Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לסגור עסקה בסיאט והם ביקשו 10,000(!!!) שקל מקדמה. 15% ממחיר העיסקה - לא הגיוני בעליל!!

בכל יתר המקומות משלמים 2,000 לכל היותר.

הרכבים יגיעו בסוף פברואר. הם טוענים שהמקדמה גבוהה מאוד על מנת להבטיח שאשלם את מחיר המבצע גם אם המחיר יעלה (החברה תקבע אם להעלות את המחיר עד ה-1 בינואר).

כשיגיע ה-1 לינואר המקדמה תחזור להיות שפויה.

ביקשתי ערבות בנקאית למקדמה, הם לא נותנים - בשורה התחתונה אולי אני פרנואיד אבל אם קורה משהו רע לחברה הכסף הולך לפח.

החלטתי לא לשלם ולהגיע שוב בתחילת ינואר.

מיותר לציין שאני עכשיו בלבטים רבים, זה רכב ראשון שאני קונה, אני חדש לחלוטין בתחום אבל משהו נראה לי מסריח בכל הסיפור הזה.

אשמח לשמוע מחבר'ה פה שמבינים עניין מה דעתכם, מה הסבירות לעליית מחיר הרכב? האם כדאי לשלם את המקדמה הזו ולסגור עניין לפני ינואר?

תודה למגיבים,

ינון.

פורסם

אני שילמתי. לא מרגיש הבדל בין 10,000 ש"ח ל2,000 ש"ח מהבחינה שאני לא צופה ש"יקרה משהו לחברה" או שלא יעמדו בהתחייבות שלהם (לא בקטע שהכסף לא מזיז לי...).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בשורה התחתונה אולי אני פרנואיד אבל אם קורה משהו רע לחברה הכסף הולך לפח.

אל תדאג, לא נראה לי שצ'מפיון יפשטו כל כך מהר את הרגל..

גם מאבי לקחו בזמנו 10K מקדמה כשהזמין יונדאי מכלמוביל במבצע של חבר.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

האמת אני שילמתי את מלוא המחיר לפני שבועיים בערך ואני אמור לקבל את האוטו בעוד שבועיים, אין משהו מפחיד כל עוד יש לך קבלות על מה שילמת..

חוץ מזה, אני כבר קניתי ב 70 אלף, אך אני התעניינתי ודיברתי עם מישהו חבר בסוכנות וללא קשר הוא אמר לי שייתכן והמיחירים יעלו קצת, כי צפוייה מתיחת פנים קלה בצורה מקדימה..

אני לא יודע,,אבל נראה שזה בסדר לשלם מקדמה אם אתה רוצה לשמור אותו במחיר המבצע,,

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בוא נגיד ככה, אם חברה כמו צ'מפיון תפשוט את הרגל אז אפשר לסגור את המדינה. חברת ענק שכזאת לא פושטת רגל כל כך מהר ולא חיה מהמקדמה הזאת. תהיה רגוע. בסך הכל יש המון לחץ של הזמנות והם נותנים לך אפשרות לשריין את ההזמנה שלך. תחשוב שאם לא היו דמי קדימה כל אחד היה מזמין ומבטל לפי שינוי בכיוון הרוח וזרימת העננים. הכסף ששילמת יורד לך מהחשבון הסופי אז מה הלחץ?! העיקר שתהנה מהרכב ושתהיה לך חוויה טובה עם הרכב הראשון. סוג של מברוק מגיע לך.

פורסם

רוצה את הרכב וכבד לך/ לא מתחשק לך לשלם 15K?

תתמקח! בין 2000 ל15000 צמפרידים 13000 שלמים.

בקש לדבר עם מנהל הסניף, תתעקש ותתפשר על סכום נמוך יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רוצה את הרכב וכבד לך/ לא מתחשק לך לשלם 15K?

תתמקח! בין 2000 ל15000 צמפרידים 13000 שלמים.

בקש לדבר עם מנהל הסניף, תתעקש ותתפשר על סכום נמוך יותר.

עידן

איך הגעת פתאום ל15,000? מדובר על 10,000

פורסם
איך הגעת פתאום ל15,000? מדובר על 10,000

הסכום הוא לא החלק החשוב.

אז שייסגור איתם על 5000, שיראה רצינות וגמישות והעניין יסתדר.

עידן

פורסם

תודה רבה למגיבים,

כמה הבהרות:

כמבון שהגעתי למנהל הסניף הוא ראה שאני רציני, כבר סגרנו את העסקה והייתי עם הצ'ק ביד עד שנאמר לי סכום המקדמה. הוא טען שזה מגבוה..

דבר שני, לומר שצ'מפיונס היא חברת ענק ואין שום סיכוי שתיפול זו קצת זחיחות הדעת, צ'מפיונס היא חברה בע"מ, שייכים לחברת אחזקות אלייד שאני בספק אם שמעת עליה ועל מי שעומד בראשה, ובתקופה שכרישי ענק כמו יצחק תשובה, לב לבייב וחבריהם נופלים, שלא נדבר על מה שקורה באירופה וארה"ב - אי אפשר לדעת מה יקרה פה עד סוף פברואר - מועד הגעת הרכב..

אני לא יודע מה יקרה, אבל כשאני שומע על סכום המקדמה שהם רוצים על עסקה של 70,000 - לי זה מדליק נורה אדומה.

החלטתי לחכות ל-1 בינואר, אז לטענתם סכום המקדמה יחזור להיות 2,000 בתקווה שמחיר המבצע לא ישתנה.

אעדכן בהתאם.

ינון.

פורסם
מוזר, אני נדרשתי לשלום על פולו גי' טי אי 2000 ש"ח מראש.

אבל אם אתה רוצה לרכוש את הרכב ונעול על הבחירה אז מה הבעיה?

גם אני לא הבנתי מההתחלה מה הבעיה! רוצה את האוטו? סגרת הזמנה? אז מה זה משנה מה המקדמה?? תלשם היום יותר ואחר כך פחות. זה שמאחד ביקשו אלף ומהשני 2000 כבר לא רלוונטי בשבילך. אתה יכול לנסות קצת להתווכח עם הסוכן שמכר לך אבל גם אם לא ילך, שלם, חכה, תקבל ותהנה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

באמת שלסכום המקדמה אין קשר.

הרי את הרכב אתה מקבל רק לאחר שאתה משלם את כל הסכום, כלומר 70K ש"ח.

אזי אם החברה תפשוט רגל אז כל הכסף הלך.

הלוגיקה פשוטה- אין לך בכל מקרה בטוחה חוץ מההזמנה על הרכב.

עידן

• תוכן חדש...