Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שווה לשחק בחיים שלך.

נכון שהסיכוי להידרס יותר גדול מהסיכוי להיפגע מגראד אבל אתה גם לא עושה פיקניק באמצע הכביש.

גם אין מה לרוץ ולצלם. ממילא יש לנו כל כמה זמן שידור חוזר (גם אני מהאיזור המופגז).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אתמול הייתה לי חוויה בין המלחיצות של החיים.

החנתי את האוטו, ברוורס, יצאתי מהרכב כך גם אחותי. שומעים את האזעקה(הראשונה שהייתה) ומתחילים לרוץ, האחות צועקת ששכחתי לנעול, כנראה שאני אוהב את הרכב יותר מהחיים וחזרתי לנעול אותו. רצתי חזרה וכנראה שמישהו למעלה רצה להראות לי עד כמה אני חסר חשיבות, הפלאפון נפל לי מהכיס- התכופפתי על מנת לקחת אותו ובזמן העלייה חזרה שמתי לב ל5 טילים שונים מעל ראשי, בדיוק מושלם, הם טסים להם בשמיים- נוצצים במיוחד, בכיווני טיסה שונים.

למזלי הספקתי להגיע למרחב מוגן מספר שניות לפני התפוצצות/נפילת הגראדים.

זו המציאות שאני והרבה אחרים חיים בה, מעניין בעוד איזו מדינה עם צבא כמו שלנו מקבלים בצורה כזו ירי ארטילרי על אזרחים.

*אני יודע שאסור להכניס פוליטיקה לקארספורום וגם אינני מתכנן לעשות זאת, השורה האחרונה בהודעה היא סוג של- שיחרור לחץ, אחרי אירוע לא פשוט.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

מבין אותך היטב.

בעופרת יצוקה אזעקות היו תופסות אותי בדרך לא פעם. במצב כזה כשאתה לא באיזור עם בניינים אין הרבה מה לעשות חוץ מלעצור ולחכות (לצאת ולשכב זו לא אופציה מבחינתי כי עקב מגבלה פיזית אין לי סיכוי להספיק) וכבר נפל לי טיל כמה עשרות מטרים מהאוטו. למזלי הוא נפל על חול ולא הגיע אליי רסס.

אחד הדברים הכי הזויים שנתקלתי בו אז היה באחת האזעקות כשנהג עצר בצד, לבש אפוד זוהר ונשכב באמצע הכביש כך שאתה לא היחיד שלר מגיב בהיגיון במצב כזה.

זו תקופה שנצטרך לעבור מידי פעם. זה חלק מהחיים בארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...