Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה ימים באזור רכבת מרכז, עקף אותי רכב קופה מוזר, החלטתי לרדוף אחריו, על מנת לזהות את הרכב....

ןמאחורה היה מותבע עליו הסמל של מאזדה והכיתוב 323, האמת שלא האמנתי בהתחלה למה שראיתי ... בכל אופן תיאור קצר של הרכב....

האחורה מזכיר את הזנב הגבוה של ה-MX3, הצורה הכללית מזכירה את ה323F (דור שני, לא הפנסים שמתרוממים...) אך עם זאות היה לה מרכב קופה 3 דלתות והקדימה היה של ה323 דור שני בדיוק (אולי במימדים טיפה יותר קטנים...)

האם אכן קיים רכב כזה או שעיני הטעו אותי??? ואם כן אפשר קצת פרטים ושם דגם...

אגב היה לו בסוף המספר 15, זה אומר יבוא אישי לא???

פורסם

כך נראה התחת?

Mazda_323_Hatchback_Rear_Spoiler_0.jpg

Mazda_323_Hatchback_Rear_Spoiler_1.jpg

אם כן, זו הלאנטיס ה"אמיתית" שהוצגה באמצע שנות ה-90'.

כך נקראה ביפן גירסת השלוש דלתות בלבד, אם אני זוכר נכון.

הכינוי לאנטיס נדבק לדגמים האחרים בארץ.

MCS 2008

פורסם

יש למישהו עוד מידע על הדגם הנ"ל? נמכר באופן סדיר או יובא אישית?

תכונות מיוחדות או מנוע לאנטיס רגיל בתצורת קופה?

פורסם

הדגם שאתה מתכוון אליו הוא דגם "ניאו". (מוזר שראית בארץ. באמת מוזר). זה דגם בעל 3 דלתות (יעני קופה), לרכב יש שלושה גרסאות :

מנוע 1.3, מנוע 1.5 ומנוע 1.8. לפי ידיעתי, הדגם "ניאו" שווק באירופה.

שמוליק

former_0145l.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני ראיתי את הרכב, ברשון לציון כבר כמה פעמים.

לא זיהיתי אותו כמובן, אבל למי שגר באזור ורוצה לראות אותו בימי שישי בערב אני לפעמים רואה אותו, באזור של בית הכנסת הגדול (כל ההיסתעפיות לרחובות הקטנים).

שבת שלום

זהר.

• תוכן חדש...