Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והדלק עוד פעם עולה ,נמאס!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פילון... למה, אתה לא מתבכיין?

כל מה שאני רואה פה בפורום בשנה וחצי האחרונות זה שירשורי בכי על הדלק ומחירו העולה.

נתקלתי בשירשור על מחירו העולה של הדלק משנת 2004 שאנשים בכו שעומד לעבור את ה-5 ש"ח.

מי שמנסה לעשות משהו, רק נקטל פה בתגובות. כמו היוזמה של החרמת התחנות הגדולות למשל.

מי שמכיר אותי יודע יפה מאד, שאני אחד מאלה שעובדים קשה מאד למחייתם. מפוזר עליי מספיק מידע פה בפורום כדי לקבל תמונה.

ואני חופשי על הבר אומר: אתם, רבותיי, בוכים כמו תינוק שהזיזו לו את המוצץ ממדף אחד למדף שני. כל הזמן. נון סטופ. אחת לחודש.

וזה מאד נמאס.

קשה לכם לשלם על דלק? אל תסעו.

קשה לי לשלם על דלק, בדיוק כמוכם. האם אני בוכה כמו עומו על זה פה בפורום? לא. אני מקצץ בנסיעות שלי היכן שניתן.

מנהלים, אני מבקש מאד, לסגור את שירשורי הבכי האלה לפני שהם יגדלו כתופעת טבע הרסנית.

כמה אפשר לשמוע תינוקות בוכים?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוזר מאוד, כל כך הרבה תגובות שמסבירות את שני הצדדים של המטבע אבל בכל זאת אתה מסרב להבין וממשיך לבכות. לא מאשים אותך. זה בגנים של רוב הישראלים. הרי ידוע שבני ישראל היו עם קשה עורף. הם היו עבדים 430 שנים, האל "הטוב" בא לגאול אותם ואחרי שחצו את ים סוף התחילו להתבכיין ללא הפסקה עד כמה היה טוב להם במצרים.

באיטליה מחיר ליטר הגיע ל 1.99 יורו.

Cerebral Cortex אתה בטוח שאתה לא מושתל של משרד האוצר ??

כי אני זוכר שעוד בתחילת מחאת הדלק, אתה נרשמת לאחד מדפי הפייסבוק שנפתחו במטרה למחות על מחירי הדלק.

נשאלת השאלה: איזה אדם עושה "לייק" לדף מחאה, בעוד כל מה שהוא עושה מהרגע הראשון זה לנסות ולמסמס את רצון

האנשים למחות.

אחת מן השניים. או שאתה מושתל ממשלתי בתפקיד, או שאתה טרול ודמגוג בשקל שכל תפקידו זה לזרוע בלבול, דה-מורליזציה ולמסמס

את המחאה עם סיפורי ארה"ב שלך, שלמען האמת כבר יצאו לי מכל החורים.

מי אתה, חתיכת חוצפן שכמוך, שתכנה אנשים "בכיינים " בפורום זה? אנשים שעובדים קשה למחייתם, וכל מה שהם רואים

לנגד עיניהם זה עוד ועוד משכרם הולך ונשחק, נגנב בשלל תירוצים, בעוד האליטות רק ממשיכים להתעשר ומשרד האוצר מתהדר בצמיחה שלעולם לא מחלחלת למטה.

אם אתה נהנה להשדד ונהנה מידו הארוכה של האוצר עמוק בתוך הכיס שלך- זכותך. זה כנראה עושה לך נעים...היד.

אבל לכתוב על אנשים שהם בכיינים כיוון שהם נאלצים שוב ושוב לראות את רמת חייהם נשחקת, זו חוצפה שאין כדוגמתה.

הגיע הזמן שתוציא את ראשך מבין הרגליים ותביט סביב, כי מסתבר שאין לך מושג מה קורה שם.

אגב, ביקשתי ממך כבר מספר פעמים שתגבה את כל ההצהרות הנשגבות שלך ע"י מספרים - כמו גם את נושא עודף גביית המיסים

הנאמד במילארדים, בעוד האוצר טוען שוב ושוב שיווצר חור בתקציב.

