Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לשפץ מנוע בחו״ל - מישהו ניסה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לשלוח מנוע לגרמניה לשיפוץ, מישהו ניסה זאת כבר? החשש הוא כמובן מהחזרת המנוע לארץ והביוכימיה הכרוכה בכך...

תודה

פורסם

לגרמניה?

לא חסרים כאן בעלי מקצוע טובים.

בהצלחה בכל אופן ,

רק תיקח בחשבון כי עלות המישלוח יהיה יקר מאוד המנוע לא קל משקל...

ירון מאיר

פורסם
שלום,

ברצוני לשלוח מנוע לגרמניה לשיפוץ, מישהו ניסה זאת כבר? החשש הוא כמובן מהחזרת המנוע לארץ והביוכימיה הכרוכה בכך...

תודה

אתה יכול לפנות לאהרון כסאר בעל מוסך בהולנד שנימצא כרגע בארץ

052-4690018

עדי גולדנברג 13399

פורסם

שלום.

אני מכיר מישהוא ששלך מנוע של מכונית אספנות לשפוץ בגרמניה וקיבל מנוע משופץ של רכב זהה רק לא את המנוע שלו,

ומיסתבר שהמנוע לא מתאים עקב שינוים בשנות היצור ובמיפעל אמרו שהמנוע שלו שופץ ונימסר הלאה ואין להם דרך לעזור לו.

בקיצור תפרו לא את התחת רסמי כי הוא לא ידע אבל הם כן שהדגם מנוע שלו היה מאוד מיוחד ואשכרה ניקנקו אותו באלגנציה כן יקרי הגרמנים הנחמדים.

אגב הרכב תקוע כבר המון שנים בלי מנוע ואין והוא לא מסיג אבל יש לו מנוע משופץ חדש דנדש שהוא יכול לדחוף אותו--------

אלה היו שישים שניות על עסקים אים הגרמנים מה שנאמר "יקה פוץ מתעלתה קלוץ"

בברכה ובהצלחה בני ל.

אגב איזה מנוע מדובר אולי ניתן לשפץ בארץ?

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אתה יכול לפנות לאהרון כסאר בעל מוסך בהולנד שנימצא כרגע בארץ

052-4690018

עדי משיחה עם אהרון כסאר הבנתי שהוא בעל מגרש בהולגד למכוניות וולוו ולא בעל מוסך בהולנד, או ששתקן אותי אם אני טועה?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
עדי משיחה עם אהרון כסאר הבנתי שהוא בעל מגרש בהולגד למכוניות וולוו ולא בעל מוסך בהולנד, או ששתקן אותי אם אני טועה?!

בברכה

צביקה

היי צביקה,

זה הנוסח שאהרון ביקש ממני לפרסם עבורו

ניתן לתקשר איתו בטלפון מ"ס: 0524690018

כדי לברר איתו פרטים נוספים

עדי

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...