Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש, 120-140K. צריך עצות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז כרגע יש התלבטות בין יונדאי וולוסטר לפוקוס החדשה (2.0), וגם ה I35 .

אין דרישות מיוחדות מהרכב, שיהיה נוח לנסיעות ארוכות ושיהיה לו כוח.

כרגע אני קורא אל הפוקוס ובעיות הגיר שלו, אם למישהו יש מידע לגבי זה או שיש לו הסבר מפורט אשמח לשמוע.

גם לוולוסטר יש בעיות שהמיתלים קשים מידיי וכל אבן קטנה מורגשת בניסיעה (מה שממש לא מתאים לי), יש לי נסיעת מבחן ביום

חמישי, נבדוק את העיניין. גם העובדה שיש לה מנוע 1.6 אם 140 כ.סוס קצת מוזר לי הספק גדול מדי אתם לא חושבים?

בכל מקרה אשמח לשמוע עוד אפשרויות בתווך המחירים הנל ואם אפשר הסברים איך הרכבים יותר טובים ממה שאני בודק כרגע.

תודה לכולם.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב תקשיב הייתי בדיוק באותה דילמה כמוך. בהתחלה הזמנתי נסיעת מיבחן בוולוסטר. בסלון אהבתי אותה עד כדי כך שחשבתי שזהו אחרי נסיעת מבחן אני מזמין( קשה להאשים אותי היא נראה פצצה!). אחרי נסיעת מיבחן וויתרתי עליה בשניה. הכי הפריעו לי שני דברים. אחד ש140 כ"ס זאת בדיחה שנמצאת רק על הנייר. האוטו עושה רעש ובזה זה נגמר. שתיים המנגנון של החגורה אצל הנהג זה הדבר הכי דבילי שראיתי בחיים, אף פעם לא הצלחתי למצוא תנוחת נהיגה טובה בגלל החגורה. אחרי זה נסעתי ב I35 ובשתי מילים הרכב פשוט חלום: נסיעה חלקה, שקטה ונעימה. אין לה שום בעיה של מחסור בכוח, אבל באמת שום בעיה, להפך האוטו טס!! ישר אחרי הנסיעה הזמנתי אותה בדגם מפואר(הוא באמת מפואר יש שם באמת כל מה שתרצה ברמה של רכב מנהלים, וישבתי ב B4 החדשה כמעט אותו איבזור). אחרי ההזמנה כדי באמת לכסות את כל האופציות נסעת על פוקוס גם 1.6 וגם 2.0 ושתיהן עגלות! יש להם מחסורי כוח מפחידים ובנוסף לכך הרכב מרגיש כבד ומסורבל. אז נסיעת מבחן הזאת רק חיזקה את הבחירה שלי, אז שיהיה בהצלחה!

פורסם

שים לב לתוצאות המבחן שפורסם:

http://www.auto.co.il/כתבה-27934-סקודה-אוקטביה-פורד-פוקוס-יונדאי.aspx

בשורה התחתונה ההמלצה היא על הפוקוס.

צריך לזכור שאין רכב "הכי טוב".

לדעתי, צריך לחפש את הרכב שעונה למירב הדרישות ונותן את התמורה לכסף בצורה הטובה ביותר.

פורסם
אוקי אז כרגע יש התלבטות בין יונדאי וולוסטר לפוקוס החדשה (2.0), וגם ה I35 .

אין דרישות מיוחדות מהרכב, שיהיה נוח לנסיעות ארוכות ושיהיה לו כוח.

כרגע אני קורא אל הפוקוס ובעיות הגיר שלו, אם למישהו יש מידע לגבי זה או שיש לו הסבר מפורט אשמח לשמוע.

גם לוולוסטר יש בעיות שהמיתלים קשים מידיי וכל אבן קטנה מורגשת בניסיעה (מה שממש לא מתאים לי), יש לי נסיעת מבחן ביום

חמישי, נבדוק את העיניין. גם העובדה שיש לה מנוע 1.6 אם 140 כ.סוס קצת מוזר לי הספק גדול מדי אתם לא חושבים?