כל עוד אתה לא מסוגל לעשות זאת, אתה תמשיך להראות בעיניי כדמגוג, טרול ומושתל...ולא מהחכמים שבהם.

תעזוב אותו, אל תתיחס לרמה כזו של אנשים, בין אם ישראלי או לא.

אם כבר אמרת שאני "הישראלי המצוי" - תחשוב פעמיים, אתה כאן הברברי החוצפן חסר הבושה המעיז בלי להכיר אותי לכנות אותי - אזי הישראלי המצוי חסר התרבות זה אתה, בגלל אנשים כמוך מצביעים על כל תיירי ישראל בעולם, בגלל אנשים כמוך אשר מחפשים תהילה וירטואלית (באינטרנט, כאן בפורום) המדינה לא תגיע לשום מקום חוץ מלעמוד באותו המקום.

מהיכן אתה יודע מה הוא מצבי ? איך אני מתפרנס? האם נטל הדלק קשה לי או לא ? - חוצפן, "עבריין מקלדת" , נראה אותך מעיז להתייצב מולי פיזית ולומר את מה שאמרת.

לא אתפלא שאתה שמאלני שחיי בבועה שיהיה כאן שלום גם , שלא תבין לא נכון אני לא ימני קיצוני אפילו, הייתי רוצה כאן שלום בלי אלימות ופיגועים אבל כאיש אשר נוטה יותר לימין אני מתמודד עם המציאות ומבין את המצב בעוד שאתה רק חולם בהקיץ, אבל זה ככה בלי קשר.

וכאחד שרשום כאן בפורום סה"כ שנה (מאז 2011), ביחס למונה ההודעות שלך אני מבין שאתה קצת נואש ומחפש עם מי לדבר, אז אתה מוצא כאן את הפורום כי הוא חינמי ? או שאתה חסר מעש ? חלילה לא אישי או משהו אבל לא כדאי לשרוף זמן כה יקר של חיים על ישיבה ממושכת של שעות על גבי שעות על המחשב.

פורסם
Cerebral Cortex אתה בטוח שאתה לא מושתל של משרד האוצר ??

כי אני זוכר שעוד בתחילת מחאת הדלק, אתה נרשמת לאחד מדפי הפייסבוק שנפתחו במטרה למחות על מחירי הדלק.

נשאלת השאלה: איזה אדם עושה "לייק" לדף מחאה, בעוד כל מה שהוא עושה מהרגע הראשון זה לנסות ולמסמס את רצון

האנשים למחות.

אחת מן השניים. או שאתה מושתל ממשלתי בתפקיד, או שאתה טרול ודמגוג בשקל שכל תפקידו זה לזרוע בלבול, דה-מורליזציה ולמסמס

את המחאה עם סיפורי ארה"ב שלך, שלמען האמת כבר יצאו לי מכל החורים.

מי אתה, חתיכת חוצפן שכמוך, שתכנה אנשים "בכיינים " בפורום זה? אנשים שעובדים קשה למחייתם, וכל מה שהם רואים

לנגד עיניהם זה עוד ועוד משכרם הולך ונשחק, נגנב בשלל תירוצים, בעוד האליטות רק ממשיכים להתעשר ומשרד האוצר מתהדר בצמיחה שלעולם לא מחלחלת למטה.

אם אתה נהנה להשדד ונהנה מידו הארוכה של האוצר עמוק בתוך הכיס שלך- זכותך. זה כנראה עושה לך נעים...היד.

אבל לכתוב על אנשים שהם בכיינים כיוון שהם נאלצים שוב ושוב לראות את רמת חייהם נשחקת, זו חוצפה שאין כדוגמתה.

הגיע הזמן שתוציא את ראשך מבין הרגליים ותביט סביב, כי מסתבר שאין לך מושג מה קורה שם.

אגב, ביקשתי ממך כבר מספר פעמים שתגבה את כל ההצהרות הנשגבות שלך ע"י מספרים - כמו גם את נושא עודף גביית המיסים

הנאמד במילארדים, בעוד האוצר טוען שוב ושוב שיווצר חור בתקציב.

