Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש, 120-140K. צריך עצות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי בבראבו רובוטיות חדשות אין פדלים, העברת הילוכים באמצעות הידית (קדימה אחורה). כמו כן מזכרוני בנסיעת מבחן בבראבו רובוטית העברת הילוכים היתה מהירה יותר מב-C4 (אבל עברה שנה בין לבין, אז לא מוכן להשבע על זה).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עניין של הרגל, אני מסכים שהעברה מאחורי ההגה עקרונית היא אידיאלית - אבל איכשהוא זה אף פעם, באף רכב, לא מרגיש לי טבעי. טוב, מנהל הפיתוח שלנו תמיד טוען שאני קשיש שמרן (אני מבוגר ממנו בשנה).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מחזק את הדיעה לגבי הבראבו.

נהגתי ברוב הרכבים שהוזכרו בשרשור ולטעמי הבראבו מתעלה עליהם בעיקר (ולא רק) בתחום הביצועים וההתנהגות.

בראבו בגירסת הסנסיישן המאובזרת עשויה להכנס בתקציב שלך.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לא קראתי כאן את כל התגובות כי פשוט נראה לי שאנשים כאן כותבים משמועות או סיבוב התרשמות קצר\קצר מאוד ולא מניסיוון אישי וחבל

כאחד שנוסע בפוקוס (2 ליטר טורר) במשך שלשה שבועות באמת אין לי מושג על מה כולם פה מקטרים

הגיר טוב מאוד ומגיב מהר, לא מושלם אבל בהחלט טוב מאוד,בנסיעה רגועה במצב D הוא לרוב גבוה בהילוך אחד או שתיים ממה שלפי דעתי הוא אמור להיות, הפיתרון פשוט, להעביר אותו ל S

המנוע חזק ומרגיש מצויין כבר מ 3000 סל"ד ואולי אפילו קצת ליפני, כמובן שבסל"ד גבוה יותר הוא מרגיש טוב וחזק יותר

בפתיחות הוא קצת בעייתי, הוא מתחיל לאט אבל אחרי כשניה +- (אני חושב -) הוא מתחיל למשוך ולמשוך מאוד יפה ומאותו הרגע אין לו בעית כוח, אז למי שעושה פתיחות כל היום (עם רכב מישפחתי) אולי הוא באמת צריך לחפש רכב אחר

בזמן שהרכב אצלי אני נוסע גם בפקקים, גם בעיר (חיפה), גם מחוץ לעיר וגם ביקרתי בכביש של נס הרים ובכבישים בסביבה, אולי אני טועה אבל זה קצת יותר ניסיון מנסיעת מיבחן של שתי דקות בתוך העיר שלפי דעתי רוב אם לא כל אילו שהביעו דעה עשו ברכב הזה

שני חברים נוספים עם הפוקוס החדשה והמנוע 1.6 (אחד סדאן ואחד טורר) גם מאוד מרוצים מהרכב וגם מהמנוע, אני אישית לא נהגתי על הפוקוס 1.6 אז אני לא יכול להביא דעה לגבי המנוע שלו

לא פחות חשוב ואולי אפילו יותר, אישתי שעד היום בעשר שנים האחרונות נהגה רק בגיר אוטומטי לא הרגישה שום בעיה או חוסר נוחות ברכב הזה מבחינת התנהלות הגיר, בישבילה זה גיר אוטומטי לכל דבר

פורסם

לפותח השרשור - ביקשת רכב נוח+כוח.

פוקוס 2.0 אתה לא רוצה, אז הצעתי לך את הגולף/ג'טה, שמציעות את זה והן בתקציב. נכון שהן לא מציעות אבזור עדיף משמעותית או בכלל, ולכן אם עיצוב הפנים של הפוקוס נסבל בעיניך (בעיני הוא לא) והיא נוחה לך. - אז מה השאלה?

מה זה עוזר שאתה כותב שלסיטרואן יש יותר אבזור, אם הגיר שלה פוסל את הרכב מבחינתך?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הזמנתי עוד נסיעת מבחן בפוקוס 2.0 (ה 1.6 לא בא בחשבון).

הפעם אני בא אם כמה חברה, שכולם ינסו ויגידו את דעתם, משם נראה מה עושים.

יש לי עוד לבדוק את הפיאט.

תודה על כל התגובות!!

• תוכן חדש...