Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדפדף במחשב דרך עד לתצוגת SERVICE DUE, ואז ללחוץ לחיצה ארוכה (10 שניות) על לחצן בקצה ידית המגבים.

אם זה לא עובד (כלומר אין תצוגה כזאת במחשב דרך), תכתוב כאן. במכוניות ללא תצוגה כזאת דרך האיפוס היא שונה.

פורסם

תחזיק את הלחצן לחוץ הרבה זמן והרכב צריך להיות בעמידה. בהתחלה ההודעה תהבהב ואחר כך תתאפס והתצוגה תתקבע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ירדתי למכונית הרגע לבדוק ואיפסתי שוב ל-30000.

לחיצה ארוכה על הלחצן בלוח השעונים כשמוצג מד האוץ עד הטיפול,הצג מהבהב ,משתנה תוך כדי הבהוב ל-30000, ממשיכים בלחיצה עד שהצג מתייצב.

כך אצלי במכונית.

י

שיהיה...

פורסם

תנסה ללחוץ על דוושת הבלם ועל לחצן בידית המגב במקביל כ 10 שניות (לאחר שהגעת לתצוגת SERVICE DUE ).

ברכבי חברת ההשכרה שאני עובד אני מאפס את נורת הביקורת בצורה זאת .

ששי

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם

*נמחק ציטוט מיותר

הצלחתי.

לאחר מספר נסיונות ועצות, הצלחתי לאפס את הקריאה, לא יודע איזו מהפעולות גרמה לאיפוס, אבל זה התאפס, להלן פעולות.

רכב במצב עצירה, מצב ניוטרל ודלת סגורה , הבאתי את הצג למצב הרצוי, לחצתי על כפתור האיפוס זמן רב יחסית-כ-15 שניות והעסק התאפס.

צרפתיות לא תשבורנה אותי, דה גול דה אופסייד....:-)

• תוכן חדש...