כל עוד אתה לא מסוגל לעשות זאת, אתה תמשיך להראות בעיניי כדמגוג, טרול ומושתל...ולא מהחכמים שבהם.

אני קורא את התגובה שלך ופשוט מגחך. עובד של משרד האוצר? וואלה הלוואי. מי אני? בסך הכל ישראלי שחזר לארץ אחרי שחיי בגולה במשך תקופה ארוכה. אם באמריקה יכולתי להרשות לעצמי בתור רווק להיות בעלים של אופנוע ספורט חדש, אופנוע ספורט משומש ואופנוע שטח חדש הרי בישראל אני נוסע על פורד פיאסטה חבוטה שנת 96. אבל אתה יודע מה? אני מאושר בחלקי. למה? כי נפל לי האסימון, אני משתמש בשכל שלי ואני מבין שיש שיטה בחיים שנקראת "המקל והגזר". לא חסרים ישראלים שלמרבה האירונייה לאחר שקיבלו את האזרחות האמריקאית שלהם הבינו שזה לא מי יודע מה. הדשא של השכן הוא לא ממש ירוק או לא כל הנוצץ הוא זהב ובאמריקה הדולרים לא גודלים על העצים. אתה לא מאמין לי? אתה חושב שאני מדבר שטויות? עובדה, קח את אקי אבני וסנדי בר. כמה שפה הם היו קליברים הם הבינו שבאמריקה הכסף לא גדל על העצים והם לא היחידים. ואם להפוך את זה לעוד דרמתי ורומנטי אני את הזכות שלי לחיות בארה"ב איבדתי בכך שאני חיי כאן כבר כמה שנים ברציפות. אז בבקשה, די לזי*ן בשכל ולטעון שאני מושתל של האוצר.

בבקשה ממך אל תבכה לי על השכבות החלשות ואל תהיה הדובר שלהם. כי אם כל הכבוד ויש הרבה כבוד במידה ולא הייתה שיכבה חלשה או שמדינת ישראל לא הייתה רואה שליחות לסייע להם המיסים לא היה כאלה גבוהים. אז אפשר לומר שהמדינה גובה מיסים כבדים בכדי לעזור להם. וכאשר יש עלייה במיסים זה בין הייתר כי ישנה שחיקה בקיצבאות וכדי לשפר אותם גובים עוד מיסים בין הייתר. אז אנא ממך, אל תבכה לי על אנשים אחרים. "נהנה מיידו הארוכה של האוצר"? אני מאחל לך שאתה תחייה מהמשכורת שאני מקבל אולי תלמד להעריך מה זה כסף שמוורח בזיעת אפיים. לא פעם נאמר "איזהו עשיר השמח בחלקו" אז אם תהיה כמוני ותהיה מאושר בכך שאתה נוסע בפיאסטה 96 וגר בבית ישן יחסית אבל תהיה עוד יותר מאושר בכך שיש לך בריאות אז תהיה עשיר יותר מעופרה שטראוס אפילו. חברו הקרוב ביותר של דונלד טרמאפ פעם אמר ש" Happiness has nothing to do with money". מיכוון שאתה מתיימר להיות חכם אני אתן לך להבין לבד מה זה אומר.

אני מציע לך בחום ומכל הלב לטוס להודו ולראות איך אנשים חיים שם. לרוב רובם אין מכונות כביסה, אין מקרר ומעטים יודעים מה זה DVD בכלל. שלא לדבר על קונסולות משחקים כמו XBOX וPLAY STAITION זה שאתה ואחרים אוהבים "להתבכיין" כל הזמן עד כמה שחרא פה וקשה והחיים בלתי נסבלים זה כי אתה כנראה צאצא רחוק של אחד מבני ישראל שאחרי שיצאו ממצרים כבר התבכיינו עד כמה רע להם והם רוצים לחזור. כמו שאמרתי לא פעם ולא פעמיים. ההורים שלי ועוד הרבה הורים של אנשים אחרים עלו לכאן שהמדינה היו בחיתולים. היה עוני בלתי יאמן, היה קשה והיו מלחמות וסיכון על קיומם ריחפה רוב ימי חייהם מעל ראשם. למרות כל זאת מעולם אבל מעולם לא שמעתי את הורי מתלוננים עד כמה קשה ורע להם כאן. נהפוך הוא, אני מודה להם על כך שהם החליטו לעזוב הכל ולעלות לארץ. אלמלא עשו זאת הייתי היום עני ומרוד בלי גרוש על התחת. אז קצת הערכה ממך למדינה שאבותייך בנו בזעת אפם לא תזיק.

