Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והדלק עוד פעם עולה ,נמאס!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לומר לך את האמת? הרבה רוצים לחזור אבל הם לא מסוגלים. זה לא שהם שונאים או לא אוהבים את ישראל, נהפוך הוא. הם אוהבים אותה יותר מדיי. הם רואים חדשות באינטרנט, מבקשים ערוצים ישראלים בכבלים או מתקינים צלחות בשביל לקלוט ערוצים כאלה, נוסעים עשרות קילומטרים בשביל לקנות אוכל ישראלי ואפילו רושמים את הילדים שלהם לבתי ספר פרטיים ששם מלמדים עברית. הבעייה היא שכואב להם לחיות כאן ולראות את אנשים הורסים את המדינה שהסבים שלהם בנו.

מה הקטע שלך עם הודו בדיוק? אולי באמת כדאי שתבקר שם. ככה אולי תבין שלמרות שהחבר שלך מתבכיין שיש לו חיים קקה ושקשה כאן נורא ואיום הוא חיי חיים של מלך. אז במקום לבכות ולהתבכיין צריך להבין שיש אנשים שחיים ברמה מעלינו ויש גם מתחתינו.

ברור שמחיר הדלק עלה למרות שמחיר הנפט ירד. המדינה ממסה את הדלק יותר, זה לא סוד. למה? צריך לשלם עבור מערכת החינוך, הבריאות, קיצבאות שונות וכמובן יש למדינה גם חשבונות לשלם. מפריע לך? אין בעייה, קום ותקים מפלגה שתבטיח להפסיק את כל הקיצבאות של הביטוח הלאומי, בעצם, בטל את הביטוח הלאומי בכלל כמו באמריקה. בצורה זו תחסוך למדינה 30 מילארד שקל שהיא משלמת על הקיצבאות בשנה. זה בטוח יוריד את מחיר הדלק.

ואחרון חביב, מה זה בדיוק עבורך לחיות בכבוד? אתה רואה אנשים אוכלים מהזבל? אתה רואה אנשים זרוקים על המדרכות גוססים ולאף אחד לא איכפת? אתה רואה גופות של אנשים בשולי הכבישים? אתה רואה אנשים עור ועצמות? כנראה שכן. כי אתה אומר שאנשים לא חיים בכבוד כאן.

בתור מישהוא שסירב לרילוקשיין פעמייים ממקום העבודה אני יכול להגיד לך שסיבת הסירוב שלי לא קשורה למדינה .

לגביי הודו אתה רומז שאנחנו צריכים לחיות כמוהם ? באמת ? ואני יכול להגיד לך שאנשים בהודו הרבה יותר מאושרים מאנשים בארץ

למרות שהם "טמאים" .

לגביי המיסים -

אני משלם המון מיסים , למעשה על כל שקל שאני מכניס אני משקלם 90 אחוז אגורות מיסים , למה ?

איך אפשר להתקיים בארץ ככה וכן אני חיי בארץ לא רוצה להתקיים כאילו אני חיי בהודו .

אתה רוצה להשוות את מחיר הדירות בהודו לארץ ? , לגביי לחיות בכבוד רוצה לדעת מה זה ?

אח שלי לא עבוד בהייטק המשכורת שלו ברוטו באיזה ה 7 אחריי מיסוי זה קצת פחות מ 6 בסוף החודש נשאר לו 1200 שקל אחריי הוצאות על דלק (לצערו אין לו ברירה לאור מערכת התחבורה הציבורית הזוועה בארץ) אוכל והכל . אבל בוא נהייה נדיבים .

נגיד הוא חוסך 2000 זה 24 אלף שקל בשנה ז"א כדיי להגיד לדירה שעולה נגיד 1.2 מיליון הוא צריך לעבוד 50 שנה ?

זה נראה לך הגיוני , לחיות בכבוד זה גם אומר לדעת שכשאתה תזדקן לא תהיי תלוי בחסדיי ילדיך והממשלה לחיות . שזה אומר לחסוך לזיקנה .

ולהגיד לך את האמת את הבעיות האלו אין לך לא בהודו לא בארה"ב ולא באף מדינה באירופה , כל אחת מסיבותיה .

לחיות בכבוד זה גם אומר שאתה לא חיי את כל החיים שלך בדאגות איך אתה גומר את החודש.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשאלת השאלה, למה למען השם אתם מסכימים לכך שגונבים מכם כסף בשלל תירוצים, כסף שעבדתם קשה עבורו.

