Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.היחידים שבאמת יצטערו הם המוסכים המורשים שנותרו ללא דייהו וכעת ללא דייהטסו.

אובדן דייהטסו ודייהו הוא זניח לעומת הזכיון של קיה שהם קיבלו.

מעצבן ולא נוח? אני מניח שאין לך ילדים (הובלת עגלה) או צורך אמיתי בבגאז'. למרות שנפח תא המטען של האפלאוז לא כל כך גדול, הוא הכי נוח לשימוש מכל מכונית אחרת שהייתה לי או הייתה ברשותי, כולל כאלה שתא המטען שלהן גדול כמעט פי 2 (מונדיאו כדוגמא טובה). הלכה למעשה אתה מקבל האצ'באק (מה שאנשים באמת צריכים) באריזה של סדאן (מה שאנשים בארץ רוצים). יותר טוב מזה?

ככל הזכור לי, יש אפלאוז 4 דלתות (רק דלת פח אחורית) ויש אפלאוז 5 דלתות (הדלת מתרוממת עם כל החלון האחורי) שחיצונית נראות זהות, אולי זה מקור הבלבול?

בכל מקרה, גם אני לא מבין את האנטי הזה שפיתחתם לדייהטסו, יצרן מכוניות עירוניות טובות וצריך רק להצטער על זה שהוא מסתלק מכאן.

בטח לא יעבור הרבה זמן עד שנראה כל מיני שרשורים בסגנון של "תראו מה דיהטסו הציגו, איזה באסה שאין אותם בארץ".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אובדן דייהטסו ודייהו הוא זניח לעומת הזכיון של קיה שהם קיבלו.

ואל תשכח - כולנו (*) מקווים שסאנגיונג תחזור לבעוט כמו שמבטיחים לנו ותהווה תחליף ראוי לירידה במכירות.

כבר עכשיו יש לסאנגיונג על הכוונת גרסת בנזין מוזלת לקורנדו שאמורה להגיע לקראת סוף השנה, מחליף לאקטיון ספורט, מתחרה לניסן ג'וק ומתיחות פנים לרקסטון ולרודיוס.

(*) - אני כותב כולנו, אבל כנראה שזה רק אני ואתה :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הדיהטסו "קופן" (שילווב של קופה ואופן) בתמונה מעליי היא אחת הרודסטר היותר חמודות בנמצא.

בהחלט הייתי רוצה אחת כזו בחניה,למרות התדמית הנשית משהו.

לגבי הפסקת השיווק,שוק הרכב הפסיד מותג טוב בסה"כ.

רק שמה לעשות וכמו סובארו,גם ימי הזוהר שלו עברו מזמן (אי שם בשנות התשעים)

מה גם שבשנים האחרונות לא הייתה לדיהטסו מתחרה כמעט באף סגמנט בשוק.

ועם כל הכבוד לטריוס ולסיריון ככה אי אפשר לבסס מעמד,במיוחד כשאין דגמי "לחם וחמאה" כגון משפחתית וכו'.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

חלק פה נשמעים כאילו היבואן הפסיק את היבוא ביוזמתו מחוסר היצע, מחוסר כדאיות או כל סיבה אחרת אבל העניין הוא שהפסקת נוכחות דיהטסו בארץ היא כתוצאה משינוי סדרי עדיפויות של היצרן והונחתה על היבואן ללא כל אופצית ערעור מצידו.

החלטה להפסיק לשווק בכל אירופה וגם בישראל היא אך ורק של היצרן.

פורסם

(*) - אני כותב כולנו, אבל כנראה שזה רק אני ואתה :lol:

הלו, הלו....ומה איתי?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ככל הזכור לי, יש אפלאוז 4 דלתות (רק דלת פח אחורית) ויש אפלאוז 5 דלתות (הדלת מתרוממת עם כל החלון האחורי) שחיצונית נראות זהות, אולי זה מקור הבלבול?

בכל מקרה, גם אני לא מבין את האנטי הזה שפיתחתם לדייהטסו, יצרן מכוניות עירוניות טובות וצריך רק להצטער על זה שהוא מסתלק מכאן.

בטח לא יעבור הרבה זמן עד שנראה כל מיני שרשורים בסגנון של "תראו מה דיהטסו הציגו, איזה באסה שאין אותם בארץ".

לעניין הדלתות - זה אכן מקור הטעות. האפלאוז יוצרה בסוג מרכב אחד בלבד - 5 דלתות.

