Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והדלק עוד פעם עולה ,נמאס!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
5-5 וחצי שקל לליטר דלק, והיינו בכיינים! :lol: אחחח איפה הימים האלו...

מה לעשות שהמדינה הזאת מרגילה אותנו לדברים שלא יכולנו לדמיין שנתרגל אליהם

בדיוק אתמול היתה לי שיחה עם חבר - לאחר שעה שדיברנו על מחיר הנדלן ומאיפה לאנשים יש את הכסף היום לקנות דירה ב מיליון וחצי, החבר הזכיר בנשימה אחת ובלי להניד עפעף שכולם במדינה חוץ ממגזר הייטק עובדים בשחור - אז כנראה שמה שבסדר למדינה (ממשלה ) טוב גם לאזרחים - אז כמו שמחיר הדלק עלה עכשיו ימצאו דרכים לעקוף את הגבלות המדינה בנוגע למיסוי דלק .

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
די לבכות ולהאשים את כל העולם !!!

תראה יש כאן 4 אופציות

1. לצאת ולהפגין - ממש עזר פעם שעברה .

2. למחות בקלפי - דיי קשה כשהאופציות העומדות בפנינו דיי גרועות (וכן הפוליטקאים שלנו זבל אחד אחד)

3. לצאת ולשרוף את המדינה עד שחבריי הכנסת והעומד בראשם יפחדו פחד אלוהים לחייהם - מה שנראה היום כאופציה הכי מהירה לשינוי .

4. להגיד לכולם שהם בכיינים ואז לחזור אל מול המחשב ולהמשיך לספוג את התעמרות הממשלה כמו כולם .

כמו קיץ שעבר מחר אני הולך להפגנה ואני מקווה שעוד אנשים יבואו איתי .

פורסם

מצטער שאני לא מבין על מה יש להפגין,מישהו צריך לשלם את החשבון במדינה שכל כך הרבה כסף נשפך בה על הביטחון.

הכל יקר פה,זה נכון וזה חרא,אבל אני שואל באמת,מה הפיתרון?יכול להיות שהמדינה באמת לא יכולה להקל עלינו בגלל שיש מאחורי זה סיבה אמיתית?

סטלני פישר טוען שהקלה במס על הדלק תוביל לפגיעה במאזנים,מה אתם חושבים על זה?

פורסם
מצטער שאני לא מבין על מה יש להפגין, מישהו צריך לשלם את החשבון במדינה שכל כך הרבה כסף נשפך בה על שחיתות או סתם רשלנות פושעת.

הכל יקר פה, זה נכון וזה חרא, אבל אני שואל באמת, מה הפיתרון? יכול להיות שהמדינה באמת לא יכולה להקל עלינו בגלל שיש מאחורי זה סיבה אמיתית? ברור שיש. לדוגמא נפלאות רכבת ישראל, חברת החשמל, החור השחור שנקרא תקציב הבטחון (אין ספק שזו דוגמא מופתית להקצאת משאבים כלכלית נכונה), רשות הנמלים והרשימה עוד כל כך ארוכה שאין מספיק מקום בהודעה אחת...

סטלני פישר טוען שהקלה במס על הדלק תוביל לפגיעה במאזנים, מה אתם חושבים על זה? ברור, כאמור מישהו צריך לממן את כל הדברים שהוזכרו לעיל.