מים, חשמל, ארנונה, לחם, אורז, דלק, ארנונה, רישוי ועוד ועוד ?

נשאלת השאלה- למה אתה מסכים לזה. מעבר להרבה בכי מאחורי המקלדת, אני לא רואה אותך מנסה לשנות משהו. אז אל תטיף לנו מוסר.

אח שלי לא עבוד בהייטק המשכורת שלו ברוטו באיזה ה 7 אחריי מיסוי זה קצת פחות מ 6 בסוף החודש נשאר לו 1200 שקל אחריי הוצאות על דלק (לצערו אין לו ברירה לאור מערכת התחבורה הציבורית הזוועה בארץ) אוכל והכל .

מצבו טוב לעומת המצב שאני הייתי בו. ועדיין אני לא בוכה על דלק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
נשאלת השאלה- למה אתה מסכים לזה. מעבר להרבה בכי מאחורי המקלדת, אני לא רואה אותך מנסה לשנות משהו. אז אל תטיף לנו מוסר.

אולי תחזור ותקרא הודעות קודמות שלי, ותפסיק לבלב את המוח על מי עשה ומי לא עשה.

אם לשיירות מחאה, צעדות, הפגנות, פגישות עם חברי כנסת, השתתפות בוועדות הכנסת וכו' וכו' אתה מתייחס כ "אני לא רואה אותך מנסה לשנות משהו" , אז כנראה התבלבלתי ואתה מצפה ממני להתחיל לשרוף צמיגים ולשבור חלונות ראווה.

פורסם
נו, עוד גאון של אמא.

נשאלת השאלה, למה למען השם אתם מסכימים לכך שגונבים מכם כסף בשלל תירוצים, כסף שעבדתם קשה עבורו.

מים, חשמל, ארנונה, לחם, אורז, דלק, ארנונה, רישוי ועוד ועוד ?

תהגר לצפון קוריאה. גן עדן סוציאליסטי. הכל בחינם.

בתור מישהוא שסירב לרילוקשיין פעמייים ממקום העבודה אני יכול להגיד לך שסיבת הסירוב שלי לא קשורה למדינה .

לגביי הודו אתה רומז שאנחנו צריכים לחיות כמוהם ? באמת ? ואני יכול להגיד לך שאנשים בהודו הרבה יותר מאושרים מאנשים בארץ

למרות שהם "טמאים" .

לגביי המיסים -

אני משלם המון מיסים , למעשה על כל שקל שאני מכניס אני משקלם 90 אחוז אגורות מיסים , למה ?

איך אפשר להתקיים בארץ ככה וכן אני חיי בארץ לא רוצה להתקיים כאילו אני חיי בהודו .

אתה רוצה להשוות את מחיר הדירות בהודו לארץ ? , לגביי לחיות בכבוד רוצה לדעת מה זה ?

אח שלי לא עבוד בהייטק המשכורת שלו ברוטו באיזה ה 7 אחריי מיסוי זה קצת פחות מ 6 בסוף החודש נשאר לו 1200 שקל אחריי הוצאות על דלק (לצערו אין לו ברירה לאור מערכת התחבורה הציבורית הזוועה בארץ) אוכל והכל . אבל בוא נהייה נדיבים .

נגיד הוא חוסך 2000 זה 24 אלף שקל בשנה ז"א כדיי להגיד לדירה שעולה נגיד 1.2 מיליון הוא צריך לעבוד 50 שנה ?

זה נראה לך הגיוני , לחיות בכבוד זה גם אומר לדעת שכשאתה תזדקן לא תהיי תלוי בחסדיי ילדיך והממשלה לחיות . שזה אומר לחסוך לזיקנה .

ולהגיד לך את האמת את הבעיות האלו אין לך לא בהודו לא בארה"ב ולא באף מדינה באירופה , כל אחת מסיבותיה .

לחיות בכבוד זה גם אומר שאתה לא חיי את כל החיים שלך בדאגות איך אתה גומר את החודש.

שלא יקנה דירה ב-1.2 מיליון. תגיד לו שיקנה דירה ב-500K באשקלון. הוא לא מרוויח מספיק. לצעירים היום יש עיניים גדולות וארנק ריק. זו הבעיה האמיתית. לא ביבי, לא מחירים, לא טייקונים. אנשים רוצים לחיות ברמה הרבה יותר גבוהה מהכנסתם ואם הם לא מקבלים דירה חדשה, רכב חדש, חופשות בחו"ל, בגדים יפים אז החיים שלהם בזבל והם עבדים של המערכת או כל בולשיט אחר.

