Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין על מה ההתלהמות, ב174 אלף הקליאו היא בחירה מאוד משתלמת ותמורה מעולה למחיר.

הרכב ליגה אחת מעל כל ההוט הטאצ' האחרות בקטגוריה והבעל היכולות הדינמיות הטובות שבקבוצה, נותן בראש בקלות לכל הוט הטאצ' אחרת - כולל למיני/אבראט/OPC /GTI/יו-ניים-איט.

אגב, חטיבת הספורט של כלמוביל בהחלט יודעים לזהות לקוח "רציני" שיהיה מוכן לשלם פי 3 על איבו 10 לעומת המחיר בחו"ל. :roll:

אני לא חושב שהיא עולה על המיני קופר S-היא מעולה אבל אני חושב שהמיני קצת יותר טובה בידיים נכונות

ותעניק יותר כיף

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
אני לא חושב שהיא עולה על המיני קופר S-היא מעולה אבל אני חושב שהמיני קצת יותר טובה בידיים נכונות

ותעניק יותר כיף

כנראה שלא נהגת על קליאו ספורט, אחרי שתנהג בה אני בטוח שהדעה שלך תשתנה ב180 מעלות. אתה מוכן גם לקורא/לראות כל ביקורת בחו"ל, אין אף עיתונאי רכב רציני שלא העדיף אותה.

בעקבות ההוזלה של דלק מוטורוס יש מגמה כללית לעשות מהקופר S יותר ממה שהיא באמת, נכון שהיא מהנה/טובה לנהיגה יותר מאבארטו וGTI, אבל בינה לבין הקליאו יש פער לא קטן. היא לא ממש מתקרבת לרמה הדינמית שהאמנים מרנו-ספורט העניקו לקליאו.

בשורה התחתונה, מי שמחפש רכב לנהיגה נטו ולא מעניין אותו פוזה/אבזור ילך לקליאו.

לסיכום, אנחנו מדברים על פער של 40K-70K ש"ח (הרבה פחות אם מחשבים לפי 117% מס) לפני התמקחות לעומת רכישה בארה"ב. שכל אחד יחליט בעצמו האם היבואן חזיר או לא יודע לסגור עסקאות ובהתאם יחליט מה לעשות. לי נראה שמי שרוצה איבו חדשה עדיף לו לרכוש מכלמוביל.

אתה מתמם, ה35K USD זה מחיר המכירה לצרכן, אחרי הרווח של היבואן המקומי, ממתי אליו מוסיפים את המיסים?

אתה צריך להוסיף מיסים ושאר הירקות למחיר הקניה של אותו יבואן ממיצובישי.

כמובן שממחיר הקניה ליבואן שם נמוך מזה של היבואן פה בגלל השוק הגדול יותר, אבל עדיין לא נראה לי שמחיר הקניה שמה זול פי 3 ממחיר הקניה של כלמוביל.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני לא יודע כמה מס יש בארה"ב על מכוניות והמרווחים של הדילרים בארה"ב נמוכים מאוד בגלל התחרות הגדולה וההיצע הגדול שיש שם.

כל מה שאני מנסה להראות לך הוא שהסיבה לכך שאיבו עולה הרבה יותר מאשר בחו"ל זה לא כי היבואן משלשל לכיסו 200% רווח אלא כי מחיר הרכישה שלו שונה לגמרי מארה"ב ושהמחיר הסופי לצרכן מושפע מאוד ממדיניות המיסוי הדרקונית של המדינה שלנו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כנראה שלא נהגת על קליאו ספורט, אחרי שתנהג בה אני בטוח שהדעה שלך תשתנה ב180 מעלות. אתה מוכן גם לקורא/לראות כל ביקורת בחו"ל, אין אף עיתונאי רכב רציני שלא העדיף אותה.

בעקבות ההוזלה של דלק מוטורוס יש מגמה כללית לעשות מהקופר S יותר ממה שהיא באמת, נכון שהיא מהנה/טובה לנהיגה יותר מאבארטו וGTI, אבל בינה לבין הקליאו יש פער לא קטן. היא לא ממש מתקרבת לרמה הדינמית שהאמנים מרנו-ספורט העניקו לקליאו.

נהגתי על קליאו ספורט 172 בזמנו -אודה כי על החדשה לא נהגתי

אתה יכול לקרוא מאמרים בחו"ל של מגזינים ולראות כי המיני קופר S עדיפה:lol:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

לדעתי ברמות כיף שהמכונות המופלאות האלה יודעות לספק, מיותר לנסות להוכיח מי טובה יותר.

קנייה מסוג זה צריכה לבוא מהלב, מהרגש ולא מהרציונאל או מאיזה עיתונאי רכב..

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

נהגתי על קליאו ספורט 172 בזמנו -אודה כי על החדשה לא נהגתי

אתה יכול לקרוא מאמרים בחו"ל של מגזינים ולראות כי המיני קופר S עדיפה:lol:

איזה מאמרים בחו"ל אתה קורא:roll:

בעיתונות הבריטית(שנחשבת לטובה בעולם) כל המגזינים הכי נחשבים (evo,autocar) העדיפו חד משמעית את הקליאו ,יכול להיות שהמיני טובה יותר בתור חבילה(אבזור מנוע גמיש וכו')

אבל ל-hardcore הקליאו עדיפה.

היא אפילו זכתה לכינוי המחמיא של ה-"gt3 של הקטנות".

במהלך מבחן השוואתי עם הקופר וורקס,הקורסה,DS3R והפולו הקוף(האריס) הגדיר את הקליאו ביחס לאחרות "כ-gt3rs שמשוות מול מכוניות קופה שמנות ומנותקות"

turboy

פורסם
זה היה לפני יותר משנתיים ומדובר ב-197 ולא ב- 200, כלומר אין קשר בין מה שהיה אז ועכשיו (גם המחירון של הרכב היה נמוך יותר).

אני לא שומר תאריכי עסקאות של אחרים.

אם זה נכון, אז מסכים שאין כל כך קשר בין העסקאות.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...