לגבי כל המילארדים שהיו עודפים, טוב, עכשיו אתה בטח יכול לשכוח מהם. המדינה החליטה לבטל כמעט או לבטל כליל את המס על הסולר לחברת החשמל וזאת בכדי למנוע עלייה מסיבית של תעריפי החשמל. בכך המדינה מפסידה עשרות עם לא מאות מליוני ממיסים. כנ"ל על הדלק, המדינה מפסידה מעל 450 מיליון שח בכך שביבי ביטל את העשר עגורות בכדי למנוע מצב של 8 שקלים לליטר בשירות עצמי. ויש עוד ועוד. אז תפסיק לבלבל בביצ*ם על עודף של 12 מילארד כי הם התחילו להיעלם ממזמן.

כמובן שהמדינה לא מושלמת ולא גן עדן. זה שישנם מגזרים שמחליטים להביא ילדים לעולם כאילו אין מחר וכאילו הכסף גודל על העיצים ברור שזה ידפוק אחרים. כנ"ל לאוכלי החינם בממשלה. לא כולם אוכלי חינם אבל יש הרבה כאלה. יש בהחלט מה לשפר.

אז ביום הזה אולי מדינת ישראל תהפוך לארץ זבת חלב ודבש אבל עד אז החיים לא ממש קקה כמו שאתה ואחרים מתבכיינים.

קצת כבוד והערכה למדינה הזו לא יזיקו לך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

Cerebral

תודה שהוכחת במו פיך את כל מה שכתבתי עליך.

אני מבין שאם סיפורי ארה"ב שלך לא משכנעים מספיק, צריך להרחיק עד להודו עכשיו :lol:

קצת כבוד והערכה למדינה הזו לא יזיקו לך.

חוצפן, כבר אמרתי את זה עליך ?

כי אין לך מושג וחצי מושג ירוק מי אני, מהי המורשת שלי, ומה עשיתי \ עושה בשביל המדינה.

עכשיו נפל לי האסימון. אתה מאלה שאין להם הרבה, אז אתה מעדיף לחיות לפי המוטו של צרת רבים חצי נחמה,

כלומר, אם לך רע אז שלכולם יהיה רע . אתה כנראה מזוכיסט אם אתה עובד כלכך קשה לדבריך, הממשלה רק

נוגסת עוד ועוד ועוד מהכסף שהרווחת בזעית אפיך ואתה עדיין מאושר מכך.

מזוכיזם, אין לי הסבר אחר.

שר האוצר שלנו מתדהדר כל השכם וערב בצמיחה וירידה באבטלה, ואתה לעומת זאת נאלץ לחיות משל היית בימי הצנע,

ועדיין טוב לך עם זה. הזוי, פשוט הזוי.

אגב, ה 12 מילארד היו לשנת 2010 בלבד, וסכום דומה ב 2011 אבל אתה כמו תוכי חוזר על דברי האוצר שיש חור בתקציב.

פורסם

מיכוון שאותי לימדו דרך ארץ אני לא ארד לרמה הרדודה שלך. אני בספק אם באמת עשית את כל מה שאתה מבלבל בביצ*ם עליו. אדם שנתן ותרם למדינה ועדיין עושה זאת לא מתבכיין עד כמה חרא וקשה ושאי אפשר לחיות כאן. אז את סיפורי הסבתא אתה יכול לחסוך ממני.