אפשר לחיות בלי דאגות גם בהכנסה נמוכה יחסית כאשר חיים בהתאם ליכולת הכלכלית. אבל היום צעירים רוצים הכל ומיד.

פורסם

שלא יקנה דירה ב-1.2 מיליון. תגיד לו שיקנה דירה ב-500K באשקלון. הוא לא מרוויח מספיק. לצעירים היום יש עיניים גדולות וארנק ריק. זו הבעיה האמיתית. לא ביבי, לא מחירים, לא טייקונים. אנשים רוצים לחיות ברמה הרבה יותר גבוהה מהכנסתם ואם הם לא מקבלים דירה חדשה, רכב חדש, חופשות בחו"ל, בגדים יפים אז החיים שלהם בזבל והם עבדים של המערכת או כל בולשיט אחר.

אפשר לחיות בלי דאגות גם בהכנסה נמוכה יחסית כאשר חיים בהתאם ליכולת הכלכלית. אבל היום צעירים רוצים הכל ומיד.

אינך יודע עד כמה אני מסכים איתך ועד כמה דבריך נכונים!

תעזוב את זה לרגע בצד, הם ממהרים לרכוש רכב חדש בתשלומים, הם ממהרים להתחתן, הם בקושי מחזיקים

את עצמם הם עוד רוצים להחזיק משפחה עם ילדים ועוד להספיק ליסוע לחו"ל

תראה אין ספק שהמחיה בארץ יקרה, אבל מצד שני אני אומר, אין מה להתפנק,

הבעיה גם בתפיסה וגם שאנשים רצים אחרי "שאפוני"

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כל היתרון אצל משפחה עם ילדים זה קירבה לסבתא

בוא תביא לי מחיר כזה באיזור פתח תקווה ונדבר אל תשכח שההוצאות שרשמתי זה עוד לפני ילדים , ואז אחריי שתכניס ילדים למשוואה תדבר איתי .

אני לא מבין פה את כל מי שמתווכח - יש למישהו ספק שהמיסים בארץ הם גבוהים יחסית למה שהמדינה נותנת ?

אני לא רוצה שהמדינה תיכנס לי לכיס ותקח 90 מאחוז מהזמן שלי !!! לא רוצה לעבוד עבור המדינה מה לא מובן פה ? אין לי בעיה עם מיסוי אבל לא חזירות.

לא רוצה להיות עבד למדינה

נכון להיום 90 אחוז מהזמן שלי מבוזבז על המדינה ! מי אתם שתגידו לי איך לבזבז את הזמן שלי .

פורסם
אולי תחזור ותקרא הודעות קודמות שלי, ותפסיק לבלב את המוח על מי עשה ומי לא עשה.

אם לשיירות מחאה, צעדות, הפגנות, פגישות עם חברי כנסת, השתתפות בוועדות הכנסת וכו' וכו' אתה מתייחס כ "אני לא רואה אותך מנסה לשנות משהו" , אז כנראה התבלבלתי ואתה מצפה ממני להתחיל לשרוף צמיגים ולשבור חלונות ראווה.

אוקיי. צודק. סליחה.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מעניין.. מעניין מתי יקרה פה משהו.

וזה שהבחירות עוד שנה נראה לי רק מוסיף לאדישות של האדם הקטן פה במדינה.

טיפשים היינו וטיפשים נשאר. ביוון כבר היו עושים מביבי קציצות.

אברה קדברה

פורסם

אורן, נפלת מהירח?

בישראל יש 20% אבטלה? קריסה כלכלית? פשיטת רגל? אתה בוכה על עוד 10 אג' לליטר בנזין בזמן שהעולם צועד אל עבר משבר כלכלי יותר גרוע מהשפל הגדול ב-29. אם זה המחיר שצריך לשלם כדי לשמור על יציבות כלכלית אני מוכן לשלם גם 10 שקל לליטר בנזין.

פורסם
אדוני היקר, כנראה שלא הבנת אותי. אני מוחה בדיוק כמוך ואפילו יותר על השחיתות והגועל שהולכת במדינה הזו. אלה הם המינוסים הגרועים שבה אבל יש גם פלוסים. ואת הפלוסים האלה אני מציין.

ברשותך אהנה לך לפי סדר הדברים שרשמת.

אם יש מישהו שדופקים אותו חזק במדינה הזו אלה הם העצמאיים. הם משלמים פי כמה מיסים ואין להם ממש זכויות בביטוח הלאומי. לא תמיד זה כדאי להיות עצמאי.

