Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור התעניינות ברכישה אפשרית של קליאו ספורט חדשה, רציתי לברר. המחיר המבוקש למיטב ידיעתי עומד על 178 אלף ש"ח. בפועל הבנתי שהרכב נמכר במחיר זול משמעותית. מישהו יודע לומר למה לצפות ולאיזה מחיר אפשר לרדת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למרות שאני חסיד של הקליאו, הנה נקודה למחשבה - היא שותה 98 שכיום כמעט מגיע ל10 ש"ח לליטר.. שווה לחשוב על זה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אם אני לא טועה היו עסקאות ל- 200 באזור ה- 155 אלף שקל.

זה רכב מאד מהנה לנהיגה אבל עם כל האלטרנטיבות שיש היום ובשילוב העובדה שהביקוש לרכב מהחברה הוא אפסי - אל תציע יותר מזה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

Opel corsa OPC, ויש מבצע עכשיו על הלאון fr הידנית ואפילו תישאר עם עודף.

ממליץ לקרוא את כל השירשורים (ויש הרבה) שנפתחו על המלצות בסגמנט הזה.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

בדקתי לגבי הקורסה, הבנתי שחוץ מכיסאות ריקארו מעולים אין כלום מבחינת אבזור (אין קסנונים, אין בקרת אקלים ואפילו חיבור AUX אין).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם הקליאו חסרת איבזור לחלוטין, אפילו פחות מהקורסה.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

נהגתי על הקורסה ועל הFR

אין ספק שהקורסה דלה מבחינת אבזור למעט מושבי הריקארו. הFR דיל מעולה, מאובזרת בכל מה שצריך וגם לא צריך.

אבל הקורסה הרבה יותר כייפית לנהיגה, האוטו מאד נוקשה וההגה נותן תחושה מעולה(בייחוד בהשוואה ללאון).

פורסם

עברתי ליד אולם תצוגה של רנו והחלטתי להכנס לרחרח, לפי מה שהבנתי מהסוכן אין כרגע רכבים במלאי, אולם הוא הציע לי שני רכבים אחד שחור ואחד לבן (נכון ללפני שבועיים) שהיד הראשונה שלהם הוא היבואן עם 0 ק"מ ב163 לפי שצייצתי על הנחה. מאמין שאפשר לחתוך עוד 10-15K מהמחיר בשקט.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
בדקתי לגבי הקורסה, הבנתי שחוץ מכיסאות ריקארו מעולים אין כלום מבחינת אבזור (אין קסנונים, אין בקרת אקלים ואפילו חיבור AUX אין).

לא יודע לגבי זנונים, אבל בקרת אקלים יש (אמנם עם שליטה מכאנית, אבל קיימת) וחיבור AUX יש.

!AWDSOME

פורסם

בקרת האקלים בקורסה opc הינה דיגיטלית ומוצגת על גבי המסך במרכז הקונסולה.

כמו כן קיימת כניסת aux

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם
הבן של "ישה" הביא אחת ב-152K על הכביש.

דבר עם זכי, ואם אתה רציני אני מאמין שתסתדרו.

זה היה לפני יותר משנתיים ומדובר ב-197 ולא ב- 200, כלומר אין קשר בין מה שהיה אז ועכשיו (גם המחירון של הרכב היה נמוך יותר).

בכל מקרה, עצוב לראות שגם ה-200 כבר הגיעו למצב של 0 ק"מ מהיבואן. בכל מה שנוגע לחטיבת הספורט קרסו פשוט לא יודעים לזהות לקוח רציני ולסגור איתו עסקה. אין לי הסבר אין עולות רנו ספורט בודדות על הכבישים כל שנה בעוד שצ'מפיון (סיאט, VW) מעלים כמויות יפות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא מבין על מה ההתלהמות, ב174 אלף הקליאו היא בחירה מאוד משתלמת ותמורה מעולה למחיר.

הרכב ליגה אחת מעל כל ההוט הטאצ' האחרות בקטגוריה והבעל היכולות הדינמיות הטובות שבקבוצה, נותן בראש בקלות לכל הוט הטאצ' אחרת - כולל למיני/אבראט/OPC /GTI/יו-ניים-איט.

אגב, חטיבת הספורט של כלמוביל בהחלט יודעים לזהות לקוח "רציני" שיהיה מוכן לשלם פי 3 על איבו 10 לעומת המחיר בחו"ל. :roll:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אגב, חטיבת הספורט של כלמוביל בהחלט יודעים לזהות לקוח "רציני" שיהיה מוכן לשלם פי 3 על איבו 10 לעומת המחיר בחו"ל. :roll:

בשביל הספורט...

איבו ידנית בארה"ב רמת גימור GSR במפרט הכי דומה שהצלחתי לבנות לפי מה שהביאו לארץ עולה 38K דולר (או 145K ש"ח לפי שער דולר 3.8 ש"ח). נניח שהכמויות שמוכרים בארה"ב (מחיר טוב יותר פר יחידה לעומת הבודדות שקונה היבואן הישראלי) מתקזזות עם הרווח של היבואן והדילר האמריקאים שמגולם במחיר שרשום באתר.

מיסוי- אני לא בטוח אבל מס קניה+מע"מ בישראל על רכב הוא בערך 117% (כמו כן זה רכב מזהם שלא מקבל הקלות מס). אם נבצע חישוב לפי 100% מיסוי אז הגענו ל- 290K ש"ח. כשהיו איבו ידניות במלאי המחיר שלהן היה 330K (היום המחירון הוא 360K אבל לא מחזיקים מלאי בארץ).

לסיכום, אנחנו מדברים על פער של 40K-70K ש"ח (הרבה פחות אם מחשבים לפי 117% מס) לפני התמקחות לעומת רכישה בארה"ב. שכל אחד יחליט בעצמו האם היבואן חזיר או לא יודע לסגור עסקאות ובהתאם יחליט מה לעשות. לי נראה שמי שרוצה איבו חדשה עדיף לו לרכוש מכלמוביל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...