+1 לעניין האנטי - בסה"כ מכוניות טובות, גם אם לא מלהיבות. אמינות, עמידות, בנויות היטב וחסכוניות בדלק ואחזקה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

+1 בגירה.

החלטת הפסקת היבוא נבעה אך ורק מכך שהיצרן החליט להפסיק להשקיע בשוק האירופאי.

הזיכיון נשאר רק בגלל העובדה שבעקבות הרפורמה בשוק הרכב,ניתן יהיה לייבא רכבים גם ללא תקינה

אירופאית בחלק מהמקרים.

מזל שהם קיבלו את קיה,זה בהחלט נתן דחיפה חזקה ליבואן,ששוב חוזר להריח אוויר פסגות בטבלת המסירות.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
אובדן דייהטסו ודייהו הוא זניח לעומת הזכיון של קיה שהם קיבלו

לא בדיוק.

ישנם מוסכים רבים וסוכנויות משנה רבות שלא קיבלו אישור לעבוד\למכור קאיה, והם ימצאו בבעיה לא פשוטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חלק פה נשמעים כאילו היבואן הפסיק את היבוא ביוזמתו מחוסר היצע, מחוסר כדאיות או כל סיבה אחרת אבל העניין הוא שהפסקת נוכחות דיהטסו בארץ היא כתוצאה משינוי סדרי עדיפויות של היצרן והונחתה על היבואן ללא כל אופצית ערעור מצידו.

החלטה להפסיק לשווק בכל אירופה וגם בישראל היא אך ורק של היצרן.

מה עמד מאחורי ההחלטה של היצרן? שיווק בלעדי ביפן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שטלקאר היה היבואן של הכי הרבה מותגים בשוק הישראלי - ויש לו מן מנחוס שגורם לו לאבד מותגים.

הוא היה יבואן של לאנציה ואוטוביאנקי - פיאט העבירו לסמל"ת

הוא היה יבואן של דייהו - GM העבירו ל-UMI

ועכשיו דייהטסו שלא לדבר על סניונג המדשדשת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואם במנחוס עסקינן, אף אחד לא יכול לשבור את השיא של חברת המזרח.

לא רק שהיא מאבדת זכויות ייצוג, אלא היא מאבדת את היצרנים עצמם.:lol:

אולדסמוביל, אוסטין, פונטיאק ורובר יובאו בעבר על ידה, וכולם עברו לעולם שכולו טוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בא לא נרוץ לשלוף את הממחטות, משפחת אונגר בדיוק כמו משפחת עייני הן מהמשפחות העשירות בישראל.

עוד לא ראיתי יבואן רכב שנמנה על מעמד הביניים.

פורסם
ואם במנחוס עסקינן, אף אחד לא יכול לשבור את השיא של חברת המזרח.

לא רק שהיא מאבדת זכויות ייצוג, אלא היא מאבדת את היצרנים עצמם.:lol:

אולדסמוביל, אוסטין, פונטיאק ורובר יובאו בעבר על ידה, וכולם עברו לעולם שכולו טוב.

אז יותר טוב שהם מייבאים את גרייט וול, שימשיכו לייבא עוד מותגים סיניים :lol:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חברים תרגעו.

כל שרשור העליהום שנפתח עכשיו על דייהטסו -כי לא היה לכם דייהטסו.

דייהטסו המציאה את המושג אמינות מחדש.

אם סובארו ליאונה היתה פחנוע עם אמינות באה דייהטסו בשילוב טויוטה ויצרה

מכוניות קטנות לתפארת!

נהגתי 6.5 שנים עם שרייד 1000 וגם 200Kק"מ לא גרמו למנוע הזעיר להגמר(בקושי אכל ק"ג שמן ל10K).

בקילומטרז' כזה פז'ו רנו או פיאט כבר היו מרוששות את בעליהם.

אני לא הוצאתי על הרכב הוצאות משמעותיות,והמעניין שמכרתי את הרכב אחרי 16 שנה על הכביש

מעולם לא החלפתי רדיאטור אגזוז ,מזגן או היו לי בעיות חשמל.(מה שבמכוניות המוזכרות זה דברשבשגרה)

היום עם הYRV אני וביתי נהנים מאוד-אמינות שבמכוניות קטנות אחרות יכולים לחלום עליה.

אמינות אבל לא רק.נוחות ,ביצועי מנוע נפלאים למנוע 1300(88 כ"ס) כניסה מאוד נוחה וישיבה נוחה

חסכון בדלק ובטיפולים.

אכן מותג יפני מצוין -שעוד יחזור לדעתי.זו לא עוד חברה כושלת ומפסידה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...