תגיד לי, זה שאני מעדיף לנסוע ברכב פשוט זה אומר שאני סובל? להיפך, שים לב, אני מאושר יותר ממך. אני מנסה להסביר לך בצורה הגיונית בצירוף הסברים והוכחות אבל מה לעשות. אתה נעול בשלך. אתה החלטת שחרא וקקה כאן. אבל אתה מסכן, כי במקום להיות אמיץ עם ביצים ואומץ כל מה שאתה עושה הוא להתבכיין. קום, עסוף את מטלטלייך ועזוב למקום שבו תהיה מאושר. למה להתבכיין כל הזמן ולמרר לאנשים את החיים? נמאס כבר לשמוע את הבכי שלך.

קשה לך כנראה להבין שיש אנשים שלמרות שהם יכולים להרשות לעצמם הם מעדיפים לחיות צנוע.

את השם סטיב גוב'ס אתה מכיר? אם תקרא קצת על הבן אדם אתה תבין שעד יום מותו הוא לא התפאר בחליפות פאר או במכוניות יוקרה. אם תבקר בבית שלו אתה תסרב להאמין שזה ביתו של סטיב ג'ובס האגדי. הבית ותכולתו הם פשוטים ביחס לגודלו של הבן אדם.

את וורן באפט אתה מכיר? אחד מהאנשים העשירים ביותר בעולם. אם תלך לבית שלו אתה לא תאמין שהוא גר שם. הוא גר באותו בית צנוע מעל ל 30 שנים. הרכב שלו צנוע גם כן וישן אף הוא.

אז מה הבעיה שלך בדיוק? מי אמר שאני סובל? מי אמר שאני רוצה שכולם יסעו במכוניות ישנות? אבל אתה במקום להבין ולקלוט אוהב רק להתבכיין ולבכות. אז תמשיך לעשות כן, מי יודע, אולי חג הפסח הזה תצא מעבדות לחירות ותוכל להגר לקנדה או נורוגיה. שם הבכי שלך יפול על אוזניים ערלות.

חג חירות שמח לך.

נ.ב

באפט מדורג האיש העשיר השלישי ביותר בעולם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
מיכוון שאותי לימדו דרך ארץ אני לא ארד לרמה הרדודה שלך. אני בספק אם באמת עשית את כל מה שאתה מבלבל בביצ*ם עליו. אדם שנתן ותרם למדינה ועדיין עושה זאת לא מתבכיין עד כמה חרא וקשה ושאי אפשר לחיות כאן. אז את סיפורי הסבתא אתה יכול לחסוך ממני.

תגיד לי, זה שאני מעדיף לנסוע ברכב פשוט זה אומר שאני סובל? להיפך, שים לב, אני מאושר יותר ממך. אני מנסה להסביר לך בצורה הגיונית בצירוף הסברים והוכחות אבל מה לעשות. אתה נעול בשלך. אתה החלטת שחרא וקקה כאן. אבל אתה מסכן, כי במקום להיות אמיץ עם ביצים ואומץ כל מה שאתה עושה הוא להתבכיין. קום, עסוף את מטלטלייך ועזוב למקום שבו תהיה מאושר. למה להתבכיין כל הזמן ולמרר לאנשים את החיים? נמאס כבר לשמוע את הבכי שלך.

קשה לך כנראה להבין שיש אנשים שלמרות שהם יכולים להרשות לעצמם הם מעדיפים לחיות צנוע.

את השם סטיב גוב'ס אתה מכיר? אם תקרא קצת על הבן אדם אתה תבין שעד יום מותו הוא לא התפאר בחליפות פאר או במכוניות יוקרה. אם תבקר בבית שלו אתה תסרב להאמין שזה ביתו של סטיב ג'ובס האגדי. הבית ותכולתו הם פשוטים ביחס לגודלו של הבן אדם.

את וורן באפט אתה מכיר? אחד מהאנשים העשירים ביותר בעולם. אם תלך לבית שלו אתה לא תאמין שהוא גר שם. הוא גר באותו בית צנוע מעל ל 30 שנים. הרכב שלו צנוע גם כן וישן אף הוא.

אז מה הבעיה שלך בדיוק? מי אמר שאני סובל? מי אמר שאני רוצה שכולם יסעו במכוניות ישנות? אבל אתה במקום להבין ולקלוט אוהב רק להתבכיין ולבכות. אז תמשיך לעשות כן, מי יודע, אולי חג הפסח הזה תצא מעבדות לחירות ותוכל להגר לקנדה או נורוגיה. שם הבכי שלך יפול על אוזניים ערלות.

