Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה הפורום הנכון לנושא - במידה ולא, מנהלים בבקשה להעביר לאן שצריך.

אחרי שרכשתי קומפרסור, הצעצוע הבא הוא פטיש אוויר. אני צריך כזה לעבודות שונות על החיפושית החל מפירוק גלגל וכלה בהפרדת בודי משסי.

בדקתי כמה דגמים ורציתי לקבל חוות דעת של המומחים ממני בפורום הזה.

הדגמים שבחנתי, מהחלש אל החזק:

Bergen 8511 - טווח מומנט 11-280 ft/lbs

Ingersoll Rand 2130 - מומנט מירבי 600 ft/lbs

Aircat 1100K - טווח מומנט 200-850 ft/lbs

Snap1-3.png

השאלות:

האם ה-BERGEN חזק מספיק כדי לפתוח בורג גלגל תנופה (217 ft/lbs)?

גלגל חיפושית אמור להסגר ב-133 ft/lbs. האם ה-AIRCAT חזק מדי? שכן הוא מתחיל ב-200?

ה-BERGEN יכול לעבוד החל מ-15 ft/lbs. האם זה יתרון?

והכי חשוב - האם ניתן לכוון את המומנט מספיק מדוייק כדי לבטל את הצורך בראצ'ט מומנט ידנית (כזאת עם קליקים)?

תודה רבה!

פורסם

אייר דרייבר לא נועד לסגירה של ברגים לפי מומנט מסויים

כיווני המומנט של מוצרים כאלה אינם מדוייקים והם לחלוטין לא תחליף לידית מומנט

דרייבר עם יותר מידי כוח ייגרום לך לעקומת לימוד די ארוכה, במהלכה אתה תשבור די הרבה ברגים אומים והברגות עד שתלמד להשתמש בו.

עדיף לקחת משהו שמכסה טווח רחב ככל האפשר, אבל לא חזק מידי

בנוסף - ואני מקווה שזה ידוע לך - יש מתאם בין הכוח שדרייבר יודע לתת וספיקת האוויר שהוא דורש

וודא שהמדחס שלך יודע לייצר ספיקה שמתאימה בכלל להניע דרייבר כזה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כמו שקודמי אמר זה גם תלוי במדחס.

אני מציע לך לקנות פשיט עם כיון מאחורה של המומנט, אני עובד עם פטיש של וירט ויש שם רמת מומנט לבחירה מ1 עד 4.

אני לא אוהב את הפטיש של וירט, הפטיש שלי נשלח לשיפוץ כבר פעמיים.

מה שחשוב הוא שתקנה פטיש אמין ושתהייה לך תקופת אחריות גדולה ככול שניתן משום שאם לא תשמן את הפטיש ולא תנקז מים מהקומפרסור אז הפטיש שלך יהרס(ואני כן מקפיד לעשות את זה, שימון אחת לשבוע וניקוז מים מספר פעמים ביום).

קובי

פורסם

שלום רב

לגבי פטישי אוויר . יש נתוני סגירה ויש נתוני פתיחה ( מכה מקסימלית )

אתה צריך לקנות פטיש אוויר אשר יענה לכול צרכיך וזאת אומרת שנתון פתיחה מקסימלי יהיה גבוה ביותר .

לכל הפטישים יש 4 דרגות סגירה וכמובן שלגבי סגירת ברגים צריך לדעת לעבוד ( כלומר לא לסגור ברגים קטנים כגון 8 עד 12 ממ עם פטיש אוויר וגם ברגים גדולים לדעת כמה זמן להחזיק את ההדק בזמן סגירה )

יש מספר שיטות עבודה בפטישים

impact -

double impact -

vibrate

נקודה נוספת היא סוג חומר ומשקל

יש כיום פטישי "פלסטיק" במשקל של עד 2 ק"ג . ויש פטישים ישנים מברזל שמאוד רוטטים ורועשים במשקל 2.5 ק"ג ויותר

אני מחזיק בעסק 2 פטישי וירט . פטיש של שיקאגו פנאומטיק . פטיש של קסקו ועוד

אני יכול לומר בפה מלא כי הוירט עולה על כולם בכל .

לגבי הבחור שפעמיים התקלקל לו הפטיש .

יש לבצע תחזוקה לפטישי אוויר והיא :

יש לוסת את לחץ הקומפרסור לעד 7 באר

יש לבצע שימון יומי של 2-3 טיפות דרך פתח כניסת האוויר .

יש לדאוג לנקז מים מהקומפרסור ( בגדול יש לחבר תחנת שירות לקו הלחץ התחנה מווסתת את הלחץ .מנקה את הקו ומשמנת )

הכי חשוב הדבר העקרי שהורס את הפטישים זה לכלוך שנכנס דרך פתח האוויר בזמן שהפטיש במנוחה . (כלומר חול ) יש או לפקק את הפתח או לא להשאיר את הפטיש על הרצפה .

אני קונה פטישים שנותנים בסביבות 1050 nm ( זהו נתון מקסימלי לפתיחה )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

זיסו אני משמן את הפטיש ודואג לכך שהקומפרסור יוציא את הלחות.

אני לא כול לשלוט על הכיון שלו, אני לא יודע על כמה הקומפרסור מכוון אבל לא מדובר רק על הפטיש שלי.

מדובר על 5 מתוך 6 פטישים שנשלחים אחד אחרי השני לשיפוץ במסגרת האחריות.

לא יודע גם מהמשחה שלהם לידים לא התלהבנו יותר מידי היא לא הורידה "קטמים" קשים יותר מאחרים.

קובי

פורסם

שלום קובי

ראשית לחץ אוויר גבוה מדי יכול בקלות להרוס את הפטיש

שנית איזה דגם של פטיש יש לך .אני יודע שיש דגם מסויים של וירט שהוא נחשב כפגום והחזירו ליצרן את סוגי הפטישים הללו .

שלישית יש סיכויי סביר כי רמת התיקון בארץ לא טובה ( אני עוד לא נתקלתי בצורך לשפץ ואני עובד כחמש שנים איתם ורכשתי לפני חודש אחד נוסף )

אני לדוגמא רכשתי לפני חצי שנה פטיש איכותי של שיקאגו פנאומטיקס והוא מההתחלה לא היה תקין ובנוסף לכך הוא נמסר לתיקון וחזר יותר גרוע בסופו של דבר לאחר כחודש הצליחו לתקן לי אותו למרות שהוא כביכול חדש ( אחרי שהתלוננתי וביקשתי שיבואו

לקחת ויזרקו אותו לפח כי קניתי כבר אחר .

אני מאמין כי רוב הצרות מתחילות בתיקונים המקומיים

• תוכן חדש...