בכל מקרה אשמח לשמוע עוד אפשרויות בתווך המחירים הנל ואם אפשר הסברים איך הרכבים יותר טובים ממה שאני בודק כרגע.

תודה לכולם.

בעיות גיר ? הרכב רק לפני שבועיים התחיל להימכר ?

פורסם
בעיות גיר ? הרכב רק לפני שבועיים התחיל להימכר ?

הכוונה לגיר שלו (DSG), כותבים שהוא לא משהו בכלל.

חושב הרבה זמן לפני החלפת הילוך, רעידות בפקקים וכד'.

פורסם
תבדוק C4 חדשה 156 כ"ס EXCLUSIVE. יש מבצע של 10K ש"ח. יוצאה 133K על הכביש (אתמול הזמנתי אחת כזאת).

ואו תודה, הבעיה שאני לא כלכך אוהב צרפתי והמבצע נגמר ביום שישי, אין זמן לעשות נסיעת מבחן.

בכל מקרה יש למישהו לינק לביקורת אל הרכב?

פורסם

אני בטוח שאם תזמין ותשלם 2000ש"ח ואחרי נסיעת מבחן תתחרט הם יחזירו את הכסף. בכל מקרה תבדוק לפני הזמנה

בברכה netmag.

פורסם
הכוונה לגיר שלו (DSG), כותבים שהוא לא משהו בכלל.

חושב הרבה זמן לפני החלפת הילוך, רעידות בפקקים וכד'.

ומה הקשר לפורד פוקס או ליונדאי ולוסטר ?

הבעיות היחידות שהיו בגיר DSG זה במוח שלו בדגמים הראשונים .

DSG עובד חלק ואין שום חשיבה לפני מעבר הילוך בהילוך שני יש קצת רעידות וזהו.

פורסם
ומה הקשר לפורד פוקס או ליונדאי ולוסטר ?

הבעיות היחידות שהיו בגיר DSG זה במוח שלו בדגמים הראשונים .

DSG עובד חלק ואין שום חשיבה לפני מעבר הילוך בהילוך שני יש קצת רעידות וזהו.

עשיתי נסיעת מבחן והגיר חושב ועוד איך חושב.. (בפוקוס הכוונה, מחר נוסע ליונדאי)

אולי אני לא רגיל לזה וזהו...

פורסם
עשיתי נסיעת מבחן והגיר חושב ועוד איך חושב.. (בפוקוס הכוונה, מחר נוסע ליונדאי)

אולי אני לא רגיל לזה וזהו...

מסכים עם זה, חושב זה לא מילה. איטי שבא להיכנס לקיר עם האוטו בגללו.

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן לא מזמן על כל הרכבים שהוזכרו : I35, ולוסטר, C4 טורבו, ופוקוס 2 ליטר.

אני אישית בחרתי בפוקוס 2 ליטר טיטניום (136K). אמור לקבל אותה בינואר.

היא לא מושלמת, לא חזקה כמו שהיא אמורה להיות על הנייר, אבל הגיר לא הרגיש לי בעייתי בכלל, יש כוח בתאוצות ביניים, האיכות והאבזור ברמה גבוהה מאד.

מאד רציתי את הC4 טורבו, רכב מדהים מכל הבחינות חוץ מבעיה אחת קריטית שפסלה אותו מבחינתי - גיר רובוטי עם קלאץ' אחד,

פשוט הורג את האוטו. מימוש מאד גרוע של הגיר, יותר גרוע מהקורולה לדעתי (ויש לי קורולה רובוטית כרגע).

אם יביאו אותו עם גיר נורמלי הוא יהיה בחירה מעולה.

הI35 נפסל בגלל תא נוסעים מאכזב והתנהגות כביש לא מהנה מבחינתי. גם העדפתי הצ'בק.

הולוסטר זה רק פוזה, מעצבן אותי שחסרה דלת בצד של הנהג, תא הנוסעים זה עדיין יונדאי, אין כוח מספיק, והתנהגות לא משהו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...