תיקון ברשותך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני מציע לך בחום ומכל הלב לטוס להודו ולראות איך אנשים חיים שם. לרוב רובם אין מכונות כביסה, אין מקרר ומעטים יודעים מה זה DVD בכלל. שלא לדבר על קונסולות משחקים כמו XBOX וPLAY STAITION זה שאתה ואחרים אוהבים "להתבכיין" כל הזמן עד כמה שחרא פה וקשה והחיים בלתי נסבלים זה כי אתה כנראה צאצא רחוק של אחד מבני ישראל שאחרי שיצאו ממצרים כבר התבכיינו עד כמה רע להם והם רוצים לחזור. כמו שאמרתי לא פעם ולא פעמיים. ההורים שלי ועוד הרבה הורים של אנשים אחרים עלו לכאן שהמדינה היו בחיתולים. היה עוני בלתי יאמן, היה קשה והיו מלחמות וסיכון על קיומם ריחפה רוב ימי חייהם מעל ראשם. למרות כל זאת מעולם אבל מעולם לא שמעתי את הורי מתלוננים עד כמה קשה ורע להם כאן. נהפוך הוא, אני מודה להם על כך שהם החליטו לעזוב הכל ולעלות לארץ. אלמלא עשו זאת הייתי היום עני ומרוד בלי גרוש על התחת. אז קצת הערכה ממך למדינה שאבותייך בנו בזעת אפם לא תזיק.

אבל מה הקשר עכשיו הודו? - זה מה שאתה מאחל לנו התושבים, לנו המדינה? להיות כמו הודו? איזו דוגמא זו?

אתה מביא פה דוגמא למדינה לא מודרנית, ואומר "להם אין כלום, אז אל תבכו, לכם יש משהו.."

אנחנו צריכים להסתכל על מדינות מפותחות ובריאות, כדי להשתפר (כי תמיד אפשר לשפר) ולא עד מדינות שאין כלום ולהגיד "איזה מזל" - ורק בזכות זה המדינה שלנו מפותחת מבחינת טכנולוגיה, אם זה בחברות הייטק, אם זה במוצרי חשמל שיש בכל בית וכו'.

לגבי הנושא - כן, המחירים כאן רק עולים ועולים. על דלק אתה משלם פעמיים מס. מים וחשמל - עלו ועולים. מיסים שיורדים מהמשכורת, תחבורה ציבורית יקרה שאי אפשר גם להשתמש בה - ולכן גם אין אלטרנטיבה.

יש גופים במדינה שהרבה כסף זורם לשם, לא תמיד בצדק.

אם היו רוצים להוריד את הדלק, היו מורידים. לא כל עליה בדלק זה בגלל שהנפט עולה.

פורסם
אבל מה הקשר עכשיו הודו? - זה מה שאתה מאחל לנו התושבים, לנו המדינה? להיות כמו הודו? איזו דוגמא זו?

אתה מביא פה דוגמא למדינה לא מודרנית, ואומר "להם אין כלום, אז אל תבכו, לכם יש משהו.."

אנחנו צריכים להסתכל על מדינות מפותחות ובריאות, כדי להשתפר (כי תמיד אפשר לשפר) ולא עד מדינות שאין כלום ולהגיד "איזה מזל" - ורק בזכות זה המדינה שלנו מפותחת מבחינת טכנולוגיה, אם זה בחברות הייטק, אם זה במוצרי חשמל שיש בכל בית וכו'.

לגבי הנושא - כן, המחירים כאן רק עולים ועולים. על דלק אתה משלם פעמיים מס. מים וחשמל - עלו ועולים. מיסים שיורדים מהמשכורת, תחבורה ציבורית יקרה שאי אפשר גם להשתמש בה - ולכן גם אין אלטרנטיבה.

יש גופים במדינה שהרבה כסף זורם לשם, לא תמיד בצדק.

אם היו רוצים להוריד את הדלק, היו מורידים. לא כל עליה בדלק זה בגלל שהנפט עולה.

חבר יקר, ברשותך ארחיב טיפה על מנת להסביר. ישנן בעולם בערך 190 מדינות שרשומות כחברות באום. מידי שנתיים חוקרים ומדענים ברשות האו"ם מוציאים דוח על איכות החיים בכל מדינה ומדינה. עד פה יש? קלטנו?

יפה, מדינות ברשימה ממספר 1 עד 30 נחשבות למדינות המפותחות, המתפתחות והמתקדמות ביותר. יש עד פה?