1. אתה צודק, ישנם אוכלי חינם בכנסת. שרים שתפרו להם תיקים ולצערי הרב זוהי הקומבינה. מינוי שרים על מנת להשיג אג'נדה פוליטית. ראש ממשלת ישראל, על מנת לקדם את הא'גנדה הפוליטית שלו נאלץ להסכים לכל הקומבינה הזו. פוליטיקה זה דבר מושחת ומשחית וכמובן מסריח. אף אחד מעולם לא טען אחרת.

לגבי שרים שהם לא אוכלי חינם, לדוגמא שר האוצר. כמה שקשה לך לקלוט השכר שהוא מקבל מהמדינה ממש לא תואם את התפקיד ואת ההשכלה שלו. אדם כזה בסקטור הפרטי היה מרוויח הרבה יותר. ראש הממשלה למשל מקבל נטו נקי אולי 15 אלף שח. אני מכיר הרבה חברים שעובדים בהייטק שמביעים 20 אלף נקי בחודש. אז לקטר על משכורת השרים זה לא תמיד נכון. אבל אתה צודק, אלה שאוכלי חינם באמת מקבלים משכורות חינם. שוב פעם, אף אחד לא אמר שפוליטיקה זה לא מסריח.

2.שכר לימוד לסטודנט בישראל הוא 12,000 שח לשנה אם אינני טועה. קח סטודנט בישראל שמקבל מינימום של 22 שקל לשעה והוא יצטרך לעבוד 545 שעות. חברו באנגליה שמשלם 9,000 ליש"ט לשנה ומקבל 6 ליש"ט מינימום יצטרך לעבוד 1500 שעות וחברו האמריקאי שמשלם בין 30 ל 50 אלף לשנה ומקבל מעל ומעבר למינימום שזה 8 דולר לשעה, נגיד 10 דולר לשעה יצטרך לעבוד בין 3,000 ל 5,000 שעות בשנה. מדהים לא? אתה יודע שישנם סטודנטיות בארה"ב שמוכרות ביציות בכדי לממן את שכר הלימוד?

3. אמרתי כבר שהייתי בהודו נכון? פגשתי שם זוג מבוגר מדנמרק ושוחתתי איתם. בדנמרק אם אתה לא יודע האישה מקבלת שנה חופש בתשלום מהעבודה כאשר בישראל האישה מקבלת 3 חודשים בלבד. אבל מה? בדנמרק אנשים עושים מקסימום אבל מקסימום 2 ילדים (רוב רובם בכל מקרה). זוהי מדינה בה כמעט כולם שווים. רמת הפשע שם היא נמוכה ביותר שאנשים משאירים את הילד בעגלה מחוץ לבית לנמנם ושום דבר רע לא יקרה לו. שהסברתי להם על ישראל ועשינו השוואות הם נדהמו, פשוט נדהמו לשמוע שיש אנשים בישראל שעושים 6,8,10,12 ואפילו 14 ו 18 ילדים. הם לא הבינו מה התשוקה האלוהית הזו להביא לעולם 18 ילדים( מקרה אמיתי של אבו חליל מאום אל פאחם שנשוי ל 3 נשים ויש לו 18 ילדים). מביאים ילד אחד או שניים וזהו זה, נגמר הסיפור. אבל שיש לך אנשים בישראל שמשר**ים (לכבודך רועי 5) ללא הבחנה אתה ואחרים שבקושי גומרים את החודש משלמים את החשבון.

5. רק שתדע שביבי מבחינה אחת עשה בסדר ולכן שונאים אותו. ביבי קיצץ את הקיצבאות יותר מכולם וטוב שכך. זוהי אחת הסיבות מדוע לא סובלים אותו. לגבי טייקונים. אתה לא חושב שצריך לתת להם הקלות? קח את שרי אריסון לדוגמה. למה אתה חושב שהיא משקיעה יותר בישראל מאשר אמריקה? פשוט מאוד. כאן קל לה יותר לשמור יותר כסף מאשר שם. זה לא סוד. אבל שטייקון נמצא בארץ הוא גם מביא איתו עסקים ועבודות לאנשים. תאר לך שמחר שטראוס סוגרת את כל המפעלים שלה ומעבירה אותם לחו"ל? כמה אנשים יאבדו את עבודתם? כמה מובטלים יהיו? כנ"ל לגבי גברת אריסון.

