Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רציני ??? בגלל המכה הזאת אתה משבית את הרכב ?

כמו שזה נראה לי בעין ע"פ התמונה זה לכל היותר תיקון שלא אמור לעבור את ה-1500 ש"ח ...

נכון שהרכב לא שווה הרבה אבל אם לדבריך הוא מושקע כל כך מבחינה מכנית לא תוכל להשיג שום רכב מקביל במחיר המגוחך שתקבל מחברת הביטוח ושיהיה באותו המצב.

אני במקומך לא הייתי מערב בכלל את חברת הביטוח (במידה וזו אשמתך )ומתקן באופן עצמאי וחוסך כאב ראש ונשאר עם הרכב.

האם אפשר להחזיר את הגלגל אחורה ? אם כן, שמע לעצתי. מנסיון....

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

הוא רשם שהקורה בין 2 הדלתות חטפה מכה כלומר יש פגיעת שלדה בעלת משמעות גבוהה מבחינת החוזק המבני של האוטו.

אני ממש לא הייתי נלחם עם חברת הביטוח כדי להשאיר את הרכב אצלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הוא רשם שהקורה בין 2 הדלתות חטפה מכה כלומר יש פגיעת שלדה בעלת משמעות גבוהה מבחינת החוזק המבני של האוטו.

אני ממש לא הייתי נלחם עם חברת הביטוח כדי להשאיר את הרכב אצלי.

אני מתבסס בסה"כ ע"פ תמונה וגם היא לא באיכות מעולה...יכול להיות שאני טועה ,אבל כרגע זאת דעתי.

לפי התמונה הנזק לא גדול כל כך (ספי הדלתות מלמטה ובמיוחד הדלת האחורית יושבים בס"כ במקום )

צר לי, אבל לא הייתי קורא לפגיעה שכזו " פגיעת קורה עם משמעות גבוהה " בטח ובטח שמדובר על יונדאי

לנטרה משנות התשעים שגם ככה לא בטיחותית במיוחד....זה ממש לא מה שיעשה את ההבדל בתאונה חלילה

וזה מה שישנה את החוזק המבני.

אני מבסס את טענותי על וותק של למעלה מ -20 שנה בענף הרכב כשראיתי במשך השנים את כל סוגי הפגיעות שרק אפשר להעלות על הדעת.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

תשמור את המספר רכב, לפי התמונה של הנזק נראה שתהיה איזה "קומבינה" והרכב יתוקן ויחזור לכביש ויימכר אצל סוחר "כמו חדש".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...