Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש יעוץ לרכב שצריך להיות נוח מאוד. התקציב הוא 100-120 אלף ש"ח.

הרכב יכול להיות חדש או יד שנייה (עד גיל שנתיים).

אין חשיבות לתיבה ידנית או אוטומטית. דיזל עדיף על אף שבנזין בא בחשבון גם כן.

כמובן שיש עדיפות מסויימת לרכב שיהיה חסכוני, הן בצריכת דלק והן באחזקה שוטפת.

מועמדת שנפסלה מראש - רנו פלואנס דיזל.

כמו כן, הנטייה היא לרכבים אירופאים ולא ליפנים. אלא אם כן יש יפנית (בה לא הבחנו) עם הנדסת אנוש וחומרים נעימים.

תודה מראש,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

סקודה סופרב,רכב נוח ומרווח מאוד,צריכת דלק עומדת על 1-12,1-11 משולבת,מציגה ביצועים טובים מאוד,אני מדבר על גירסאת ה1800 TSI,בסכום הזה אתה יכול להשיג אחת 2010,2009,בנוגע לאמינות,אני לא מאמין שתיתקל בהפתעות ברכב משנה כזו,עוד סקודה.

פורסם

לגבי הגודל - יכול לנוע בין קומפקטית למנהלים.

הסי שלוש פיקאסו לא תתאים. הרכב יסע כ-50 אלף ק"מ בשנה ולפיכך המנוע צריך להיות גמיש וחזק.

פורסם

פריוס ניסית? למרות שהיא יפאנית היא דיי נוחה, במיוחד אם היא עברה החלפת צמיגים (הצמיגים הירוקים שהרכב מגיע איתו פוגמת מאוד בנוחות).

המלכה הבלתי מעורערת של קטגוריית הנוחות היא ללא ספק הסיטרואן C5 (עדיפות לדגם הישן דווקא). יש כאלה אפילו דיזל (וגם סטיישן אם צריך מקום) אז אם פה ושם כניסות לא מתוכננות למוסך לא מפחידות אותך (מי שנוסע 50K ק"מ בשנה מבלה לא מעט במוסכים) זה בהחלט הרכב בשבילך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אפשר לשאול מדוע הפלואנס נפסלה? שכן היא סוג של מועמדת טבעית.

לגבי אופציות, 50K זה לא מעט וכשהייתי צעיר (לפני לא מעט שנים) הייתי עושה אפילו יותר ומאו היה לי נוח עם מרצדס ויטו, אבל אם נחזור למציאות:), מכונית חדשה בתקציב זו רק קיה ריו (החדשה כמובן) האצ'בק דיזל ידנית.

מעבר לכך, סובארו B4 היא מכונית מצוינת לצבירת ק"מ, אך צריכת הדלק זה לא הצד החזק שלה (למרות שהיא לא נוראית עם תיבת ה-CVT ). דיזל בעיקר אפשר למצוא בסקודה אוקטביה, אך המשומשות לרוב צברו ק"מ לא קטן. מונדיאו דיזל, אבל הסיכוי למצוא אחת כזו פרטית הוא אפסי וגם המחיר גבוהה. ה-C5 היא בהחלט אופציה לפחות מבחינת הנוחות, C4 חדשה eHDI חסכונית מאוד אבל קשה למצוא ו99% זה רכב חברה.

כמו שהציע לפני אז פריוס היא כמובן אופציה, אך אם אתה קצת מלוחצי דוושת הגז, אני לא סבלתי את רעש המנוע ואכן, חובה להחליף צמיגים!

פורסם

50 אלף ק"מ זה המון וזה מחייב דיזל/גז/היברידי (אני מעדיף דיזל).

תנסה לחפש סופרב TDI, פאסאט TDI, אפילו אוקטביה TDI מרמת גימור גבוהה (שים לב שהרבה מהן של מורי נהיגה או נהגי מוניות, אז תעדיף אחת שהיא לא זה ולא זה), C5 HDI אם תמצא.

אולי הייתי עושה מאמץ ומנסה למצוא רכב דיזל חדש, כמו פלואנס, רכב מתאים דווקא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות.

כל האופציות לבית VAG וטויוטה יבדקו וכן סיטרואן C4 ו-C5.

לגבי הרנו - הקונה המיועד (האוטו לא בשבילי) בדק את הרכב ולא אהב אותו (גימור, תחושה, צורה). אותו סיפור לגבי הקוריאניות.

• תוכן חדש...