חג חירות שמח לך.

נ.ב

באפט מדורג האיש העשיר השלישי ביותר בעולם.

אני מצטער אבל כל מה שכתבת פה הוא נכון אם אתה באמת מאמין למה שאנשים כותבים במקום מה שהם עושים

הבחור שהגיב לך פה צודק בחלק מהדברים .

אני רוצה שתבין משהו הדלק עלה בשנתיים האחרונות ב 3 שקל 70 אחוז מהם מיסים - אז עם כל הכבוד והרצון להבין את המיסים בארץ יש גבול אף אחד פה באמת לא סומך על זה שהוא יתעשר אבל אנשים רוצים לחיות בכבוד .

וכשהאוצר אומר שהוא יפגע בכל מיני העלאות מיסים וכל מיני שטויות - ב3 שנים האחרונות מעבר לדלק עלו ביותר מ40 אחוז

- מוצרי צריכה כמו גבינה חלק ועוד..... (תחפש את מחירי תנובה מאז שאייפקס השתלטו עליהם - ושים לב אמנם חברה פרטית אבל על זה יש מס יחסי )

- מים , מישהוא אמר בצורת ?

- חשמל שממשיך לעלות ללא סיבה אמיתית מעבר לרצון של המדינה לכסת"ח אחריי חברה לא יעילה מסואבת ומושחתת .

- ארנונה שכל שנה עולה ב 10 אחוז - אני גר בפ"ת וב 3 שנים האחרונות עלתה הארנונה מ 350 שקל לחודש ל 500+

-3א - לא מכיר תבדוק .

- להזכירך ביבי הבטיח שהוא יוריד את מדרגות המיסוי הישיר ב 5 אחוז - מאז ההבטחה שלו שבעקבותיה התחילו כל העליות מיסים הללו הוא הספיק להוריד ב 1 אחד .

ולגביי הטענה שלך לארה"ב על כל בן אדם אחד שחזר יש 20 שנשארו שם (_מעניין למה ?)

לגביי הודו - אז עכשיו אנחנו מדינת עולם שלישית ? אתה משלם מיסוי כמו תושב הודו ?.

ממשלת הליכוד היא הממשלה הכי שקרנית והכי גרועה שהייתה במדינה היא פגעה בעם וגרמה נזק שאני חושב שאת ההשלכות של מעשיה לא יתקנו עוד עשרות שנים .

רק שתבין מחיר הדלק אמור לעלות ב22 אגורות בזמן הקרוב בגלל שמחיר הדלק עלה אבל ......

תבדוק את עבור מחיר הדלק http://www.oil-price.net/

ותראה שמאז ה25.2 הדלק ירד ב 3 דולר לחבית , אז מה קרה ? איך הדלק עולה עוד פעם ? לא ראיתי שהוא הגיע למחיר הזה ב 25 לפברואר . אז בבקשה פעם הבאה לפני שאתה מדבר תבדוק את מה שאתה אומר . אני אישית כבר לא מאמין לביבי ולשטייניץ

אני חושב שהם עובדים עבור מישהוא אחר , והמישהוא הזה הוא לא העם .

פורסם

2.42 שקלים בנמל 8 שקלים במיכל הדלק.

לי נמאס משטייניץ היהיר ומכץ השמנמן!

חייבים לעשות משהו ולא! אני לא מדבר על לעמוד בכיכר רבין ולצעוק "צדק חברתי!"

רעיונות?

פורסם
אני מצטער אבל כל מה שכתבת פה הוא נכון אם אתה באמת מאמין למה שאנשים כותבים במקום מה שהם עושים

הבחור שהגיב לך פה צודק בחלק מהדברים .

אני רוצה שתבין משהו הדלק עלה בשנתיים האחרונות ב 3 שקל 70 אחוז מהם מיסים - אז עם כל הכבוד והרצון להבין את המיסים בארץ יש גבול אף אחד פה באמת לא סומך על זה שהוא יתעשר אבל אנשים רוצים לחיות בכבוד .

