Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמי בשלבים אחרונים של רכישת מזדה3 2009 מהליסינג של חברת אלדן. מציעים לו רכב עם 80 אלף ק"מ. הבדיקה נערכה בתחילת מרץ השנה והיתה נקייה וטובה מאד למעט צמיגים פגומים שהוחלפו וציון 61 לשלדה בגין משהו לא ברור בגג שהוגדר כמשמעות נמוכה. אני לא ראיתי את הרכב. הוא נבדק על ידי קצין הרכב במקום בעבודה של החם שאמר שהכל בסדר. בעל הבית של אלדן הוא חבר של חבר טוב של החם ועקב כך ניתנה הנחה נוספת של 3000 ש"ח (למחיר של 75).

שאלתי- האם העמידה הממושכת ללא מכירה נראית לכם בעייתית?

האם המחיר סביר ?

האינטואיציה שלי אמרת שהכל בסדר אבל בכל זאת אשמח להתייחסותכם.

ההיסטוריה של הרכב שהראו לנו באלדן נקייה אם כי הטופס לא מפורט יתר מדי

תודה לכולם

אורן

פורסם

השוק מוצף ב3 לכן אולי זה מסביר חלקית למה הרכב לא נמכר 8 חודש,61 מתוך 100 לשלדה? מאוד מוזר ויכול להיות בגלל זה היא לא נמכרת,קצין הרכב לא יכול להבדוק לעומק ללא אמצעים את מצב הרכב כמו תאונות. אם המחיר ממש טוב,הייתי לוקח אותה לבדיקה במכון לראות את מצבה,וכמובן שואל אם הם מתחייבים לשילדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך אני אוהב את כל הסיפורים האלה שכוללים מכרים/חברים טובים וכדומה.

תבין, ברגע שזה מגיע לכסף ויתגלו בעיות אחרי הקנייה - צד אחד יכחיש כל קשר לצד השני.

אני לא מבין איך אנשים סומכים על מילה של אחרים כי הם מכירים אותם מבלי לבדוק יסודית את הרכב ובצורה אובייקטיבית.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

האינטואיציה שלי דווקא אומרת שמשהו כאן לא בסדר. מאזדה 3 במצב סביר לא עומדת למכירה כל כך הרבה זמן בחברות הליסינג, בטח שלא אצל אלדן שעשתה איזה עשרה קרניבלי מכירות בחצי השנה האחרונה.

העובדה שהמחיר נמוך, שהבדיקה של אלדן מראה על בעיות בשלדה/מרכב (אחרת למה הציון הוא רק 61? וזה עוד בבדיקה מקלה שעושה חברת הליסינג) ושהרכב סיים שירות בשלב מוקדם יחסית של חייו מחשידות מאוד.

נ.ב - גרמת לי להיכנס לגוגל ולבדוק מי בעל הבית של אלדן. אז מסתבר שלחבר של חמך קוראים יוסי דהאן. עושה רושם שהוא בחור טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא נשמע "מציאה" בכלל. גם בעלות ליסינג, גם ק"מ גבוה, וגם בדיקה גרועה ( מה לעשות, שילדה ציון 61 זה גרוע).

בלי קשר, המחיר לא אטרקטיבי, וכל הסיפר עם הבדיקה הישנה לא מוסיף לסיפור.

לדעתי- תתרחק מהרכב. לא חסרים רכבים כאלה בשוק במצב הרבה יותר טוב.

נ.ב- בלי קשר , מעניין אם תעלה לפה את הבדיקה שנראה מה זה הפגיעה בגג שצוינה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...