Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנדסת רכב

adi89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול האם ישנם לימודי הנדסת רכב בארץ? האם הם מקבילים לרמת הנדסת רכב בחו"ל ?

ומה אפשר לעשות עם מקצוע כזה בארץ?

אני כיום הנדסאי אלקטרוניקה ונהנה מהעבודה שלי אבל יש לי אהבה.... אני פשוט מאוהב ברכבים והייתי רוצה לעבוד בזה,

גם אם זה להיות מכונאי רכב של רכב יוקרה, זה פשוט עושה לי את זה!, מה אתם אומרים? שווה ללמוד הנדסאי \ הנדסת רכב בארץ?

וגם אם לא שווה, אפשר לחיות מזה בכבוד ?

תודה!@

פורסם

יש כמה שרשורים בנושא בפורום הכללי. אבל בגדול, אין הנדסת רכב בארץ. יש מסלול חדש יחסית של אפקה שאמור להסב בוגרים של הנדסת מכונות לכאלו שהם "מהנדסי מכונות בהתמחות רכב" או משהו בסגנון, שזה כמעט מהנדס רכב והכי קרוב שיש בארץ. יש מקומות בחו"ל בהם אפשר ללמוד, אם אתה מתעקש.

השאלה היא מה תעשה עם הנדסת הרכב שלמדת. בארץ לא מהנדסים רכבים, במקסימום מתכננים קצת פחים ומרכבים לאוטובוסים ומשאיות. אם אתה רוצה לעבוד בתחום הרכב עדיף לך ללמוד הנדסאי רכב או משהו בסגנון, להתמחות בדיאגנוסטיקה מתקדמת וביחד עם הידע שלך באלקטרוניקה כנראה שתוכל להגיע רחוק בעולם הרכב הישראלי אם רק תרצה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה מדבר על הנדסת רכב או הנדסאות רכב? למרות הדמיון המילולי מדובר בדברים שונים לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...