Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז הנה, הגיעו בקרי החורף הקרים

כל חורף הלחצנים של הקודן דורשים יותר לחץ על מנת לעבוד

אני לא מאמין שזה בגלל שקר לי באצבעות, כי ההליכה מהבית לאוטו זה 3 מטר, אבל מצד שני גם למה שקור יגרום ללחצנים להיות פחות רגישים ?

מישהו מכיר את התופעה ?

זה כאילו כל חורף טיפה מחמיר, ואני לא רוצה שיגיע היום שזה לא יגיב בכלל

פורסם

היה לי קודן כזה שעשה בעייה דומה. הבעיה היא שיש הרבה דגמים של קודנים ואם אתה רוצה להחליף רק את המקשים אז קשה להגיע למתקין שיש לו את הסוג שלך. הסוג הזה דרך אגב נמצא אצל אדי מערכות בראשון לציון.

url.jpg

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

זה ממש פשוט לעשות את זה, אני החלפתי אצלי לפני שבועיים.

צריך ספריי מגעים ומברג קטן.

אצלי הפלסטיק של הקודן, היה מוברג בעזרת שני ברגים שמיקומם בגב הקודן.

לאחר שמפרקים את הברגים, הקודן נפתח ומוציאם את הגומי הישן. מרססים ספריי מגעים על גבי פסי הנחושת, שעל המעגל.

ממתינים לייבוש ופשוט חוזרים על התהליך הפוך.

אצלי הגומי הוא של איתורן ולכן הוא עלה לי 40 ש"ח אצל חשמלאי רכב במרכז כורזין גבעתיים.

גומי רגיל עולה 25 ש"ח.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כניראה בעיית מגעים, וללא קשר למגעים הקור גורם לגומי להפוך לקשה יותר ולכן נדרש להפעיל מעט יותר לחץ מהרגיל, כשחם הגומי מתרכך ובקור מתקשה יותר, אך לא באופן כ"כ משמעותי, אם נדרש להפעיל לחץ רב סביר להניח שהמגעים בלוח מקשים נשחקו ונדרש להחליף את הלוח מקשים(רק את הגומי), או לנסנות לנקות בעזרת ספרי מגעים, אם לא עוזר אז להחליף.

פורסם

אז ככה מגעי הקודן מצופים פחם והרעיון הוא לייבש אותם ולא להרטיב.

עם מעט אלכוהול ניקוי הפד וגם את המגעים ייבוש קצר עם פן או המתנה מספר דקות לפני הסגירה.

בחורף עקב הרטיבות המגעים סופחים לחות ורטיבות ועקב זאת הם "מתמרדים".

לפעמים עקב שימוש רב בלאי מואץ ולחץ גדול בשימוש יש להחליפם לאחר שלא עוזר ניסיון הייבוש.

בהצלחה

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

הייתה לי תופעה דומה . ורק בבוקר.

כמו שתואר , הלכתי למתקין. פירק ,ריסס, החליף

את לוח הגומי של הלחצנים.

כמו חדש. 60 ש"ח . רב בריח.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
אז ככה מגעי הקודן מצופים פחם והרעיון הוא לייבש אותם ולא להרטיב.

עם מעט אלכוהול ניקוי הפד וגם את המגעים ייבוש קצר עם פן או המתנה מספר דקות לפני הסגירה.

בחורף עקב הרטיבות המגעים סופחים לחות ורטיבות ועקב זאת הם "מתמרדים".

לפעמים עקב שימוש רב בלאי מואץ ולחץ גדול בשימוש יש להחליפם לאחר שלא עוזר ניסיון הייבוש.

בהצלחה

ספריי מגעים מנקה ,מתאדה ומשאיר שטח נקי ויבש.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...