Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורי יש יונדאי I30 ובנסיעה מעורבת, רגועה למדי אבל לא איטית, משיגים 12.4 ק"מ לליטר, מה שאומר שהיא חסכונית למדי ביחס לקבוצתה.

הוולוסטר אמורה להשיג צריכת דלק עדיפה מאחר הויא משתמשת בגיר רובוטי כפול מצמדים, מה שאומר צריכת דלק של מכונית ידנית למעשה.

באופן כללי, צריכת דלק אמורה להבחן לאורך תקופה ובתנאי נהיגה משתנים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא בטוח שזה יהיה רלוונטי מכיוון שמספיקה נסיעה אחת בסל"ד גבוה יותר או נהיגה עם האצות חזקות בשביל לשנות לחלוטין את צריכת הדלק...

זה נקרא להשפיע על הממוצע. אין יותר רלוונטי מזה. מחשב הדרך מספק רק הערכה. שאתה מבצע את החישוב עם מחשבון, אתה מקבל את הנתון המדויק ביותר.

כמו שרשמו לך, תדלק מיכל מלא, בצע את הנסיעה, תדלק שוב, חלק. מאוד פשוט.

רוצה למדוד את צריכת הדלק בנסיעה עירונית, תדלק לפני אחת, תדלק אחרי, חלק. אותו דבר לגבי נסיעה בינעירונית.

מה שמעניין באמת, היא צריכת דלק בשימוש קבוע. כלומר, הממוצע של הנסיעות המנהלתיות שלך וגם אלה שלא.

!AWDSOME

פורסם

מעולם לא סמכתי על מחשבי דרך, כ"כ הרבה פעמים הגעתי למצבים שהטווח נסיעה שלי הראה 0 והרכב נסע עוד איזה 30 ק"מ.

המדידה שלי נעשתה ככה - תדלוק מלא באיזור ה60 ליטרים, איפוס השעון, יומיים נסיעה ותדלוק מלא בשנית שוב באיזור ה60 ליטרים.

כמות הק"מ לחלק בליטרים.... 6.4 ק"מ לליטר זה הממוצע שלי לפי מדידה שכזאת.

אם כבר מחשבים אופטימים, המחשב בגרמניה מציג צריכה יומיומית ממוצעת של 5.4 ק"מ לליטר, שם אין לי סבלנות לעקוב אחרי צריכה עם תדלוקים, כי הרכב לא נוסע הרבה.

haters will hate

פורסם

צריכה טובה ?!?! איפה.

זו צריכה לפי מחשב דרך שבטוח מזייף בקצת, ועוד נהיגה בינעירונית על קרוז קונטרול.

הגעתי לצריכות טובות יותר בבין עירוני עם הסיוויק הקודמת שלי (מנוע 1.8) עם יותר לחיצות.

פורסם

אין פה שום נתון שמצביע על רכב "חסכוני". הנתונים האלה אפשריים עם כל רכב, לרבות ניסיון אישי עם BMW סדרה 3, סטיישן, עם מנוע 2.2 ליטר, 6 צילינדר (שלפי כל דעה אינו "רכב חסכוני"), בעיר פקוקה יותר מתל אביב ובכבישים מהירים בהם המהירות גבוהה משמעותית מהמהירות המותרת בארץ.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אני עם הולוסטר נוסע רק בתוך העיר, הרכב עדיין לא נפתח יש לו אותו כ3 חודשים ועברתי רק 1300 ק"מ והצריכה הממוצעת שלי בתוך העיר היא 1 ל 11 בערך.

• תוכן חדש...