Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והדלק עוד פעם עולה ,נמאס!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טיל כיפת ברזל עולה 200,000 ש"ח. כרגע בגלל שהמערכת בהרצה יורים שניים על כל גראד/קאסם.

אני כנראה אבחר ביחימוביץ'.

זו זכותך, רק שיש עוד דברים במדינה שצריכים המשך טיפול כמו דעת העולם הצבוע על הסכסוך עם הפלסטינאים.

אגב, לא ראיתי אותה מוותרת על ההעלה בשכר שלה כאות מחאה על החזירות

לא ידוע מה איתך, לי מאוד קשה לדמיין אותה נותנת נאומים באמריקה כמו נתניהו.

יש לנו את אחת הכלכלות החזקות בעולם, בעוד שלאמריקה והאירופאים מורידים את הדירוג אשראי ולנו מעלים.

השינוי הראשוני יתחיל ששטייניץ יעוף על טיל כיפת ברזל והחזירות תפסיק, וניהול הכספים יהיה פחות חובבני.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אדון MYSTOPP כפי שזכור לי לא רשמתי את המשפט שמופיע אצלך בציטוט. אני מבקש להבא שאתה מגיב על דבריו לפחות תהיה הגון ואל תביא בתור ציטוט דברים שלא אמרתי.

את זה כתבת או לא?

עכשיו, אם אפשר להפיל את איראן על הרגליים בלי להוציא דולר אחד על מלחמה ובלי להקריב חיי חייל אחד אבל בתמורה לשלם 8 שקל ויותר על ליטר בנזין האם זה לא שווה? הרי אם תהיה מלחמה כוללת גם ישראל תשתתף והוצאות בכסף ובחיי חיילים ישראלים שימותו ויפצעו, האם לא שווה לשלם 9 שקל לליטר ולהימנע מכל זה?

את בלבולי המוח על ארה"ב ואוסטרליה כתבת או לא?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אמיר 74 :

טיל כיפת ברזל עולה 200,000 ש"ח. כרגע בגלל שהמערכת בהרצה יורים שניים על כל גראד/קאסם.

אני כנראה אבחר ביחימוביץ'.

חוסר הבנה בסיסי !

כמה עולה לתקן נזק של טיל אחד שהורס דירה ? כמה עולה לשקם 4 פצועים ו2 נכים ? כמה עולה פיצויים על ילד שמת כשטיל פוגע בחדר שלו ? כמה עולה .... מקווה שהבנתם שהמשוואה אינה טיל מול טיל - היא טיל מול נזק פוטנציאלי !

חוץ מזה שגם לי נראה שהכי זול לשטח בתים של פעילי ג'יהד/חמס על כל רקטה (פתאום כל גראד עולה להם דירה שלמה ...ואז הם יעשו את החשבון אם כל גראד של 500$ שווה הרס הדירה של הטרוריסט.)

פורסם
אמיר 74 :

חוסר הבנה בסיסי !

כמה עולה לתקן נזק של טיל אחד שהורס דירה ? כמה עולה לשקם 4 פצועים ו2 נכים ? כמה עולה פיצויים על ילד שמת כשטיל פוגע בחדר שלו ? כמה עולה .... מקווה שהבנתם שהמשוואה אינה טיל מול טיל - היא טיל מול נזק פוטנציאלי !

חוץ מזה שגם לי נראה שהכי זול לשטח בתים של פעילי ג'יהד/חמס על כל רקטה (פתאום כל גראד עולה להם דירה שלמה ...ואז הם יעשו את החשבון אם כל גראד של 500$ שווה הרס הדירה של הטרוריסט.)

הוא שאל אני עניתי. לא נכנסתי לעניין של אם זה טוב או לא טוב, אם יקר או לא ומהן האפשרויות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אמיר 74 :

חוסר הבנה בסיסי !

שכחת את המבצע הצבאי שיבוא בעקבות ההרוגים בצד שלנו.

בכלל יש דברים שצריך להוציא מהמשוואה של התקציב, דברים כמו כיפת ברזל שמצילים חיי אדם לדוגמא.

פורסם
את זה כתבת או לא?

את בלבולי המוח על ארה"ב ואוסטרליה כתבת או לא?

אוסטרליה? מי דיבר על אוסטרליה בכלל? אהה שכחתי. הוד מעלתו לוקה בבעיה קשה של הבנת הנקרא. לך, לך תמשיך להתבכיין ולהמריד אחרים שקשה להם לחשוב בהיגיון אבל ממורמרים בגלל מחיר הדלק שעולה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אגב אם מישהו חושב שלרעיון שלי מגיע מקום בהודעה משלו או דביק משלו אני בעד.

אני חושב שאתה תמים\נאיבי\מנותק מהמציאות\חי בסרט אם אתה באמת מאמין למה שכתבת....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רק מחאה אחת יכולה לשנות משהו במדינה הזאת.

מחאה מחוץ לבית. אם כולם ימשיכו להתבכיין פה ובשאר האינטרנט כמה קשה להם וכמה הם מסכנים וכמה המדינה הזאת אוכלת יושביה, וכמה הממשלה הזאת רק השמידה את המדינה מ2008, הם ימשיכו לשבת במשרד שלהם, ימשיכו לנהוג על חשבונכם וכמובן יעלו לעצמם שוב את המשכורת.

אברה קדברה

פורסם
היינו ונשארנו פראיירים! ומחירי הדלק רק ימשיכו לעלות

הGTI תנוח בתקופה הקרובה, וימאהה XMAX יראה יותר כביש, איזה עוד ברירה יש לנו?