נכון לדוח האחרון מדינת ישראל נמצאת במקום ה 17 (ירידה מהמקום ה15 בדוח הקודם). כלומר, לפנייך יש רק 16 מדינות שאיכות החיים שלהן עוקפת את ישראל אם כי ארה"ב היא מיוחדת ולא הייתי אומר שהחיים שם הם זהב כמו שהרבה ישראלים חושבים ונוטים לבכות. יש עד כאן?

מאחורייך נמצאות מעל 150 מדינות שישראל עוקפת אותן באיכות החיים, כולל אנגליה שמדורגת במקום ה 28 ורוסיה הרחק מאחורייה. אתה לא חושב שזה הישג לאן שהמדינה הגיעה ב 63 שנים בזמן שמדינות עשירות כמו ערב הסעודית, אנגליה שהיא אימפריה בת מאות שנים נמצאים מאחור?

אז דיי לבכות, יש כולה 16 מדינות שנחשבות אולי ולא בצדק שטוב לחיות בהן לעומת מעל 150 מדינות שיותר רע לגור בהן. אבל לעומת זאת, הישראלי הבכיין שלא נוטה לחשוב יותר מדיי רואה את הכוס הריקה ולא המלאה.

כמו שאמרתי שהוורים שלי ושל הרבה אחרים עלו לארץ שלא היה כאן כלום, הם עברו את כל המלחמות והקשיים אבל מעולם לא התבכיינו. ואילו היום אנשים שחיים חיים הרבה יותר טובים, חיים של שפע ומתבכיינים. היום אנשים לובשים נייקי, אדידס ופומה. אני לבשתי נעלי גלי מסכנות ומעולם לא התלוננתי. אז דיי לבכות.

ברור כשמש שמחיר הדלק הוא גבוה למרות מחירו בשוק החופשי, החדשות הטובות שכל מדינה נאורה ומתקדמת (חוץ מארה"ב שהיא מיוחדת) מחיר הדלק גבוה. ישראל היא בין הנמוכות אם לא הנמוכות ביותר. רוצים קיצבאות? רוצים מערכת חינוך מסובסדת? רוצים רפואה בהישג יד של כל אזרח? רוצים ביטוח לאומי? רוצים לחיות כאן? אז יופי, יש מחיר והוא לא זול וצריך לשלם. כמו שלכל אחד מאיתנו יש חובות לשלם כך גם למדינה. מאיפה היא תביא את הכסף בדיוק? מעיסקעות סמים? מאיפה? מי שרוצה לחיות כאן עם היתרונות והחסרונות שיהיה כאן. מי שלא מוזמן לעזוב. אם הרבה יחליטו שהם רוצים לעזוב אז יאללה, בואו נקפל את הבאסטה וכל אחד ילד לדרכו.

יש שחיתות, יש גניבות ויש הכל, למרות כל זאת רוב החלאות נתפסות ומובאות לדין. צריך לעשות הרבה שינויים אין ספק. אני משתוקק ליום שנהפוך כמו ארה"ב. אנשים יגורו ברחובות ללא שום ביטוח רפואי ואז יתחילו לקלוט את העניין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תראה יש כאן 4 אופציות

2. למחות בקלפי - דיי קשה כשהאופציות העומדות בפנינו דיי גרועות (וכן הפוליטקאים שלנו זבל אחד אחד)

3. לצאת ולשרוף את המדינה עד שחבריי הכנסת והעומד בראשם יפחדו פחד אלוהים לחייהם - מה שנראה היום כאופציה הכי מהירה לשינוי .

4. להגיד לכולם שהם בכיינים ואז לחזור אל מול המחשב ולהמשיך לספוג את התעמרות הממשלה כמו כולם .

