Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היונדאי של אבא שלי עברה תאונה , הוחלפו המון חלקים כמו מצבר, רדיאטור חדש, אלטרנטור חדש

הרכב קיבל מכה בצד והושבת ע"י שמאי

מה ניתן לקחת ממנו ?

Suzuki Jimny

פורסם

בד"כ באובדן גמור הרכב נשאר אצל בעליו וחברת הביטוח משלמת לו את הנזק בניכוי 7-10% עבור הרכב הפגוע.

אם מדובר באובדן גמור להלכה חברת הביטוח מוכרת א הגרוטאה לפחח שאחרי חודשיים מעלה אותה למכירה כיד ראשונה מרופא נקיה מתאונות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרכב קיבל מכה בצד, 2 הדלתות נכנסו פנימה והקורה קיבלה מכה

השאלה היא האם ניתן לפרק את כל החלקים האלו מבחינת משרד הרישוי, שלא יהיו בעיות בזמן ההשבתה

IMG_1409.JPG

Suzuki Jimny

פורסם

כל החלקים שייכים לביטוח. אתה יכול לפרק אביזרים כמו דיבורית וכו'.

מה שכן, אם אתה מתכוון לקנות אחת כזו בדיוק - אז בהחלט אפשרי להחליף בין החלקים ולשים ב"חדשה" את החלקים הטובים מזו שהשבתת.

פורסם

ד"ר

תלוי מה מחליטה חברת הביטוח. אם היא מורידה מהפיצוי המשולם את ערך הגרוטאה הרכב / החלקים שייכים לך.

ואם היא מחליטה לקחת את הרכב גם אז לא מעניין אותה מה הורדת ובלבד שיש את החלקים המורדים הקודמים.

tisan4us

משרד הרישוי לא מעניין אותו האם הורדת חלק כזה או אחר. הוא לא רואה את הרכב בכלל.

פיזית איפוא הרכב כעת? בידיך ? במוסך ?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ד"ר

תלוי מה מחליטה חברת הביטוח. אם היא מורידה מהפיצוי המשולם את ערך הגרוטאה הרכב / החלקים שייכים לך.

ואם היא מחליטה לקחת את הרכב גם אז לא מעניין אותה מה הורדת ובלבד שיש את החלקים המורדים הקודמים.

tisan4us

משרד הרישוי לא מעניין אותו האם הורדת חלק כזה או אחר. הוא לא רואה את הרכב בכלל.

פיזית איפוא הרכב כעת? בידיך ? במוסך ?

בתאונת אובדן מוחלט, חברת הביטוח לא אמורה לשלם את מלוא מחירון הרכב בניקוי המשך תשלומי הביטוח + השתתפות עצמית?

פורסם

אין השתתפות עצמית באובדן גמור

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כן , אם חברת הביטוח לוקחת לך את הרכב .אם היא משאירה לך אותו היא מנכה בין 7-10% כשווי הגרוטאה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מנסיון מר, אחרי שהשבתתי את הקסארה הקודמת שלי וקיבלתי עליה 8% מהמחירון שזה כאלף שקלים. ואתמול הלכתי לחפש חלק בפירוקיה וראיתי אותה שם ורצו לקחת ממני 500 שקל על חלק קטן מהרכב שהיה שלי פעם, תשמור את הרכב לחלקים.

אם ידרשו ממך הוכחה שמכרת אותה למגרש, תחרטט דף ותרשום מכרתי את הרכב ככה וככה, זה הזכרון דברים המצ'וקמק שאני קיבלתי כשמכרתי אותה תמורת אותו סכום עלוב.

זאת העצה שלי.:|

פורסם

האם הרכב הוכרז על ידי השמאי אובדן גמור או אובדן גמור להלכה?

האם קיבלת כבר כסף עבורו?

מה הפירוש מחר באים לגרור אותו? הרכב בינתיים שלך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני אברר אם אובדן גמור או אובדן גמור להלכה

זה סה"כ 2 דלתות מעוכות וקורה (שאני מאמין שזו הסיבה העיקרית לטוטל לוסט)

Suzuki Jimny

פורסם

נשמע לי כמו יופי של אבדן להלכה.

מסכן זה שיקנה את הרכב אחר כך מהסוחר ולא ידע על התאונה.

בכל מקרה, כפי שאמרו פה באבדן (לא משנה גמור או להלכה) הרכב+הרשיונות (במקרה של להלכה) או שרידיו (במקרה של גמור) עוברים לבעלות חברת הביטוח.

זכותך המלאה לקחת מהרכב כל רכוש שלך שלא מגיע כחלק מהרכב.

למשל דיבורית, שישיית קולה שהיתה בבגאז', GPS, וכו' וכו'.

אם ביצעת שיפורים/שדרוגים גם זכותך המלאה להחזיר את הרכב למצבו הסטנדרטי.

למשל אם הרכב מגיע עם גלגלי פלדה ושמת מגנזיום - זכותך לפרק ולשים בחזרה גלגלים פשוטים.

אם הגיע עם רדיו AM ושמת מערכת של 7000 שקל - זכותך לפרק ולהחזיר את הרדיו המעפן שהיה.

וכן הלאה.

אתה לא יכול לפרק חלקים סתם ככה.

אם אתה כן רוצה את הרכב כתורם איברים אתה יכול לבקש מחברת הביטוח כפי שהסבירו פה תמורת ניכוי של כמה אחוזים מהסכום.

אבל זה ממש לא הנוהל הסטנדרטי, רוב האנשים הנורמליים (לא חברי פורום עם סיטרואנים שצורכות יותר חלקים מדלק...) לא צריכים קורולה מושבתת בחניה סתם שיהיה בשביל חלקים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...