6. יש לי ידידה גרושה עם 3 ילדים. למרבה הצער היא עשתה ילדים עם בן חלאה שמסרב לשלם לה מזונות ולקחת אחריות על הילדים שלו. לא רק זה, הוא התחתן בשנית ועושה עוד ילדים. זה באמת לא אשמתה שהוא זבל של בן אדם. אם המדינה הייתה תופסת אותו בביצים ומכריחה אותו לשלם המדינה לא הייתה צריכה לממן לאותה אישה וילדים דירה של עמידר. אבל שיש דראקים במדינה הזו אז אחרים גם סובלים.

חס וחלילה נזכיר את מאות הדירות המוזלות שהמדינה רוצה לבנות בבית שמש ובשאר מקומות בארץ עבור הציבור הדתי.

7. צודק בהחלט, המדינה יכולה להוריד בקלות את אחוז המע"מ ל 10 אחוזים, מחיר הדלק ל 6 שקל לליטר אם לא חמש ואפשר שכל מכונית משפחתית חדשה תעלה 70 אלף ש"ח. זהו חזון אחרית הימים ואפשרי ביותר. אבל אז נהפוך בדיוק לאמריקה. כלומר, שום הטבות סוציאליות, ענף רפואה וחינוך פרטי וכמובן, מוסדות ההשכלה הגבוהה לא יקבלו תמיכה מהממשלה ושכר לימוד לשנה יגיע לעשרות אלפי שקלים בשנה. האם אנחנו באמת רוצים את זה?

8. נהפוך הוא, מדינת ישראל היא מדינת רווחה. זאת הבעייה שלה, היא הפכה ליותר מדיי מדינת רווחה. בין 30 ל 40 מילארד שקל בשנה הולכים על רווחה במדינת ישראל. תקציב הביטחון הוא בערך 61 מילארד שקל. בטל את ה 30,40 מילארד לרווחה ותראה איך המיסים ירדו פלאים. זוכר את המחאה לצדק חברתי? בטח, מי לא. אחת הדרישות הייתה חוק חינוך חובה חינם מגיל 3 חודשים. אתה יודע מה זה אומר? פועטנים חינם לאלה שמביאים 6-18 ילדים ולא תורמים מאומה לחוזקה המדיני, כלכלי והצבאי של המדינה. עם הצעד הזה היה מאושר זה היה הופך להיות יום אבל לאומי לעובדים המעמד הנמוך שעובדים קשה והגון בשביל להביא פרנסה הביתה. למשפחה ממוצעת עם 2 או 3 ילדים קיצבאות הילדים שמושלמות הן בטל בשישים. גרושים ממש. אבל במידה והיו מבטלים את כל הקיצבאות? כמה כסף היה נחסך מכל אחד מאיתנו לשלם?

עכשיו תענה לי אתה. כבר הודיעו שבגלל שביבי ביטל את ה 10 האגורות הללו ממחיר הדלק המדינה תיכנס לגירעון של 450 מיליון שקל ומיטב "המומחים" בממשלה שוברים את הראש מאיפה להביא את הכסף הזה. בוא ואתן לך טיפ קטן ואפילו אני אתן לך לקטוף את הקרידיט. ישנם 70 אלף אוכלי חינם שאמורים ללמוד בכוללים. הם מקבלים 900 שקל בחודש תמיכה שזה פרוטות יחסית. תכפיל 70 אלף כפול 900 שקל כפול שנה ומה תקבל ? 756 מיליון שקל שהמדינה "שורפת" לחינם כל שנה. אולי תגיד לשרים לקצץ משם את ה 450 מיליון שקל בתור כיסוי לגירעון? לא רעיון טוב?

2. אני מסכים איתך שבארץ להיות סטודנט זה דיי פשוט מבחינת שכ"ל כשמשווים את זה לארה"ב או לאנגליה (ולא בבריטניה, כי אזורים מסויימים בבריטניה מעניקים השכלה גבוהה חינם). אבל אתה מסתכל על אוניברסיטאות העילית. בוא נודה בעובדות, אף אוניברסיטה בארץ היא לא MIT, הרווארד, ייל, קיימברידג' או אוקספורד. והתעודה שאתה מקבל מאוניברסיטה בארץ לא מקבילה לתעודה שתקבל מכל אחת מהאוניברסיטאות האלה. (לשם השוואה תבדוק כמה מרוויח בוגר ממוצע של האוניברסיטאות האלה לעומת בוגר ממוצע מת"א למשל).

3. ממוצע הילודה לאישה בישראל הוא 2.67. לא זה מה שמכביד על המערכת הישראלית.