וכשהאוצר אומר שהוא יפגע בכל מיני העלאות מיסים וכל מיני שטויות - ב3 שנים האחרונות מעבר לדלק עלו ביותר מ40 אחוז

- מוצרי צריכה כמו גבינה חלק ועוד..... (תחפש את מחירי תנובה מאז שאייפקס השתלטו עליהם - ושים לב אמנם חברה פרטית אבל על זה יש מס יחסי )

- מים , מישהוא אמר בצורת ?

- חשמל שממשיך לעלות ללא סיבה אמיתית מעבר לרצון של המדינה לכסת"ח אחריי חברה לא יעילה מסואבת ומושחתת .

- ארנונה שכל שנה עולה ב 10 אחוז - אני גר בפ"ת וב 3 שנים האחרונות עלתה הארנונה מ 350 שקל לחודש ל 500+

-3א - לא מכיר תבדוק .

- להזכירך ביבי הבטיח שהוא יוריד את מדרגות המיסוי הישיר ב 5 אחוז - מאז ההבטחה שלו שבעקבותיה התחילו כל העליות מיסים הללו הוא הספיק להוריד ב 1 אחד .

ולגביי הטענה שלך לארה"ב על כל בן אדם אחד שחזר יש 20 שנשארו שם (_מעניין למה ?)

לגביי הודו - אז עכשיו אנחנו מדינת עולם שלישית ? אתה משלם מיסוי כמו תושב הודו ?.

ממשלת הליכוד היא הממשלה הכי שקרנית והכי גרועה שהייתה במדינה היא פגעה בעם וגרמה נזק שאני חושב שאת ההשלכות של מעשיה לא יתקנו עוד עשרות שנים .

רק שתבין מחיר הדלק אמור לעלות ב22 אגורות בזמן הקרוב בגלל שמחיר הדלק עלה אבל ......

תבדוק את עבור מחיר הדלק http://www.oil-price.net/

ותראה שמאז ה25.2 הדלק ירד ב 3 דולר לחבית , אז מה קרה ? איך הדלק עולה עוד פעם ? לא ראיתי שהוא הגיע למחיר הזה ב 25 לפברואר . אז בבקשה פעם הבאה לפני שאתה מדבר תבדוק את מה שאתה אומר . אני אישית כבר לא מאמין לביבי ולשטייניץ

אני חושב שהם עובדים עבור מישהוא אחר , והמישהוא הזה הוא לא העם .

לומר לך את האמת? הרבה רוצים לחזור אבל הם לא מסוגלים. זה לא שהם שונאים או לא אוהבים את ישראל, נהפוך הוא. הם אוהבים אותה יותר מדיי. הם רואים חדשות באינטרנט, מבקשים ערוצים ישראלים בכבלים או מתקינים צלחות בשביל לקלוט ערוצים כאלה, נוסעים עשרות קילומטרים בשביל לקנות אוכל ישראלי ואפילו רושמים את הילדים שלהם לבתי ספר פרטיים ששם מלמדים עברית. הבעייה היא שכואב להם לחיות כאן ולראות את אנשים הורסים את המדינה שהסבים שלהם בנו.

מה הקטע שלך עם הודו בדיוק? אולי באמת כדאי שתבקר שם. ככה אולי תבין שלמרות שהחבר שלך מתבכיין שיש לו חיים קקה ושקשה כאן נורא ואיום הוא חיי חיים של מלך. אז במקום לבכות ולהתבכיין צריך להבין שיש אנשים שחיים ברמה מעלינו ויש גם מתחתינו.

ברור שמחיר הדלק עלה למרות שמחיר הנפט ירד. המדינה ממסה את הדלק יותר, זה לא סוד. למה? צריך לשלם עבור מערכת החינוך, הבריאות, קיצבאות שונות וכמובן יש למדינה גם חשבונות לשלם. מפריע לך? אין בעייה, קום ותקים מפלגה שתבטיח להפסיק את כל הקיצבאות של הביטוח הלאומי, בעצם, בטל את הביטוח הלאומי בכלל כמו באמריקה. בצורה זו תחסוך למדינה 30 מילארד שקל שהיא משלמת על הקיצבאות בשנה. זה בטוח יוריד את מחיר הדלק.

