Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבירוקרטיה בישראל - השיאים ממשיכים להישבר.

elkmino
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בהמשך לשרשור על אהבת הארץ והמקלט המדיני לכל ישראלי או יהודי.

אני צופה כרגע בכתבה על התינוק שנולד להורים ישראלים ב פונדקאות בח"ל.

משום מה יצא בבדיקה הגנטית שהתינוק יותר מתאים לאם הפונדקאית .

בגלל הסיבה הזו לא נתנו להורים לחזור עם הילד מחו"ל.

משכו אותם וטירטרו אותם חודשים שלמים, השאירו אותם כלואים במדינה זרה.

לאחר שהם הפקידו ערבויות של 1,000,000 ש"ח נתנו להם להכנס לארץ.

בלי להיות גזען כל יום ניכנסים כ 200 פליטים הם מקבלים ניירת ונסיעה לת"א חינם.

מה היה כ"כ קשה לתת להם לחזור לארץ למנוע את עוגמת הנפש ולטפל בזה כשהם בארץ?.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נושא הפונדקאות עלה השבוע בעיתונות - אנשים מסתירים את אופן הלידה או נאלצים לאמץ את ילדיהם.

מה אתה אומר על זה שלאשה יהודיה, שהולכת לבנק הזרע, עדיף לקבל אותו מתורם לא יהודי, בגלל החשד לגילוי אריות ?

סליחה על ה"אוף טופיק".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני צפיתי בכתבה, אכן טימטום במיטבו. המדינה הזו עושה הכל בשביל להראות לאזרחים שלה כמה היא "דואגת" להם.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ראיתי את הכתבה המדוברת

אבל מי שר (על ) הפנים

נכון אלי ישי למה?

בבחירות הבאות תלכו להצביע ולא לנצל את יום השבתון.

הצבעה של 100% חילוניים תוריד את החרדים לגודלם הנכון ואז אולי סופסוף יתחיל שינוי.

ובמקום לבכות אז להתראות בבחירות.

שום דבר לא בידי שמים הכל בידינו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יצא לצפות בכתבה.

אני לא מבין בכלל על מה הכתבה. עוד לפני ששמעתי את התגובה היה ברור לי שההורים צריכים לגשת להליך של אימוץ. אם ההליך הוא מסובך מדי - זה כבר נושא אחר.

טוב מאוד שמדינת ישראל היא מדינה מסודרת שאי אפשר לחטוף בה ילדים. קרתה תקלה רפואית בהליך הפונדקאות וזו התוצאה.

נ.ב. רושמים "גילוי עריות" (זה ריבוי של ערווה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ראיתי את הכתבה המדוברת אבל בתור קרוב משפחה של בחורה צעירה שזה עתה חזרה מחו"ל לאחר לידת ביתה על ידי אם פונדקאית אני יכול לומר שהתהליך עבר לה די חלק.

אם משהו בהליך הפונדקאות (מבחינה רפואית) לא עבר חלק מן הראוי שהפרטים ייבדקו לעומק על מנת למנוע מצבים של חטיפת ילדים וכו'.

זה נושא מאוד מאוד רגיש ודווקא בזה ראוי בהחלט שתיהיה בירוקרטיה והליך מסודר.

יש מליון תהליכים בירוקרטיים אחרים שקל יותר להתלונן עליהם בארץ, פונדקאות דווקא לפי הבנתי לא אחד מהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ראיתי את הכתבה המדוברת

אבל מי שר (על ) הפנים

נכון אלי ישי למה?

בבחירות הבאות תלכו להצביע ולא לנצל את יום השבתון.

הצבעה של 100% חילוניים תוריד את החרדים לגודלם הנכון ואז אולי סופסוף יתחיל שינוי.

ובמקום לבכות אז להתראות בבחירות.

שום דבר לא בידי שמים הכל בידינו.

בדיוק. אין דבר פשוט מזה. לפני כמה שנים היתה הצעה לקנוס מי שלא מצביע, נחשו מי עמד מאחורי הפלת ההצעה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה על הדיעה הלא פופולרית.

על פי חוק (חוק מספר החוקים) מתאזרח מי שנולד לאזרח/אזרחית ישראלית או אומץ כחוק על ידם. אם מבחינה גנטית התינוק הוא בנה של הפונדקאית (שהיא בעצם לא פונדקאית אלא אמו) על על פי החוק הוא לא יכול להתאזרח.

בלי להתווכח אם החוק הגיוני/צודק, לאף פקיד אין בעיני סמכות לפעול שלא על פי החוק. לצורך זה יש את בית המשפט או בית המחוקקים.

משום מה יצא בבדיקה הגנטית שהתינוק יותר מתאים לאם הפונדקאית .

וזהו? "משום מה", אז נתעלם? לא מפריע לך שזהו ילדה הביולוגי של ה"פונדקאית"?