5. אתה טועה. עופרה שטראוס אולי יכולה לעזוב את הארץ, אבל היא לא תיקח את המכונות המבנים והעובדים שלה איתה. היא תשאיר אותם בארץ וסביר להניח שתמכור למישהו אחר את המפעלים בתור עסק חי. אל תפחיד אותנו עם "בריחת הטייקונים" כי בוא נודה בעובדות - מחוץ לישראל הם לא טייקונים ולא אנשי עסקים מצליחים במיוחד והשוק שם הרבה יותר קשה מבחינת הצרכנים והרגולציה. כנ"ל לגבי שרי אריסון או יצחק תשובה.

אורן, נפלת מהירח?

בישראל יש 20% אבטלה? קריסה כלכלית? פשיטת רגל? אתה בוכה על עוד 10 אג' לליטר בנזין בזמן שהעולם צועד אל עבר משבר כלכלי יותר גרוע מהשפל הגדול ב-29. אם זה המחיר שצריך לשלם כדי לשמור על יציבות כלכלית אני מוכן לשלם גם 10 שקל לליטר בנזין.

בישראל האבטלה האמיתית (לא זאת מנתוני הלמ"ס) בישראל היא קצת פחות מ-20%. הממשלה שלנו הדפיסה המון כסף, ואני מאמין שלא היית במשבר של שנות השלושים - אבל המצב אז היה רע יותר מהיום.

וגם האינפלציה האמיתית בישראל גבוהה בהרבה ממה שהממשלה מפרסמת.

אבל מחירי הדלק לא מטרידים אותי אני חייב לציין. מטריד אותי שאין תח"צ נורמלית במדינה שמתיימרת להיות מערבית. ואני מוכן להתפשר בנושא - בוא נתחיל מתח"צ סבירה בגוש דן

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בארצות הברית אין נטישה של ערים והגירה המונית למדינות שנפגעו פחות מהמשבר כמו בשפל הגדול, אבל המצב באיחוד איום ונורא. חוב אדיר, אבטלה 20%, מדינות באיחוד פשטו רגל ושיפור לא נראה באופק. באירופה יוון בוערת, צרפת קורסת, בריטניה מקצצת ברווחה, איטליה, אירלנד וספרד בקושי צפות מעל המים. כלכלנים טוענים שאנחנו לא רחוקים מהשפל של שנות ה-30. העיקר בישראל בוכים על עוד 10 אג' ליטר בנזין ועל דירות יקרות בתל אביב.

בנוגע לאבטלה בישראל מי שמחפש עבודה מוצא עבודה. בארצות הברית הדרדרו למצב שקשה למצוא עבודה במקדונלס.

פורסם

רוחות המחאה נהוגות בידי אימפוטנטים ,כל מאבק או כל ניסיון מרד יסוכל וביבי יבחר שוב והגלגל יסתובב .

כל כותרת שלילית פתאום מקבלת פרופורציות אחרות ,לאחר מס' חודשים .

הכל קופץ ממנו כמו מטפלון או משריו .

שמולי סתם פוליטקאי ועסקן ,חפשו אותו בגוגל ,בדריקטריונים של חברות ,הוא כבר מצא את מקומו גם בלי המחאה ,האמת למה לא ?

איציק שמולי (לקוח מויקפדיה) בעל,תואר ראשון בחינוך מיוחד במכללת אורנים ...במקביל החל את לימודיו לתואר שני במדיניות ציבורית באוניברסיטה העברית בירושלים ולימודי תואר שני נוסף בלימודי משפטים באוניברסיטת בר אילן ולימודי רפואה בביה"ס לרופאים בצפת ומדעי המחשב בטכניון (את שניים האחרונים הוספתי לבד) ,על העילגות שלו אני נמנע מלכתוב .

אולי לפיד תיכף הוא מסיים דוקטורט :lol:

פוליטיקאים כמו פרס יושבים 70 שנה בפוליטיקה ונותנים דוגמא לבטלנים אחרים ,שקופצים על המציאה .

מספיק לבכות ,אין לנו בררה ,נלך לאן שיגידו לנו :roll:

פורסם

האאוץ' יצאתי דביל... מצטער לרגע חשבתי שמדובר על הדולר.טעות שלי :)

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם
האאוץ' יצאתי דביל... מצטער לרגע חשבתי שמדובר על הדולר.טעות שלי :)

לא יצאת דביל

כי הכל יחסי .

כמה אתה מרוויח מול כמה ההוצאות שלך כולל מחיר דלק .

ופה אנחנו נופלים בגדול .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...