כן, המחאה לצדק חברתי, איזה יופי. כן, שהמדינה תתן עוד קיצבאות, לא מספיק נטל המיסים כדי לסבסד את אוכלי החינם אז רוצים עוד סוציאליות. לימשהו היה דימיון פרוע והיו את אלה שרצו שנת חופשה בתשלום לאישה לאחר לידה. כן בטח, וואט דה פאק. אשתו של אליעזר מבני ברק שעושה 12 ילדים תהיה 12 שנים בחופש, כן וואט דה פאק, 3 נשותיו של אבו חליל מאום אל פאחם עם 18 הילדים יקבלו 18 שנים כולל חופש ממקום העבודה בתשלום. יייאה, פאק דאט. אז נכון שזה יהיה לנשים עובדות בלבד, וואלה יופי. אשה תלך לעבוד במשכורת אומללה ואחר כך שנת לידה. לא רע נכון? לעבוד שנה שלמה במשכורת מינימום כלומר לשלם מינימום מיסים למדינה ומינימום החזר על ההשקעה ואחר כך לגבות שנת לידה בתשלום. וואלה יופי. רק זה חסר לנו, זה יהיה יום שחור למדינת ישראל.

לאזרח הרגיל עדיף לשלם שנתיים על כל ילד לפעוטון פרטי מאשר לשלם על כך לשארית חייו.

קח את ליצמן החמוד, מה הוא עשה? הוא הוציא חוק שכל ילד בישראל יקבל טיפול שירות שיניים בחינם (מעניין מאוד איזה אוכלוסיה זה משרת?). כמה כבר אדם עם 2 או 3 ילדים מוציא על כל ילד עד גיל 18? אבל לעומת זאת האזרח המסכן שבשביל לקבל טיפול שיניים לילדיו עד גיל 18 ישלם לשארית חייו על הטיפול לאלי עזר מבני ברק ואבו חליל מאום אל פאחם עם 18 ילדיו. מה שיעשה חושבים עדיף לשלם פרטי על 3 ילדים מאשר לשלם כל החיים.

אתה ממש לא רוצה לדעת מה הוא עשה לגבי החוק הסיעודי. כל אדם בישראל זכאי לביטוח סיעודי גם אם בחיים לא שילם ביטוח לאומי. שוב פעם, מעניין איזה פלח אוכלוסיה זה משרת?

בקשר לסעיף 3, זה באמת יפה, אין כמו אלימות בשביל לתבל טיפה את החיים. גם ככה הם משעממים.

סעיף 2, אתה יודע שישנם הרבה חברי פורום כאן שמקבלים יותר משכורת מראש הממשלה? נכון, יש אוכלי חינם, שרים שמינו אותם באוונטה אבל לא כולם כאלה.

לגבי שטייניץ, מה קשה לכם להבין? מדיי חודשיים אתה מקבל הביתה חשבון חשמל, טלפון, כבלים, מים וכיוצא בזה? יפה, גם למדינה ישנם חשבונות לשלם ותפקידו של שטייניץ לנווט את תשלום החשבונות. רוצים יותר רווחה? זה יבוא על חינוך או בריאות. רוצים יותר חינוך? זה יבוא על ביטחון וכדומה. מה קשה לקלוט? למה לקלל אנשים שעושים עבודה נאמנה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
חבר יקר, ברשותך ארחיב טיפה על מנת להסביר. ישנן בעולם בערך 190 מדינות שרשומות כחברות באום. מידי שנתיים חוקרים ומדענים ברשות האו"ם מוציאים דוח על איכות החיים בכל מדינה ומדינה. עד פה יש? קלטנו?

יפה, מדינות ברשימה ממספר 1 עד 30 נחשבות למדינות המפותחות, המתפתחות והמתקדמות ביותר. יש עד פה?

נכון לדוח האחרון מדינת ישראל נמצאת במקום ה 17 (ירידה מהמקום ה15 בדוח הקודם). כלומר, לפנייך יש רק 16 מדינות שאיכות החיים שלהן עוקפת את ישראל אם כי ארה"ב היא מיוחדת ולא הייתי אומר שהחיים שם הם זהב כמו שהרבה ישראלים חושבים ונוטים לבכות. יש עד כאן?