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה על הדיעה הלא פופולרית.

על פי חוק (חוק מספר החוקים) מתאזרח מי שנולד לאזרח/אזרחית ישראלית או אומץ כחוק על ידם. אם מבחינה גנטית התינוק הוא בנה של הפונדקאית (שהיא בעצם לא פונדקאית אלא אמו) על על פי החוק הוא לא יכול להתאזרח.

בלי להתווכח אם החוק הגיוני/צודק, לאף פקיד אין בעיני סמכות לפעול שלא על פי החוק. לצורך זה יש את בית המשפט או בית המחוקקים.

וזהו? "משום מה", אז נתעלם? לא מפריע לך שזהו ילדה הביולוגי של ה"פונדקאית"?

כנראה שלא ירדת לסוף דעתי אין בעיה שיבדקו אבל הדרך והערמת הקשיים אי מתן אישור כניסה לארץ לתינוק זו הבעיה.

כל יום חודרים לארץ כ 200 מסתננים וזה לפי התקשורת.

אי אפשר היה לקחת ערבות מהיום הראשון להכניס אותם לארץ ולבדוק בארץ איך קרתה התקלה ומה גורלו של התינוק.

האם זוהי המדינה שדואגת לאזרחים או למסתננים.

אני במקומו הייתי נכנס דרך מצרים ומחכה לצה"ל שיסיע אותי לאילת ומזמין כבר ליפניי סוויטה ל 3.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גילוי אריות:

images?q=tbn:ANd9GcTqwdszZW4KlVKrXTLeu_HAAjVe3OWYDFLNQwU9JB6XP1g8X8oY

גילוי עריות:

128844336091129407.jpg

לא היה לי מושג שהמילה "עריות" זה ריבוי של המילה ערווה. תודה EILY, למדתי משהו חדש היום.

ישה,

הבחירות הקודמות היו כפי הנראה הפעם האחרונה שטרחתי ללכת להצביע. הצבעתי ציפי קיבלתי זיבי. ואני מאלה שדואגים להטיף עד כמה חשוב להצביע בכל הזדמנות אפשרית.

מצטער, אבל פשוט אין שום טעם בזה. ממילא ייבחר האיש שהמלך חפץ ביקרו, האיש והמלך משתנים כל הזמן, ומועלים לגדולה על גבי כס המורכב מרבנים נושאי פרסים.דיי, הבנתי את הפואנטה, וחלאס.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברווז ולעוד הרבה אחרים שחושבים כמוך.

בוא אסביר לך בדוגמה למה חשוב ללכת לבחור ולמה אי הליכה לבחור פירושה המעשי שהצבעת ל.................

אהובי נפשך החרדים.

יש 1000 אנשים בעלי זכות בחירה מתוכם 100 חרדים. כלומר חלקם באוכלוסיה 10% או 12 חברי כנסת לכאורה.

מתןך ה 100 חרדים מצביעים כל ה 100. לרבות חולים וזקנים שהשמועות אומרות שלפעמים הם עצמם לא מגיעים לקלפי אלא רק תעודת הזהות שלהם.

מתוך ה 900 האחרים מצביעים רק 500.

ואז בהנחה שכל הקולות כשרים יש לנו 600 קולות כשרים

כיוון שיש 120 חברי כנסת כל 5 קולות מקנים לך חבר כנסת.

כמה קיבלנו

חרדים 20 חברי כנסת (במקום 12 במקור) שמתפזרים ל 2 מפלגות עיקריות , שמהאחד אותם הוא .... להביא שישרור כאן משטר ההלכה.

השאר 100 חברי כנסת שמתפזרים בין מספר מפלגות רב מביבי לזיבי לטיבי שהמאחד אותם קטן ואף אחת לא מגיעה לרוב ונזקקת ליצור קואוליציה או גועליציה.

ואז פרטנר נוח הוא החרדים .

אם נלך לבחירות ונשכיל לבחור לשתי מפלגות גדולות כמו במדינות רבות בעולם "הנאור" נגיע למצב בו החרדים יחזרו לגודלם הטבעי.

אולי :shock:

אז נסתום את האף ונלך להצביע

כי מי שמצביע משפיע ומי שלא מצביע מצביע ש"ס וחלילה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישראל הקדים אותי.

ברווז - אתה לא מצביע לראש הממשלה, אתה מצביע להרכב הכנסת, ופה אין הימור - אם כל החילונים יצאו להצביע, לא משנה למי, החרדים ייוצגו בכנסת באופן פרופורציונלי לגודלם באוכלוסיה, זה הכל וזה המון.

צאו להצביע!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שאני חושב שאחכה לבחירות הבאות ואראה אז.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון, לצאת להצביע בלי שיש בחירות באותו יום זה די lame...

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...