה גדול.

תפנה לאנשים שמומחים בדבר והם יגידו לך שאם שטייניץ היה בשוק הפרטי הוא היה מרוויח הרבה יותר. פי כמה. כמה שזה לא מקובל על הרבה אנשים הממשלה צריכה לשלם לו משכורת שעדיין אינה תואמת את כישוריו. את זה אני אולי מקבל אבל אמת, ישנם לא מעט אוכלי חינם בכנסת שהומצא להם סתם תיק על מנת לסגור הסכם פוליטי כזה או אחר.

הנה, עוד אדם חמוד מבית היוצר של מר PILLON הידוע לשימצה. כבר חושב שהוא מכיר אותי וקובע עובדות חסרות בסיס. חמוד של אמא, בגיל 25 היה לי כבר עסק משלי. אז נכשל אתה יודע למי אתה יכול לקרוא.

מוזר מאוד מאוד שאתה מחליט לבקר ולמתוח ביקורת על העובדה שאני מעדיף לנסוע ברכב ישן בפורום מכוניות שבו אנשים נוסעים בחיפושיות, וולובוים, וכל מיני מכוניות ישנות. יש כאן אפילו חבר אחד או שניים שנוסע בפיאסטה משנות ה 80 המקדמות. אז האם זה אומר שכל אלה הם אנשים נכשלים? אתה פשוט כסיל.

אתה לא חיי כמו אבא שלך שלקח את הבגדים מאח שלו וכיוצא בזה, אל תבלבל לי בביצים. המדינה התקדמה הרבה מאז. נכון, יש אנשים שגם בימינו ידם רחוקה מלשגת דברי פאר והדר אבל לומר שהיום כל המדינה ככה זוהי טעות אז בקשר לחרא קח אותו בחזרה.

לא מבין מה כואב לך? זה ברור שהמדינה ממסה את הדלק בצורה גבוהה. זה לא סוד. כפי שאחרים ואני בניהם אומרים זה לא כמה גובים על הדלק זה לאן הכסף הזה הולך. האם אתה עד כדי כך אטום ובעל מחשבה מעוותת להבין שגם למדינה הזו יש חשבונות לשלם? לתפעל בית חולים אחד במדינת ישראל עולה 50 מיליון שקל בשנה פחות או יותר. תעשה חשבון כמה בתי חולים יש לך ותבין כמה כסף צריך.

אם הכסף הולך לבניית עתיד יותר טוב לדור הבא אז דיינו. הבעייה שסכומים עצומים הולכים למימון וקיום אוכלי חינם שלא תורמים במאומה לבטחונה הכלכלי, הצבאי והמדיני של המדינה. אז אל תבכה אל אחוז המיסוי, תבכה למה הכסף נשפך בכדי לממן פרזיטים כאלה ואחרים.

מצד אחד אתה מזכיר את שדרות ומצד שני אתה מביא עובדה שכמות יבוא המכוניות גדלה ומספר התדלוקים גדל. עוד עובדה, אתמול בעיתון אם אינני טועה היה רשום שלמרות העלייה במחירי הדלקים, צריכת הדלק בישראל גדלה ב 8 אחוזים משנה אשתקד. אהה באמת? חשבתי שבמדינה האח מעביר לאח ואחר כך לאחותו את הבגדים? לגבי שדרות, בכל מדינה יש את הערים שמפותחות יותר ואת אלה שמפותחות פחות. אם אנחנו מס 17 בעולם, תחשוב איך זה נראה במדינות אחרות.

אתה וסרברל מזכירים לי את הזקן שנוסע על איילון בניגוד לתנועה ובטוח שכולם נוהגים על הנתיב הלא נכון .

יש לי בעיה עם הטיעונים של שניכם , כשרוב האנשים שאני מכיר מצבם הכלכלי הורע מאז שביבי עלה לשילטון , וכולם עובדים,מצטער אבל אף אחד לא קונה את מעשיהם של שטייניץ, וביבי - אם אתם חושבים שזה נכון להוריד את המס החברות למס החברות הכי נמוך בעולם המערבי וכל זאת תוך כדיי העלאת המיסים העקיפים ב 40 אחוז , אז כנראה שאתם לא ממש משקפים את העם או את הלך הרוח בעם

פורסם
אתה וסרברל מזכירים לי את הזקן שנוסע על איילון בניגוד לתנועה ובטוח שכולם נוהגים על הנתיב הלא נכון .

יש לי בעיה עם הטיעונים של שניכם , כשרוב האנשים שאני מכיר מצבם הכלכלי הורע מאז שביבי עלה לשילטון , וכולם עובדים,מצטער אבל אף אחד לא קונה את מעשיהם של שטייניץ, וביבי - אם אתם חושבים שזה נכון להוריד את המס החברות למס החברות הכי נמוך בעולם המערבי וכל זאת תוך כדיי העלאת המיסים העקיפים ב 40 אחוז , אז כנראה שאתם לא ממש משקפים את העם או את הלך הרוח בעם

נשבר שיא במספר היוצאים לחו"ל, נשבר שיא במספר מכוניות חדשות שנמסרות, מקומות בילוי מלאים עד אפס מקום. הדיור מאוד התייקר וזו בעיה עיקרית בארץ, אבל מכאן ועד מצב כלכלי הורע דווקא בגלל ביבי ולא בגלל תהליכים שמתרחשים בכל העולם כגון התייקרות מזון, טקסטיל ונפט יש דרך ארוכה.

אני לא יודע אם נכון או לא נכון להוריד מס חברות לשיעור הנמוך בעולם המערבי, אבל אני כן יודע שחברות יוצרות מקומות עבודה וצורכות שירותים מספקים מקומיים. (שגם הם יוצרים מקומות עבודה) כעסתי שהמדינה מעניקה לאינטל הטבות מס, אבל כשקראתי שאינטל מעסיק אלפי עובדים בפריפריה בתנאים מצויינים וצורכת שירותים מספקים והעובדים משלמים מס הכנסה וגם צורכים שירותים (כי הם מרוויחים משכורות יפות) הבנתי שצריך להסתכל על התמונה הגדולה.

ממש לא מעניין אותי שאני לא משקף את הלך הרוח בעם. אני מסוגל לגבש דעה. אני מנסה לראות את התמונה הגדולה בזמן שרוב האנשים חיים בתוך הקופסה הקטנה שלהם בלי חלונות ולא מסוגלים לראות מילימטר קדימה.

אני אחזור על זה פעם נוספת דלק זו הוצאה זניחה יחסית מכלל הוצאות רכב. קורע אותי מצחוק לראות אנשים מתעסקים באובססיה בעוד 10 אג' לליטר פה, 20 אג' לליטר שם, אם הרכב נוסע 1:12 או 1:15 בזמן שהם מאבדים עשרות אלפי שקלים בשנה בירידת ערך, ביטוח, תיקונים, טיפולים, אגרה שנתית, חניות, ריביות לבנק ועוד הוצאות רבות. זו דוגמה קלאסית לאנשים שלא מסוגלים לראות את התמונה הגדולה ומתעסקים בהוצאה הקטנה ביותר כי היא פשוט נמצאת להם מתחת לאף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...