מאחורייך נמצאות מעל 150 מדינות שישראל עוקפת אותן באיכות החיים, כולל אנגליה שמדורגת במקום ה 28 ורוסיה הרחק מאחורייה. אתה לא חושב שזה הישג לאן שהמדינה הגיעה ב 63 שנים בזמן שמדינות עשירות כמו ערב הסעודית, אנגליה שהיא אימפריה בת מאות שנים נמצאים מאחור?

אז דיי לבכות, יש כולה 16 מדינות שנחשבות אולי ולא בצדק שטוב לחיות בהן לעומת מעל 150 מדינות שיותר רע לגור בהן. אבל לעומת זאת, הישראלי הבכיין שלא נוטה לחשוב יותר מדיי רואה את הכוס הריקה ולא המלאה.

כמו שאמרתי שהוורים שלי ושל הרבה אחרים עלו לארץ שלא היה כאן כלום, הם עברו את כל המלחמות והקשיים אבל מעולם לא התבכיינו. ואילו היום אנשים שחיים חיים הרבה יותר טובים, חיים של שפע ומתבכיינים. היום אנשים לובשים נייקי, אדידס ופומה. אני לבשתי נעלי גלי מסכנות ומעולם לא התלוננתי. אז דיי לבכות.

ברור כשמש שמחיר הדלק הוא גבוה למרות מחירו בשוק החופשי, החדשות הטובות שכל מדינה נאורה ומתקדמת (חוץ מארה"ב שהיא מיוחדת) מחיר הדלק גבוה. ישראל היא בין הנמוכות אם לא הנמוכות ביותר. רוצים קיצבאות? רוצים מערכת חינוך מסובסדת? רוצים רפואה בהישג יד של כל אזרח? רוצים ביטוח לאומי? רוצים לחיות כאן? אז יופי, יש מחיר והוא לא זול וצריך לשלם. כמו שלכל אחד מאיתנו יש חובות לשלם כך גם למדינה. מאיפה היא תביא את הכסף בדיוק? מעיסקעות סמים? מאיפה? מי שרוצה לחיות כאן עם היתרונות והחסרונות שיהיה כאן. מי שלא מוזמן לעזוב. אם הרבה יחליטו שהם רוצים לעזוב אז יאללה, בואו נקפל את הבאסטה וכל אחד ילד לדרכו.

יש שחיתות, יש גניבות ויש הכל, למרות כל זאת רוב החלאות נתפסות ומובאות לדין. צריך לעשות הרבה שינויים אין ספק. אני משתוקק ליום שנהפוך כמו ארה"ב. אנשים יגורו ברחובות ללא שום ביטוח רפואי ואז יתחילו לקלוט את העניין.

תפסיק כל הזמן לצעוק "די להתבכיין" - אתה לא רואה שאנחנו פשוט לא קונים את זה?

זה שאתה כל הודעה חוזר על זה כמה וכמה פעמים לא בידיוק מקדם את ההודעה שלך למקום כלשהו..

וזה לא קשור ל"אין כסף". הרבה כספים הולכים למקומות אחרים - ובזה לא ארחיב כי זה לא ייגמר - אבל שנינו יודעים שהרבה כספים פה הולכים למגזרים מסוימים, לועדים מסוימים וכו'. (ורשמו כאן כמעט את רוב הגופים האלה...)

אם הממשלה הייתה עושה יותר סדר בבלאגן, אז היה אפשר גם להוזיל, כאשר יושבים ומבזבזים ואחר כך אומרים "אין מה לעשות" זו הבעיה.

פורסם
איך מבשלים צפרדע? זורקים אותה למים קרים ואז מעלים לאט לאט את החום!

הטענה הזו נבדקה מחקרית, אגב.

הטענה: צפרדע לא תרגיש את השינוי בחום כל עוד הוא איטי.