כול מי שצוחק על הפחיות כביש שהם רכיבי המיני,מתישהו יצטרף למועדון עם כזאת מגמה,איזה בררה יש? לקנות רכבים חסכונים,ופתאום עליות הדלק לא יהיו כאלה נוראיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני חושב שאתה תמים\נאיבי\מנותק מהמציאות\חי בסרט אם אתה באמת מאמין למה שכתבת....

תמים - השירות הצבאי, מלחמת לבנון השנייה, ושאר החיים שלי בערך דאגו לתמימות שלי תודה רבה .

נאיבי - לא ממש .

מנותק מהמציאות- מי לא רוצה להיות מנותק מהמציאות שהמציאות מסריחה במדינה מסריחה

חי בסרט - מקווה שיהיה סרט פורנו לפחות אבל משהו איכותי עם תקציב. :-D:-P:twisted:

המילה היחידה שיכולה להגדיר אותי בתור צעיר במדינת ישראל של 2012 היא מיואש !

אבל הרעיון שלי די נחמד אם היה מציאותי לא ? תמיד לימדו אותי שטוב לחלום . רק צריך להתעורר להגשים תחלומות.

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

YULIANX

אתה יודע את מי אתה מזכיר לי מר בחור?

את זה שאומר ואללה אני תמיד מתדלק ב100 שח ודופק את המערכת, עליית המחירים לא משפיעה עלי.

אם אתה חושב שאתה דופק את המערכת בגלל שאתה נוהג בפחית, אז תאמין לי שאלה שנוהגים בפחית נדפקים פעמיים

גם נוהגים בפחית.

גם משלמים אותו דבר על ליטר לדלק.

מקווה שיפול לך האסימון ביום מן הימים...

אברה קדברה

פורסם

טוב, לכל אלה שבוכים. אני יודע שבתור ישראלים זה קשה לנו לראות את חצי הכוס המלאה ואנחנו רואים רק את הריקה. אולי ננסה אחרת? אז למי שלא יודע אנוכי חזרתי משלוש שבועות בהודו. הודו, המדינה השניה בעולם אחרי סין מבחינת תושבים. הודו מכילה 1.3 מילארד תושבים. למי שלא יודע 1.3 מילארד שווים ל 1300 מיליון איש. רק לאחוז אחד יש רכב לעומת זאת הודו אחראית ל 10 אחוזים מכלל תאונות הדרכים בעולם. ממוצע הרוגים בכבישים הוא 14 איש על כל 10 אלף איש לעומת המערב שזה 2 הרוגים על כל 10 אלף איש.

דולר אחד שווה ל 50 רופי. משכורת ממוצעת של עובד בהודו היא 20 רופי לשעה או 3,000 רופי בחודש. אופנוע סוזוקי 1000 החדש עולה 1,350,000 רופי. שהם 27 אלף דולר. תושב הודי יצטרך לעבוד 450 חודשים בכדי לקנות כזה אופנוע. קולה חצי ליטר עולה 30 רופי, פיצה דומינס גודל לארג עולה 400 רופי. ליטר בנזין עולה 70 רופי וליטר סולר עולה 45 רופי. כלומר הודי יצטרך לעבוד 3 שעות וחצי בשביל לקנות ליטר בנזין או שעתיים ורבע לקנות ליטר סולר. לרוב רובם אין מקרר, אין מכונת כביסה, אין מיקרוגל ואין טלויזיה.

אז דיי לבכות, כמו שישנם את אלה שרמת החיים שלהם היא מעלינו יש את המסכנים שרמת החיים שלהם היא הרבה מתחתינו ואיך שהוא הם לומדים לחיות עם זה בשימחה.

עוד נתון

מחיר ליטר בנזין נכון להיום באיטליה הוא 1.9 יורו. ואתם עוד בוכים בישראל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
השקעה מחזירה את עצמה כשאתה מרוויח כסף. אתה לא תרוויח כסף אלא תוציא כסף ועוד הרבה יותר ממה שאתה מוציא כרגע.

אתה בעצם בוכה על תצרוכת דלק של ליטר ל-12 קילומטר במכונית בה אתה נוסע כיום. מה שאתה מתכנן לעשות כדי לפתור את ה"בעיה" זה לקחת רכב חדש מהחברה שזה אומר בערך 90-100 אחוז מס? ירידת ערך גבוהה יותר, ביטוח יקר יותר, וכנראה ליסוע ברכב פחות נוח כי אתה יורד בגודל הרכב. והכל בשביל להרוויח עוד 3-4 קילומטר לליטר.

את האמת שאני לא יורד בקטגורייה,

אני נשאר בסופר מיני,

ואני כנראה ארוויח נוחות עדיפה מרכב אירופאי מאשר רכב קוריאני (עם כמה שהקוריאנים עלו).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
YULIANX

אתה יודע את מי אתה מזכיר לי מר בחור?

את זה שאומר ואללה אני תמיד מתדלק ב100 שח ודופק את המערכת, עליית המחירים לא משפיעה עלי.

אם אתה חושב שאתה דופק את המערכת בגלל שאתה נוהג בפחית, אז תאמין לי שאלה שנוהגים בפחית נדפקים פעמיים

גם נוהגים בפחית.

גם משלמים אותו דבר על ליטר לדלק.

מקווה שיפול לך האסימון ביום מן הימים...

אני לא חושב שאני דופק את המערכת,הפנדה גורמת לי להיפגע פחות.

נכון אנחנו משלמים אותו דבר,אך נוסעים יותר,וכול עוד אני אוהב את הפחית שלי לא רק בגלל החיסכון,אצלי האסימון נפל למקום של העודף ולא למכונה.:splat:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...