Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב !

יש לי בדיקה של הרכב בעוד מספר ימים במכון לבדיקה (הבדיקה שעושים לפני המכירה לטרייד אין)

לפני שנתיים בערך עשיתי פוזות עם האוטו.. היום אני כבר לא עושה והתבגרתי מאז.. אבל בכל מקרה, הפוזה העיקרית היתה:

שמתי את ההילוכים על ניוטרל, שמתי הרבה גז עד שהגיע ל 4000 ל 5000 טורים, ואז העברתי ל D

התוצאה היתה: האוטו עושה רעש כזה והגלגלים מתחלקים.

לא עשיתי את זה באופן יומיומי..

השאלות שלי הם:

1. האם זה גרם נזק לאוטו?

2. האם יראו את זה במכון בדיקה?

3. אם נגרם נזק , כמה יורידו על האוטו?

אני מקווה שפרסמתי בפורום הנכון, אם לא אני אשמח אם תעבירו לפורום הנכון

תודה מראש

פורסם

התופעה הנ"ל יכולה לגרום נזק לגיר מלבד לנזק לצמיגים.

בטרייד מסתכלים יותר על תוצאות הבדיקה בנוגע לתקינות מערכות ותיקנוי פח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני יודע שזה יכול לגרום נזק לגיר בגלל זה שאלתי.

בכל מקרה, האוטו מחליף הילוכים יפה מאוד גם באופן אוטומטי וגם באפשרות של ה + ו - .

אז אין מצב שיעלו על זה? ואם יראו נזק לגיר, ישייכו את זה דווקא לחראקות האלה?

האוטו עבר מאז טיפולים במוסכים (הטיפולים הקבועים האלה לפי שנה או ק"מ) , ולא אמרו על זה כלום, זה סימן טוב? הם מסתכלים שם בכלל?

יש לציין שלא עשיתי את זה מה שבטוח מעל ל 70 - 60 פעמים.

פורסם
אני יודע שזה יכול לגרום נזק לגיר בגלל זה שאלתי.

בכל מקרה, האוטו מחליף הילוכים יפה מאוד גם באופן אוטומטי וגם באפשרות של ה + ו - .

אז אין מצב שיעלו על זה? ואם יראו נזק לגיר, ישייכו את זה דווקא לחראקות האלה?

האוטו עבר מאז טיפולים במוסכים (הטיפולים הקבועים האלה לפי שנה או ק"מ) , ולא אמרו על זה כלום, זה סימן טוב? הם מסתכלים שם בכלל?

יש לציין שלא עשיתי את זה מה שבטוח מעל ל 70 - 60 פעמים.

על איזה רכב מדובר?

קו---------------------------------------

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...