Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת יש לי אפלאוז 92 קרבורטור קניתי את הספרי של אמריקן אייגל משו.

פתחתי את הקופסא והתזתי בתוך הפרפרים כמה שפריצים מכובדים,אני לא מרגיש שינוי ממש,אולי בקטנה.

אולי אני לא עושה טוב,אשמח להנחיה,ואגב,איפה מומלץ לנקות קרבורטור באיזור לוד? ומה זה יכול להועיל ולשפר במערכת היניקה?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לפי מה שהבנתי צריך להשפריץ לתוך הקרבורטור כאשר המנוע פועל ולפמפם עם הגז?

חוץ מזה שAmerican Eagle זה מוצרים בסיסיים ביותר לכן הייתי הולך על מוצר קצת יותר איכותי

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

גינו שלום רב !

ואני לעומת הכותב מעלי ההיתי ממליץ לפנות למכון קרבורטורים מומלץ ובעל שם בתחומו.

באם תועיל לפרט את הבעייה שבגללה הינך עושה נזק יותר מאשר תועלת לקרבורטור ולתפקוד המנוע, ומשתמש בכוסות רוח במקום לטפל בבעיה, נוכל לעזור לך לכוון אותך כיצד לפתור את הבעייה.

מכון קרבורטורים היום הם זן נדיר ונעלם, ממה שנשאר יש לבחור את המיטב, המומלץ האמין ובעל השם הטוב בתחומו.

בתקווה שתבין את הרמז !

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אפשר להגיד שהבנתי את הרמז..

אין לישום בעיה במנוע סתם חשבתי קצת לנקות אותו אין שום בעיה של יניקה..

כמה אמור לעלות טיפול כזה..?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• ספונסר פורום
פורסם

לא מומלץ להשפריץ את הספריי הזה לתוך הקרבורטור שכן הוא עלול ליצור סתימות במעברי הדלק ולהחמיר את הבעיה. טיפול לקרבורטור מומלץ במידה ואתה מרגיש ירידה בביצועים או עלייה בצריכת הדלק. עלותו לא גבוהה במיוחד אך השיפור בביצועים גדול.

לצביקה קרבורטורים יש מכון קרבורטורים ותיק ומומלץ ביותר באזור נתניה, מרחק של כ-25 דקות נסיעה מלוד. המקצועיות של צביקה בהחלט שווה את הנסיעה צפונה.

פורסם

אני זקוק להמלצה למכון קרבורטורים באזור רחובות - אשדוד

אם הייתי גר באזור נתניה ככל הנראה(בטוח) שהייתי קופץ לצביקה אבל עלות הדלק תהיה גבוהה מידי,

כמה אמור לעלות טיפול של ניקוי וכוונון קרבורטור ?

פורסם

תודה על ההמלצהאבל אני נימנע מנסיעות ארוכות וזה,אם מישהו מכיר בלודאו רמלה מקום טוב אשמח.

פורסם

גש לינקו הוא יושב באזור תעשיה בחולון , רחוב המלאכה,

עשיתי אצלו שיפוץ מקצועי לפני פסח , ועד עכשיו אין שום בעיות,

חוץ מזה יש לך על הספריי הוראות שימוש,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...