ואחרון חביב, מה זה בדיוק עבורך לחיות בכבוד? אתה רואה אנשים אוכלים מהזבל? אתה רואה אנשים זרוקים על המדרכות גוססים ולאף אחד לא איכפת? אתה רואה גופות של אנשים בשולי הכבישים? אתה רואה אנשים עור ועצמות? כנראה שכן. כי אתה אומר שאנשים לא חיים בכבוד כאן.

פורסם
Cerebral

תודה שהוכחת במו פיך את כל מה שכתבתי עליך.

אני מבין שאם סיפורי ארה"ב שלך לא משכנעים מספיק, צריך להרחיק עד להודו עכשיו :lol:

חוצפן, כבר אמרתי את זה עליך ?

כי אין לך מושג וחצי מושג ירוק מי אני, מהי המורשת שלי, ומה עשיתי \ עושה בשביל המדינה.

עכשיו נפל לי האסימון. אתה מאלה שאין להם הרבה, אז אתה מעדיף לחיות לפי המוטו של צרת רבים חצי נחמה,

כלומר, אם לך רע אז שלכולם יהיה רע . אתה כנראה מזוכיסט אם אתה עובד כלכך קשה לדבריך, הממשלה רק

נוגסת עוד ועוד ועוד מהכסף שהרווחת בזעית אפיך ואתה עדיין מאושר מכך.

מזוכיזם, אין לי הסבר אחר.

שר האוצר שלנו מתדהדר כל השכם וערב בצמיחה וירידה באבטלה, ואתה לעומת זאת נאלץ לחיות משל היית בימי הצנע,

ועדיין טוב לך עם זה. הזוי, פשוט הזוי.

אגב, ה 12 מילארד היו לשנת 2010 בלבד, וסכום דומה ב 2011 אבל אתה כמו תוכי חוזר על דברי האוצר שיש חור בתקציב.

הוא מדבר מניסיון אישי. (לדעתי לעניין) אתה מיילל מאחורי המקלדת. אם לדעתך בחו"ל כל סמרטוט בלי מקצוע והשכלה חי טוב תהגר ושיהיה לך בהצלחה.

פורסם
הוא מדבר מניסיון אישי. (לדעתי לעניין) אתה מיילל מאחורי המקלדת. אם לדעתך בחו"ל כל סמרטוט בלי מקצוע והשכלה חי טוב תהגר ושיהיה לך בהצלחה.

נו, עוד גאון של אמא.

אל תכניס לפי מילים שלא אמרתי. לא דיברתי בשום מקום על הגירה.

כל מה שקליפת מוח הוכיח עד כה זה שהוא נכשל כלכלית בארה"ב וגם בארץ הוא לא עושה חייל.

כל שאתה הוכחת זה שיש לך כשל בהבנת הנקרא.

איזה בנאדם נרשם לדף מחאת דלק רק כדי לשכנע אנשים לא למחות ? בעגה האינטרנטית - בהנחה שהוא לא עובד משרד האוצר -

מדובר בטרול. טרול משעמם למדי (ארה"ב ארה"ב ארה"ב)

אני רק שואל את עצמי, מתי אנשים יגידו : עד כאן ! ב 9 שקלים לליטר ב 10 ? ניחושים יתקבלו בברכה.

וככה סתם על הדרך, רק לאחרונה החלפתי רכב שהיה בבעלותי כ 17 שנים, אז אל תספרו לי מעשיות על פיאסטה חבוטה 96.

אני בהחלט לא מאלה שמחפשים סמלי סטטוס. ומר קליפת מוח, אל תבחן את הפטריוטיות שלי. אני - שלא כמוך - מעולם לא היגרתי מהארץ.

נשאלת השאלה, למה למען השם אתם מסכימים לכך שגונבים מכם כסף בשלל תירוצים, כסף שעבדתם קשה עבורו.

מים, חשמל, ארנונה, לחם, אורז, דלק, ארנונה, רישוי ועוד ועוד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...