ממצאים: צפרדע לא הרגישה את השינוי בחום כל עוד הוא איטי.

נספח: מדובר על צפרדע שעברה הסרת חלק נרחב ממוחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כן, המחאה לצדק חברתי, איזה יופי. כן, שהמדינה תתן עוד קיצבאות, לא מספיק נטל המיסים כדי לסבסד את אוכלי החינם אז רוצים עוד סוציאליות. לימשהו היה דימיון פרוע והיו את אלה שרצו שנת חופשה בתשלום לאישה לאחר לידה. כן בטח, וואט דה פאק. אשתו של אליעזר מבני ברק שעושה 12 ילדים תהיה 12 שנים בחופש, כן וואט דה פאק, 3 נשותיו של אבו חליל מאום אל פאחם עם 18 הילדים יקבלו 18 שנים כולל חופש ממקום העבודה בתשלום. יייאה, פאק דאט. אז נכון שזה יהיה לנשים עובדות בלבד, וואלה יופי. אשה תלך לעבוד במשכורת אומללה ואחר כך שנת לידה. לא רע נכון? לעבוד שנה שלמה במשכורת מינימום כלומר לשלם מינימום מיסים למדינה ומינימום החזר על ההשקעה ואחר כך לגבות שנת לידה בתשלום. וואלה יופי. רק זה חסר לנו, זה יהיה יום שחור למדינת ישראל.

לאזרח הרגיל עדיף לשלם שנתיים על כל ילד לפעוטון פרטי מאשר לשלם על כך לשארית חייו.

קח את ליצמן החמוד, מה הוא עשה? הוא הוציא חוק שכל ילד בישראל יקבל טיפול שירות שיניים בחינם (מעניין מאוד איזה אוכלוסיה זה משרת?). כמה כבר אדם עם 2 או 3 ילדים מוציא על כל ילד עד גיל 18? אבל לעומת זאת האזרח המסכן שבשביל לקבל טיפול שיניים לילדיו עד גיל 18 ישלם לשארית חייו על הטיפול לאלי עזר מבני ברק ואבו חליל מאום אל פאחם עם 18 ילדיו. מה שיעשה חושבים עדיף לשלם פרטי על 3 ילדים מאשר לשלם כל החיים.

אתה ממש לא רוצה לדעת מה הוא עשה לגבי החוק הסיעודי. כל אדם בישראל זכאי לביטוח סיעודי גם אם בחיים לא שילם ביטוח לאומי. שוב פעם, מעניין איזה פלח אוכלוסיה זה משרת?

בקשר לסעיף 3, זה באמת יפה, אין כמו אלימות בשביל לתבל טיפה את החיים. גם ככה הם משעממים.

סעיף 2, אתה יודע שישנם הרבה חברי פורום כאן שמקבלים יותר משכורת מראש הממשלה? נכון, יש אוכלי חינם, שרים שמינו אותם באוונטה אבל לא כולם כאלה.

לגבי שטייניץ, מה קשה לכם להבין? מדיי חודשיים אתה מקבל הביתה חשבון חשמל, טלפון, כבלים, מים וכיוצא בזה? יפה, גם למדינה ישנם חשבונות לשלם ותפקידו של שטייניץ לנווט את תשלום החשבונות. רוצים יותר רווחה? זה יבוא על חינוך או בריאות. רוצים יותר חינוך? זה יבוא על ביטחון וכדומה. מה קשה לקלוט? למה לקלל אנשים שעושים עבודה נאמנה?

לגביי ליצמן אתה לא רוצה לדעת מה אני חושב עליו .

לגביי סעיף 2 ההבדל הוא שחבריי הפורום עובדים בחברות פרטיות , וזה לא בא מכיסי הפרטי ומכיסיהם של כל אזרחי המדינה .

