Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת רכב מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני מספר ימים מכרתי את הרכב שלי. לרכב לא היה טסט שנתיים וזה נלקח בחשבון במחיר. קבענו עם הבן אדם שהוא ישלם על רשיון רכב וכשיעבור טסט, נעשה העברת בעלות. התברר לי, שהבן אדם מחר את הרכב לפירוק. עכשיו אני צריך ללכת למשרד הרישוי ולהוריד את הרכב מהכביש. האם יתנו לי במשרד הרישוי להוריד אותו המכביש בלי שיש לי את לוחיות הרישוי? מה עושים במצב כזה ומה הנוהל? לא נראה לי שאוכל לקבל את לוחיות הרישוי מהפירוק.

תודה על העזרה.

פורסם

אז מה שאתה אומר זה שבעצם יש כרגע רכב על הכביש או מחוצה לו, שעדיין רשום על שמך, ובפועל לא אצלך?

חביבי,

מהר למשרד הרישוי עם תעודת זהות ולהוריד אותו מהכביש.

הם לא ידרשו ממך שום דבר חוץ מתעודת זהות של בעל הרכב (שמן הסתם זה עדיין אתה) ושתחתום על זה שאתה יודע מהי המשמעות של הורדה מהכביש.

לוחיות יבקשו שתשמיד אבל זה כבר אבוד.

בכל מקרה -

לפני שתתחיל לקבל דוחות על שמך הביתה - גש לעשות את זה. ויפה שעה אחת קודם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה לא ממש רלוונטי לשאלה, כי הרכב נמכר לפירוק.

אבל בשביל הסדר הטוב צריך לציין שהורדה מהכביש לא מונעת קבלת דוחות. מכוניות שהורדו מהכביש עדיין נשארות רשומות על שם הבעלים האחרון, ובהעדר גורמים אחרים הוא האחראי על הרכב.

פורסם

Buki, כהמשך למה שאמרת;

מי שקונה רכב לפירוק בד"כ דורש את הרשיון הכתום, שם מן הסתם רשום מספר הרישוי של הרכב.

ורוב האנשים לא מורידים את הלוחיות. (ובמילא אפשר ליצור חדשות מאותו מספר)

תאורטית; אין שום בעיה לנוע על כבישי ישראל עם המספר של אותו רכב שירד מהכביש ולצבור דוחות לבעל התמים שמכר אותו.

מה בעצם מונע ממצב כזה לקרות?

אין מנגנון כלשהו שמגן על הבעלים המקורי של הרכב אחרי שהתבצעה הורדה עם סעיף פירוק?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אז מה שאתה אומר זה שבעצם יש כרגע רכב על הכביש או מחוצה לו, שעדיין רשום על שמך, ובפועל לא אצלך?

חביבי,

מהר למשרד הרישוי עם תעודת זהות ולהוריד אותו מהכביש.

הם לא ידרשו ממך שום דבר חוץ מתעודת זהות של בעל הרכב (שמן הסתם זה עדיין אתה) ושתחתום על זה שאתה יודע מהי המשמעות של הורדה מהכביש.

לוחיות יבקשו שתשמיד אבל זה כבר אבוד.

בכל מקרה -

לפני שתתחיל לקבל דוחות על שמך הביתה - גש לעשות את זה. ויפה שעה אחת קודם.

אז מה שאתה אומר זה שלא צריך להביא למשרד הרישוי כלום חוץ מתעודת זהות של בעל הרכב ורישיון רכב?

• תוכן חדש...