לגביי שטייניץ אין לי בעיה לשלם למדינה על שירותים שניתנו אבל המחיר פשוט נהיה גבוהה מידי ואני עדיין לא מעלה את משכורתי ב 40 אחוז כל שנתיים .

אם המשכורת שלי היתה תלויית מדד (מה לעשות השוק הפרטי לא עובד כמו הממשלה ) אז לא הייתה לי בעיה לשלם את המיסים אבל זה לא המצב ולמדינה אין זכות לעשוק את אזרחיה .

פורסם
תראה יש כאן 4 אופציות

ולמה שזה יעזור הפעם? מה נשתנה הלילה הזה?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

[נמחק]

אתה יודע מהם הקריטריונים של על גבם נקבע הסקר הזה? כי אני לא! איך אפשר להשוות בכלל את רמת החיים של תושבי מדינת ישראל להודו או לארה"ב? אני משער שאתה לא גר בשדרות אם אתה באמת מאמין שאנחנו במקום 17.

זה נכון אולי למדינת הרצליה.

אתה פונה לאנשים פה כאילו אתה איזה אלטרואיסט (פעילות הנעשית ללא מניע אנוכי, בשביל שתבין על מה אני מדבר). אני לא רוצה לחיות כמו ההורים שלי, אבא שלי קיבל את הבגדים של של אחיו הבכור שעברו אצל האח השני השלישי והרביעי ורק אז אבא שלי. למה שאני אחיה ככה? אבא שלי אכל חרא כל חיו בשביל שאני יאכל את אותו החרא? אני לא רוצה לאכל את החרא ואני מעביר לך אותו בשמחה.

[נמחק]

http://www.knesset.gov.il/mmm/data/pdf/m01454.pdf

לתשומת ליבך הרשימה הינה מוגבלת עד 2006 (כמובן עד לעליה הגדולה).

בשנת 1999 המס על הדלק לא כולל מע"מ (רק בלו) היה 2.02 ש"ח כיום הבלו עבר את רף ה - 3 שקלים.

לאחר חישוב גס (בלי להיכנס למע"מ שגם יורד כתוצאה מכך) המדינה עושה כמעט 70 שקלים על מכונית שנכנסת לתחנת הדלק (מכונית בעלת מיכל של 60 ליטרים) בישראל יש כיום 2,390,000 מכוניות שזה מעט יותר מבשנת 1999. המדינה מרוויחה כיום הרבה מאוד כסף מיבוא המכוניות (שמספרם עלה כפי שאתה רואה), ממספר התדלוקים ליום (שמספרם עלה כפי שאתה רואה) מה השתנה? על מה ולמה אנחנו צריכים לשלם יותר? מכוניות שרד? השירות האדיב של ביטוח לאומי? תשתיות הכבישים הנהדרות מ - 1999 ועד היום דבר לא השתנה ואין כל סיבה בעולם לגבות מאיתנו יותר כסף על דלק שיגבו מס קבוע על הדלק ושלא יבלבלו לנו את המוח.

מלבד השר כץ השמנמן שתקוע לנו כמו קוץ בתחת עם מצלמות המהירות שאגב (גם הן מכניסות כסף) לא היה שום שינוי והכביש היחידי שנבנה בצורה רצינית היה כביש 6.. סליחה.. הוא לא נבנה ע"י המדינה וגם עליו אנחנו משלמים.

אין שום סיבה לגבות מאיתנו יותר כסף כפי שאתה אומר אתה הסדרת עם נעלי גלי המדינה הסתדרה עם תקציב מועט יותר אני לא רוצה לשלם יותר Capish?

מי אמר שאנחנו רוצים לחיות כמו בארה"ב? אתה לא מבין שאנחנו לא מדברים על זה בכלל? אתה היחיד שעושה את ההשוואות הטיפשיות הללו, אנחנו מדינת ישראל ואנחנו רוצים לשפר את המערכת פה מה הקשר לארה"ב?

הלו? תתעורר!

נתראה בשבת בהפגנה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...